men blire nå bak eller

hallå,jag sov till 12 idag. Ångest.
De e ju värsta sommarn ute ju.. soligt,funderar på att ta en prommis till icamaxi och köpa hårfär.
Sen kankse vi ska baka. Eller?

Ikväll blir det jobb iallafall..klirrklirr

nyår är klart

Idag har jag haft storkok!! Gjorde sju matlådor plus en brocoligrattäng, smidigt att bara kunna ta ur frysen,slippa laga varje dag. Men om jag känner våran lilla familj rätt så är dom väl slut om ca två dagar.

Efter all matlagning mötte jag upp linda på stan,vi shoppade loss lite sen mötte vi upp dagmar(världens coolaste mormor),vi fikade på flanör,eller vi köpte kaffe. Dagmar hade med sig en kaka i väskan:) hihi

Sen kom min baby och hämtade mig på stan,skjutsade mig till jopbbet där jag stått hela kvällen, sen kom han och hämtade mig..gud vad jag är bortskämd.

Nu har vi suttit och smällt i oss massa brieost...jag har även bokat en biljett till engeltofta på nyår. Jag skippar parmiddag och firar me tjejerna istället! Det var länge sen.

det var lite uppdatering det... i morgon ska jag baka med linda!


work work work

sitter och myser i soffan med tända ljus all by my self,nej nu ljög jag. Snorkel ligger också här. Har just slängt i mig en tonfisksallad,det var riktigt gott. Det tyckte min lillefot också!! Kom hem från jobbet vid 8, sen dess har jag bara suttit och kollat runt på internet,bloggar och sånt man är beroende av. Jag har inte hunnit gjort nåt annat än att jobbat typ,
Fredagan var rolig, bestämde mig i sista minuten för gå hem till mina två alkiskompisar,vi drack lite vin,sen åkte vi ner på interpool,jag var(tro det eller ej)riktigt smart,så jag gick hem i tid!! eftersom jag jobbade 11-20 på lördagen. Tror jag var hemma tyå vid 1 eler nåt. Min goskille var så snäll så han skjutsade mig till jobbet...jag var lite seg i början men det gick över efter några lattar. Efter jobbet kom min goskille och hämtade mig,vi åkte och köpte pizza och hyrde film,jag somnade vid halvtio,så bra var den filmen...vaknade igen sen och då började en film på tv,då var jag tvungen att se klart den så kom inte i säng för än 1 endå. Idag har jag jobbat 10-19,det har varit as mycket folk hela dagen och alla 08or är så jäkla puckade och otrevliga! (inte alla men väldigt många).
En dryg tjej tyckte att vi skulle ge bort våra namnskyltar till henne för att hon behövde nålen som finns bakom den till att pilla bort frost i hennes spolarvätskegrej.  Allvarligt??
Hade två "kändisar" som handlade av mig idag också... en var trevlig en var inte trevlig.
                  Laila Bagge                VS      Bengt-åke gustavsson

                                                                                                               
       Dagens ris går till laila                     och rosen till dig bengan                    


vadå jobbar jag i morgon?

0-b44b78661c9e69eab0f236270b1767.png

Kolla varifrån!

vadå jobbar jag i morgon?


Party hos linda:)ska till interpoo

0-1eb77afde5bc1341f6162e3fb121d5a3.png

Kolla varifrån!

Party hos linda:)ska till interpool senare..ska jobba i morgon så jag tror det blir lugnt...men med dessa flickor vet man aldrig:)godjul igen puss


juldag

hej och god jul allihopa!! Nu är julafton över..och snön verkar smälta bort också. Fan var skönt med lite plusgrader. Man har ju frysit ihjäl de sista dagarna .
Julafton spenderade jag som ni vet på jobbet,det var helt okej eftersom det var jätte lungt och alla är så trevliga på julen. Efter jobbet åkte jag hem och gjorde jag mig fin och gick till mamsen,där käkade vi massa mat,synd att man är så glupps så man blir mätt efter sillen. Åt typ en hel sillburk själv,sen orkade jag en köttbulle ett revbensspjjäll och en korv. Men som tur var fick jag en matlåda med lite smått och gott som blev över.(fast danne sitter och flottar i sig det nu,efter en portion bacon och ägg).

Sen öppnade vi paket,jag fick en morgonrock,presentkorv på hm, biocheckar,strumpor,mm.Efer det kom danne och hans syster och mamma. Vi fikade och tittade lite på anna ankas jul. Ehh, ja,det måst ju vara fejk ju, ingen kan ha en sån där personlighet. Tre lussebullar och en tom chokladask senare rullade vi hem och mötte upp carro och persson, Tjejerna utklassade killarna såklart. Vi drack lite vin och pratade massa skit,kom inte i säng förns seeent. Men det var verkligen en lyckad julafton!

Idag vet jag inte vad som händer, mådde inte så br ai halsen i morse. Får se om det går över. Annars bir jag bara hemma och tar det lungt. Ska ju jobba i morgon så...


jul på statoil....vad tycks om eli

-cb96c20ea1bf74f42dff4138641cc3a.png

Kolla varifrån!

jul på statoil....vad tycks om elins snygga tomtediadem:)


jag såg inte mamma kyssa tomten

nej det gjorde jag inte...

godjul!!

uppesittarkväll...vi festar loss p

384da9d2d5e9482d48f66ec6c5d293ae.png

Kolla varifrån!

uppesittarkväll...vi festar loss på massa chips och glögg...mys mys..har varit och handlat alla julklappar på stan idag också.så nu är jag redo för tomten och julskinkan:)


hurtbulle

Hola bloggen... idag är allt bra. Har gått upp lite tidigare idag eftersom jag har äran att gå till jobbet idag. Det var ca 40 min i det här vädret. Menmen, det är rätt mysigt.
Jag började morgonen med att stoppa in en kopp med varmtvatten i micron till snabbkaffet,jag glömde såklart bort at jag hade stoppat in det så efter 5 min pep micron. Då var koppen för varm att ta i så jag fick ta på mig en grythandske, koppen gled då ur mina händer, ner på min fot och skållade mig, dert var skit skönt och väldigt kul sådär kvart över sex på morgonen. igår höll jag också på såhär,jag har blivit så fumlig. Tappade min gaffel hundra gånger och även sleven till maten.skit skumt.

hörrni.... visste ni att bocken brann inatt??  och det var inte jag som tände på..

ikväll är det uppesittarkväll..wiiiii:) men först julklappshandling efterjobbet. Vadå är det sent ute?
bajbajbaj//tomtemor

förhandsvisning av vårat köksproje

1987423c756f70d302ce8c1102632466.png

Kolla varifrån!

förhandsvisning av vårat köksprojekt.fint va?


den som väntar på nåt gott väntar

0-4c3aa2c6cbac807417bbb5b184254e79.png

Kolla varifrån!

den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge:)


olala

godkväll läsare..

Idag har jag varit superseg.Vaknade av att linda ringde och väckte mig vid halvtolv, jag tryckte på ljudlös och deckade igen. Gick upp tolv. (gick å la mig 1) ändå var jag skit trött. Men jag pallrade mig upp och lagade lite frulle. Var askaffesugen och tog fram bryggaren för att koka lite, när det var klart hällde jag upp en kopp och öppnade kylen för att ta lite mjölk, vad tror ni jag ser då? Joo att mjölken är slut. Då kan jag inte dricka kaffet. Det smakar ju apa om man inte har mjölk.

Då var det bara att dätta på sig täckkläder och gå och handla mjölk. Passade på att ta en lång prommis då,det var ju s himla fint väder.

Ringde då upp linda och fick mig ett gott skratt. Den där människan är fan helt galen. Ho berättade om hennes uppvaknande idag,det var första natten hon sov hemma efter 7 veckor hos sina föräldrar(hon har gått med gips och har två trappor upp till sin lägenhet utan hiss,så hennes föräldrar har typ matat henne)

Hon vaknar ialf av att det ringer på dörren vid tio tiden,on orkar inte öppna eftetsom hon ligger halvnaken i sängen och det tar en evighet för henne att gå upp och klä på sig med sin onda fot. Hon försöker somna om men ringningarna på dörren slutar inte, hon gissar att det är typ jag eller anna, men tänker att vi ropar väl i brevlådan om vi vet att hon är hemma. Och hennes föräldrar har ju nyckel så dom kan ju öppna om det är nå viktigt. Men ingen ropar nåt i brevlådan. Efter ett tag så stoppar nån i en nyckel i dörren,öppnar och en mansröst säger:hallå!! Då är det lasse på gavlegårdarna som också är en bekant till linda, han,plus sju andra killar klampar in och säger att dom ska laga en vattenläcka. Ehhh okej kan jag nte få gå upp och klä på mig först undrar hon? Nej men ligg kvar där du det här är klart snart. Jaha säger linda och ligger kvar under täcket.  Lasse och dom andra går vidare in på toan ochfixar läckan,då märker linda att  hon har nåt märkligt som ligeer på hennes golv som hon inte hade tänkt på. Haahaha jag kan inte säga vad det var men det var sjuuukt roligt!! jag höll på att dö av skratt.

det gjorde min dag.


När jag kom hem drack jag mitt kaffe och käkade lite mat sen cyklade jag till linda och skrattade lite till.Mats var där på besök och anna kom sen.Vi pratade massa pinsamma minnen och skratttade mycket som vanligt.

kom just hem,har pratat med danne lite om nyår,har sån beslutsångest om nyår. Vill kankse fira med tjejerna i engeltofta.Men det vill inte danne såklart. blääääääää jag vet inte.

Det visar sig. Nu ska jag lägga mig,i morgon väntar jobb.
goojul önskar mig och min kurrande mage.



kafferep hos linda..mats är hemma

0-516419205dcbd701af751c0aa47e1db9.png

Kolla varifrån!

kafferep hos linda..mats är hemma på besök.kulit julit


första koppen

6ba674b3e578fd3ab3a480c5e4e0d9c4.png

Kolla varifrån!

första koppen


R.I.P

Brittany murphy

helgen gick fort...

ja det gjorde den verkligen,den flög förrbi. Men den har  varit rolig.
I fredags var vi bara hemma och gjorde mat och drack vin.(eller danne tycker inteom vin så jag drack själv,jag firade att jag var klar med skolan)hehe kulI lördags hade jag beslutsångest hela dagen typ,kunde inte bestämma mig om jag skulle åka till sthlm och hälsa på johanna, eller om jag skulle gå med linda py lisa och stina på julmarknad och julbord. Efter  många om och men gjorde jag det sistnämnda. Men jag ångrar fan att vi åkte till markaden i furuvik,det var så jävla kallt. vi kankse var där en timme och jag lovar mina tår höll på att ramla av. Jag hade så ont i dom i bilen hem..uch jävla vinter.Jag vill ah varmt!!

vi kom hem typ kl 6, då satt danne här ensam hemma och drack beylies och kaffe helt själv. Miffo.
Men jag tog en jag också då,en värmande drink liksom:)mumsi

Jag glömde att jag hade sagt att jag skulle skjutsa danne till öberg, det kunde jag ju inte göra när jag hade druckit,så han fick ta taxi stackarn.

Sen kom lindas föräldrar och hämtade oss,skjutsade oss till storavall,där julbordet var. Det var ingen höjdare.maten var rätt äcklig och smaklös, dessert bordet var skabbigt,med kladdkaka som var helt torr. Och när vi hade tagit påfyllning två gånger tog dom bort all mat utan att säga till, man brukar ju fråga om nån vill ha nåt mer innnan dom tar bort det. men nej det gjorde dom inte, Lika dant gjorde dom med efterrätterna,vilken flopp!! Nej nästa år blir det nåt annat ställe. Men det var trevligt sällskap och gott vin iallafall. när vi skulle vidare sen så skulle smarta sara beställa en taxi. Jag glkömde att säga att vi var fem personer så chauffören vart inte så glad. Hon fick åka tillbaka så skickade dom en annan bil. hehe
men dom frågade inte hur många vi var heller!! så det var inte bara mitt fel.

Vi åkte ialf till interpol,m tog en öl sen vart det HB såklart.Med kryckan och gänget.

kom inte ut från krogen för kl 3 tror jag, dom är så sega där att ta ut folk.

Idag sov vi ända till tolv,vaknade pigg och glad,åkte ut till furuvik igen,fast med danne den här gången. Idag var det inte lika kallt så man kunde gå en stund. Det var så mysigt med all belysning...vrekligen julstämmning, all personal var utklädda också. Vi köpte remmar och renkorvar. ehh

Sen begav vi oss till köpis, där hela gävle  var. Så det var inte så kul. Vi köpte ingenting. Jo badkulor bara.
Höjdpunkten på köpis var milkshake på sibylla. Den  var gudomlig.

vi åkte direkt från köpis till dannes jobb och hämtade några köksluckor som han blivigt klara. Han har kämpat med dom i flera veckor,på arbetstid, men fan va snyggt det blir. Nu e det bara lite målning här hemma som är kvar.
sen har vi nästan ett nytt kök:)

Nu är det tvåans bingo!! hejdå.

Linda,lisa,py på jumarknaden

jag och kryckan

py har en julstjärna i håret

go o gla kexchokla(jag vann denna)

foten och daniel myser

jag och lotta bakade den här fina lussebullen på jobbet... ingen ville smaka?


klar med skolan för denna gång

då var mina kurser avklarade! Och jag är riktigt nöjd med resultatet! MVG,MVG, VG. Vad har hänt med mig? Jag har blivigt värsta plugghästen ju. Eller det kankse inte är så konstigt eftersom jag har valt ämnerna själv,det har ju inte varit nåt tvång att läsa dom,och jag måste ju ha dom för att kunna bli det jag vill. Nu återstår högskoleprovet i april,undra hur det går. Det är ju värt ett försök iallafall,försöker tvinga med dig danne också så jag slipper göra det själv.

Nej,det här måste firas med en springtur.

är det jul snart?

shit, våra katter är galna.Det är nåt som inte stämmer med dom asså.

Gud vad jag sov länge i natt. Gick å la mig typ 23.30, vaknade 10.30. Det var skit skönt.
När jag vaknade sattt älsklingen och målade i köket, med två katter som satt brevid och ville hoppa i färgburken.
Nu e vi snart klara med köksprojektet,eller ja, jag har inte gjort så mycket det är mest danne,och det blir riktigt bra!
Det trodde jag faktiskt inte, eller jag ska inte säga nåt för än jag ser slutresultatet.

Apropå resultat,fick mejl av min mattelärare igår och hon berättade att jag fick 28p på natioella,vet ej vad det var för betyg men hon skrev att jag fick vg i slutbetyget:) Så nu vet jag det! Är väldigt nöjd med det.Tycker matte är krångligt.

Nu väntar jag bara på betyget i NAb,det får jag i morgon.

Danne har åkte ner på gymmet nu, han är ledig idag. När han kommer hem ska vi åka ner till stan  och boka flyg till kryssningen. Vi landar i miami och åker troligen hem från orlando. jippiiiiiiiiii

känns skönt att ha allt klart så fort som möjligt så man slipper tänka på nåt,så vi kommer nog boka hyrbilen idag med. Om vi kommer överens, kjag vill hyra den billigase möjliga eftersom vi sa det sist vi var i usa, då hyrde vi en cab som var dubbelt så dyr som en vanlig bil, men danne skulle såklart ha en ca för de e coolt.Tror ni va hade den nerdragen mycket? Nej,typ en dag kankse,  man kan ju inte åka nercabat när man kör på motorväg. Helt meningslöst ju. Och nu har han argumentet: Ja men vi kan inte hyra en sån där liten bil för det blir så osäkert i trafiken. Haha tjena!!!

Men nu har vi kommit fram till att om han vill ha nån annan bil får han betala mellanskillnaden själv! det var en bra deal.

Efter staden ska jag åka och jobba. 15-21. slappt slappt
ikväll ska jag kolla på film och äta godis. Gud vilket roligt liv jag har.


ännu en bra dag

hejsanhoppsan fallirallera när julen kommer ska varenda unge vara glad

jag är trött idag. Har jobbat 10-4,jobbigt va?

Efter jobbet så åkte vi och handlade sen har vi lagat mat. Det är allt jag har att skriva.
Kul Jul

vad är detta?

Men bajsväder. jag vill ha tillbaks min bil!! nu!! i morse började jag kl 8,jag förstod att det inte var nån idè att ta cykeln(som ingen annan verkade fatta),så jag började gå till jobbet 07.15. Det var inte kul kan jag säga,snön blåste såklart i samma riktning där mitt ansikte var...så all snö ramlade in innnanför halsduken.det ärinte så kul. När jag var typ vid hemköp ser ja en person som går jätte sakta med sin cykel,med luva på sig och ser allmänt less ut,när jag går förbi så hör jag : hej sara!
Då var det sussi,johannas mamma. Gissa om vi garvade åt varandra. Stackars oss som inte har bil. På min prommis till jobbet såg jag två vurpor på cykel, en som hade ramlat på cykleln och en gående med trasig cykelkedja. hur kan man va så dumm så man tar cykeln först dan med snö?? Bara jobbigt att gå och  leda cykeln ju... för det var sviinhalt

Men som tur fick jag skjuts  hem ialf:)


Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa,ska laga mat snart. Det blir fiskgrattäng om det var nån som unndrade.:) hehe


hejhej


pustat ut

denna dag har varit en konstig dag. Både jätte rolig och jätte tråkig!
Men innan det kan jag berätta lite om helgen. Jag  jobbade 11-20 i lördags. När jag cyklade hem för att plugga kändes det så deprimerande och åka hem och sitta och läsa massa jäkla formler ensam på en lördagkväll,så jag ringde johanna som var hos rosanna med alla andra tjejer och frågade om det fanns en flarra vi man kunde köpa an någon. Och det fanns det såklart.Så jag cyklade på min racercykel hem,turkdushade,sminkade på mitt flottiga ansikte (man blir flottig om man står över en korvgrill i 9 timmar),bytte om kollade mig i spegeln och försökte intalade mig attt jag var jävligt het. :) haha

sen cyklade jag i snöovädret i högklackat och minikjol,det gick inte så bra så jag fick dra upp tjolen över rumpan och sitta på strumpbyxorna. det måste ha sett jätte kult ut.
Men ssen vart det fest. Ångesten över att jag inte ar hemma och pluggade till mina två prov som jag har haft idag gick över efter nåt glas vin.

vi dansade hela natten och hade superkul. Men igår var det inte lika kul. Det var inte så lätt att läsa när man e bakis. jag försökte så gott jag kan men det gick inte så bra. Min lärare kommer skratta åt mina svar när han läser dem. sista frågan på ena provet var:hur är tunntarmen konstruerad för att den ska kunna suga upp näringen så bra? Jag skrev :för att den är lång,smal och veckad. Tror ni det är rätt?? det tror inte jag.  Men där fick jag igen för att jag inte var hemma i lördags. gud straffade mig direkt . Men jag skyller på johanna,jag låssas att det är hennes fel.

Och faktiskt så mådde jag skit i morse också, jag hade feber och ont i halsen, så det kankse var därför det gick så dåligt.. eller nej nu ljög jag.

Men det roliga var iallafall att jag fick veta idag att jag fick MVG i medicin kursen!! Jag höll på att svimma. Jag är så stolt över mig själv.

Jag var tvungen att fira så jag och danne åkte ner på ticket och bokade en resa. Till karibien,vi ska på kryssningsbåten " liberty of the seas", 9 maj bär vi av från miami,och stannar 7 dagar på båten. har inte bestämt oss om vi ska stanna i usa före eller efter kryssningen, men det lutar åt att vi flyger till miami,stannar en natt på hotel,åker på kryssningen och hyr en bil direkt när vi kommer i land och drar nån annan stans ch flyger hem från typ orlando eller nåt:) Jag är sjukt taggad!! får äntligen åka massa karuseller och gå på seaworld igen! det är det roligaste jag har gjort nån gång :) och danne älskar nöjesfält lika mycket som jag så det kommer bli grymt kul!! hoppas båten är lika nice som förra...men det bästa är buffen,och inte en gång om dagen utan 3 gånger om dagen. Och det finns allt man kan tänka sig.jag har aldrig sett nåt liknande.

På alla sånahär kryssningar är det fin middag på kvällarna,i en restaurang,där man måste ha vissa kläder på sig osv,alla sitter och äter i en stor sal,när vi åkte ett stort sällskap fick alla sitta tillsammans. Men nu då? kul om vi hamnar med nån rikemansfamilj vid ett 10-bord. Man sitter nämligen på samma plats hela resan.
Hahaha då komer jag dö! hoppas vi får et bord för två.

näe nu ska jag äta up mig GI klladdkaka som jag har bakat. I morn är det jobb som gäller. såååå...simma lungt


Hos rosanna i lördags

hos lisa förra helgen

hos rosanna

avklarat

Hej!! Har inte skrivit på ett tag för jag har haft sjukt mycket i skolan. Kom just hem från nationellaprovet i matten nu. Har suttit med det sen 08.30 i morse. Trodde jag var förberedd men icke. Det gick åt skogen. Jag fick hjärnsläpp liksom. Enkla saker blev så svåra,och jag började tvivla på om jag kunde uppgifterna eller inte... ni vet när man vet att man kan en grej så tänker man för mtcket på det och tillslut har man blandat ihop det med nåt helt annat och börjar tro att man har gjort fel. Varför inte bara lita på magkänslan? det brukar jag göra men inte idag. Så där försvann nog mitt VG. menmen,man kan ju inte vara bra på allt ju.:)
 Nu får jag fokusera på proven på måndag istället. Ingen ide att älta detta. Det blev som det blev och troligtvis får jag Godkänt iallafall. Jag gjorde ju mitt bästa och mer kan jag inte göra.

Nu ska jag cykla till jobbet,ska jobba till 8. Sen vet jag inte.. börjar tidigt i morn så det blir lugnt iallafall.
Nu ska jag tröstäta...hehe


jag orkar inte

jag skulle ha legat kvar i sängen idag. Har ingen lust med det här. Ska plugga hela dagen. Eller inte hela ,men till kl 3. jag ska läsa om atomer och sånt roligt. mmmm
jag går och hänger mig istället.

ja skoja

hejdå

god jul sara

Hej svejs i lingonskogen

vet ni vad jag ska få idag? (kankse)

Julbord! Danne har julbord på jobbet och han brukar alltd ta hem resterna till mig:) ja jag vet att jag är flottig.
Så hoppas han inte glömmer bort det. Och hoppas det inte tar slut....

nu ska jag gå till skolan snart. I eftermiddag ska jag jobba 3 timmar.
Jag måste pluga idag. Har nationella provet i matte på fredag. Men jag orkar verkligen inte plugga. Bläääääääääääääää ge mig en ny hjärna. Min är full!! jag har även två prov på måndag i kemi och evolutionen. Kul va?? och bra att min lärare vägrar svara på mina mejl som jag skickar. det kan ju vara bra att veta vad man ska plugga på liksom...
I morn har jag hjärt oh lung rädding också.. sen är den kursen avklarad. Phuu

ska satsa på att jobba i hop lite stålar sen när jag är klar. Jag och baby ska åka i maj... det lutar nog mot usa en tredje gång. Ingenting kan slå det.. gå på alla parker:) ska ta en kryssning på den nybyggda båten också.. jag längtar...




ingen rubrik

har varit och hämtat min cykel på stan. Och kors i taket,det var ingen som hade snott den. Tack!
Promenerade också till öb och hittade lite småplock. Två nya kuddar,diskborste och disksvampar. Sen gick jag till willys och köpte räkor. Nu håller jag på att göra fiskgrattäng med stark ost,bacon,purjo och sejfile. Mumma
sen ska jag och lotta engberg ha roligt tillsammans...

ge mg ett B
ge mig ett i
ge mig ett n
ge mig ett g
ge mig ett o
vad blir det??? BINGO. nu jäklar ska jag vinna pengar.
fan va surt om man skulle vinna bensin eller nåt! Kul


jag köte en ny kökshanduk till min sambo  här om dagen...

han uppskattade inte presenten

vet ni vad det bästa är??

leksaker från BR




gud vad tråkit jag har

spontan utgång

Godmorgon!! Sitter och funderar på om jag ska äta fläskfile och sås eller om jag ska göra äggröra. Svårt val va?
Som ni förstår är jag lite flottsugen,det blev en spontan utgång igår. Åkte hem från dannes pappa vid halv 8,han släppte av mig hos linda,vi begav hos till stan till lisa där vi spelade kort och drack vin. Som vanligt blir man väldigt partysugen när man lyssnar på bra musik och sånt :) så det slutade med att jag johanna linda och lindas kryckor gick på HB. Vi var lite halvnyktra s¨å det var skit kul att se allas reaktion när linda kom hoppandes på sina kryckor. Men man snacka om att alla var skyssta! Fick gå före i kön,fick bord,alla flyttade på sig,det var tillochmed en i personalen som kom fram till bordet och frågade vad vi ville ha att dricka och kom ut med det...man kankse ska skaffa sig ett par kryckisar själv...bara för skojsskull.

Nej men det var kul,vi satt bara på övervåningen och kollade på alla fulla människor. När vi skulle gå hem var vi lite hungriga, det tog oss ca en timme att gå från stan till frasses...linda är inte blixten om man säger så.

Vad händer idag då? Jag borde plugga men det är inte roligt...

jag är en tidsoptimist

hello. Fan vad grått det är idag. Vill bara krypa ner under täcket igen. Men nejdå.Idag ska det grejas. Jag var ju på dollar igår och köpte massa julpynt, ska pynta idag,sen till öb, ska försöka hinna till stan och köpa present till dannes syster som vi ska träffa senare.

Halv tre ska vi åka till nåt som heter typ monkarbo, eller liknande. Jag kommer aldrig ihåg:) jag vet inte riktigt var det ligger heller men det jag försöker få fram är iallafall att dannes pappa och hans fru bor där ute i skogen. Vi är bjudna dit idag.  Trevligt.

Allafall så städade jag och fixade hela dagen, jag hade ju tänkt att jag skulle hinna med hundra andra saker också men det gjorde jag ju såklart inte som vcanligt. Det tog cirka 1 timme att dammsuga soffan som står i skitrummet.(rummet vi aldrig använder) katterna tycker om attliggga i soffan där inne så ni kan ju tänka er hiur den såg ut.  Den var helt täckt av katthår. Blää, men jag fik ren den iallafall. Men nu i morse när jag gick upp låg snorkel där och rullade runtsamtidigt som hon hånflinade åt mig...ja jag kankse inbillade mig men ändå...

nya tapeten

foten hjälpte mig med tvättstugan

rust rust

julblommor

pynt som jag ska göra nåt vackert av..



igår gick jag till dollar vid 16.00, hade tänkt att jag skulle hinna hem till 18.00 så att maten skulle bli klar till idol som börjar 8, jag var klar typ halv sju,då hade jag varit på dollar typ en timme sen på ica och på jysk. Så jag ringer danne och frgar om han kan hämte mig. Ja det kunde han...

hmm... det slutar med att jag gick vilse och kunde inte  förklara var jag var..så han åkte runt på cykelvägarna med bilen och letade efter mig.. han beskrev människorna han mötte och frågade om jag hade sett dom..haha det var jätte roligt.
han hittade mig till slut ooch maten blev klar 21.30.
Hejdå!

hejdå tove östman stryke

det var kul så länge det varade. Klart bäst i IDOL 2009. Jag kommer köpa din skiva jag lovar.

urk fredag

har rensat alla lådor i köket här på morgonen...det var en tråkig fredagsaktivitet. Jag känner mig helt snurrig av alla grejer som står överallt, det ser ut som vi är nyinflyttade här,men katterna tycker det är superkul. Jag kankse är yr av all fy-sprej jag har sprutat i hela lägenheten så inte katterna ska röjja. Och den luktar as!!

Nu sitter jag och äter frukost iallafall,ägg och bacon. Snart ska jag städa badrummet och dammsuga,funderar på att rensa i skaferiet också. Kul fredag. just de, jag ska ha tvättstuga också!! kan det bli roligare???Önskar att jag var ledig jämt så jag kunde städa varje dag!! jag kankse ska bli städerska!! för de är så kul... ja det ska jag

Känner mig lite risig så orkar inte gå ut och göra nåt. Får se om jag hittar på nåt sen...jag vill gå till ÖB iallafall....när man har varit där kommer man alltid hem med nåt roligt och väldigt onödigt.

våra bästa år

vilket kvalitetsprogram,har inte kollat på det på flera år och man vet fortfarande vad ddet handlar om...ingenting händer.Jag kommer ihåg när jag gick i sexan och alla var bortresta under sommarlovet,då var jag hemma och tittade på det varje dag. Och jag tror dom kom två eller tre dagar framåt i tiden på ett sommarlov!! Men det är ganska bra,man blir liksom lite beroende av det. :)

Vaknade rätt sent i dag. 10 tror jag hon var. Kom inte i säng för än 1 tror jag sen kunde jag inte somna heller.Vaknade till och från ändå fram tills danne gick upp kvart i sex,sen kunde jag sova .Konstigt.

Idag ska jag ägna hela dagen till kemi. Känns rätt en dag som denna också. Har inte lust att gå utanför dörren på hela dagen. Det ser kallt och grått ut...fast då behöver man inte känna sig tvungen att gå ut.

ska på lektion lite senare,vid 3, sen jobbar jag fem till åtta. Hoppas på att jag får låna dannes bil då.

Ikväll vill jag kolla på film. men vad? jag och min käre sambo kan aldrig komma överens om nån. blääää
Jag vill gå på krogen!!




var är köksluckorna??

När jag kom hem idag hade danne skruvat ner alla köksluckor som är längst ner mot golvet,plus alla garderobsdörrar i hallen som också ska målas.(såklart hade han ju inte tagit ut allt som står där i,så det är fullt med grejor som kan göras om till kattleksaker) Tror ni det kommer bli en rolig natt?? Katterna kommer ha värsta kattfesten här och förstöra så mycket dom kan...fan va nice

Hoppas luckorna kommer tillbaka snart!!
Nu sitter jag och tittar på sex and the city filmen,gud va roligt det är när charlotte bajsar på sig !! hahaha
sjuukt

ikväll har jag jobbat med svelin. Vi kom fram till att våra brorsor ska åka till usa tilsammans nästa år...och by the way,min störda bror ska köra standup på åkrogen på fredag. Jag är lite nervo....
Nu kommer älsklingen hem hör jag.. baj

ville bara säga...

grattis på födelsedagen brittan




dax för onsdag

då var denna tisdag snart avklarad. Sitter proppmätt i soffan och degar..har gluffsat i oss tacos och kollat på film på våran nya blu-ray spelare...danne har handlat een sån idag. den var rätt snygg men rätt onödig,tycker jag. varför ska man liksom ha en sån när inte ens alla filmer finns i det formatet? Danne säger att blu-ray är "framtidens" dvd. hehe jadu, jag såg inte ens skillnad på bildkvaliten, plus att man kan inte koncentrera sig på filmen man tittar på,utan man kollar automatiskt efter om det är bättre bild,eller bättre ljud eller nåt annat som är bättre än på dvdn. skit drygt...

Vi åkte ialf och hyrde en film,danne var tvungen att hyra en blu-ray film så han kunde se bildkvaliten. Det fanns bara dåliga filmer av dom så det slutade med att vi hyrde public enemies(?),den sög.
Det var bara pistoler och sånt hela tiden,så vi bytte till en falk film,och den var riktig bra asså. Hade inte förväntat mig det,men om man inte har så höga förväntningar så blir väl alla filmer bra kankse ?

Om jag skulle få betygsätta våran nya blu-ray så får den 2 av 5 "elvingar" ,som min bror skulle ha sagt.
En för att den är snygg,en för att den ändrar färg efter vilken skiva man har i
och en för att det låter coolt att ha en sån...

Idag har jag inte gjort så mycket annat,jobbade till 2,cyklade hem och pluggade i nån timme,öberg och danne var här då och fixade med de nya grejerna..öberg har fixat så vi har trådlöst internet nu också...skit bra!!han försökte laga det här med att datorn stänger av sig hela tiden också,men jag tror inte han kunde det. det visar sig väl...

tog en springtur efter pluggningen, det gick skit dåligt. Hade ingen ork alls det kändes som jag hade tegel i brallorna eller nåt.. asså jag menar att det var tungt..

nu ska jag gosa med snorkel och foten och klimpen(han i bert)




Vakna med the voice

Godmorgon,jag ska alltid börja gå upp i tid. Det är så mysigt att gå upp i morgonrock och koka kaffe och sitta och mysa framför tvn och vakna...har börjar kollat på vakna med the voice och det är mycket roligare än nyhetsmorgon.(jag vet jag är lite efterblviven)

Men snart ska jag sminka mig lite eoch cykla till jobbet. Jobbar bara 9-14 och sen är jag ledig hela dagen.. men missar tyvärr NKlektion nu på morgonen.

Igår skärde vi i grislungor och grishjärtan,fy vad snuskit det var. Men efter en stund var det lungt då kände man sig som värsta kirurgen..nån som vill vara min försökskanin?
ehh lukten var värst..det luktade lksom gris...lunga
En tjej i klassen fick sedan organen för att ge till hunden...stig sa att det är som godis för hundar. Vad roligt om polisen hade stannat henne på vägen hem ... :
Konstapeln:vad har du i väskan?
Tjejen: två grishjärtan till hunden

Föresten jag har inte hittat kameran.. skit drygt. Danne får köpa en ny ny när han har vunnit pokerpengar...
jag tvingade också han att storhandla med mig igår(han fick betala) då passade jag på att lägga i lite söta raggsockor och sånt i vagnen. Sånt som jag aldrig hade köpt annars, lillefot tyckte det var jätte kul att jag hade sånadär små bollar på raggsockan, så jag hade en katt efter mig hela kvällen.till sist fick han loss den....så nu har jag bara en boll på strumpan... så ni vet. Sorgligt va?


RSS 2.0