äntligen lite ledighet

uch vad jobbigt de är att jobba så mycket. Jag har jobbat fyra dagar den här vekcan och jag är helt slut!! Men det är nog för att jag inte är så van just nu.

Igår jobbade 12-20. Fick sluta en timme tidigare så det var jätt skönt. Cyklade hem till Linda och kikade på Idol. Tråkigt att Erika fick lämna tävlingen. Tyckte hon verkligen var duktig och kämpade som tusan,det kändes som hon ville det så mycket.
Men jurun hatade henne från början. Hon har fått dålig kritik varenda gång.  Men som man säger. Livet går vidare:)

Var hhimla skönt att sova ensam i sängen inatt. Jag sov som en prinsessa :) Mycket plats och många gosdjur.Haha
Vaknade av lillefot somm lade handen på mitt ansikte som vanligt . Han är så go.
Idag borde jag egentligen  sitta hemma och plugga hela dagen. Jag har prov på tisdag i genetik & genteknik. Detr är svårt!!
Men jag tror att jag ska göra nånting som jag vill istället. Typ träna, sen åka till köpis sen gå ut ikväll, Man lever ju bara engång eller hur? och pengar ätr till för att speneras=) Pengar i omsättning= bra för ekonomin
och då bidrar man ju till en bättre världsekonomi. Högkonjuktur= Alla glada!!  Och det är ju bra !!
Nu känns det lite bättre :)

Nu ska jag käka en äggmacka och cykla till hemlingby och röra på fläsket.


Så här känner jag mig idag

en fin dag idag

Gud vilken rolig blogg jag har va?? Skriver en gång i veckan :)
Jag har haft fullt upp så jag har inte haft tid att skriva. Har jobbat massa. Bara skitpass så man får inget liv.
Igår gick jag upp rätt tidigt. 8.30, satte mig och pluggade, sen vart det en spring tur på 5 km i hemlingby. jag är så stolt och förvånad över mig själv att jag orkar fast jag inte har tränat på så länge :) Skitt bra ju.
Sen efter det vart det snabblunch med danne. Sen cyklade jag till jobbet.Skulle ha jobbat 15-22, men terese var sjuk så jag var tvungen att jobba till 24. Plus att vi var en man kort.
Men det gick bra tillslut ialf. Lite stress dör man ju inte av :)
Kirst pulade in min cykjel i hennes lilla bil så jag slapp cykla hem kl 12,så det var ju skönt.
Sen kom jag hem och kika litre på tv. Kunde absolut inte somna. Tror jag somnade vid 4 typ. Skit drygt när man ligger och vrider och vänder på sig hela tiden. Uch

Nu har jag ätit en god frukost och ska snart cykla iv'l till jobbet igen. 12-21 jobbar jag idag. Jippi

Jag som vill se idol ikväll. Hoppas det är lugnt så man kan gå hem lite tidigare.
Danne åker till si mormor och morfar idag och kommer hem på söndag. så jag ska va ensamhemma hela helgen :) Mysigt

Trevlig fredag då!!

Julbord snart?

Har inte haft tid att skriva så mycket idag. Jobbade 9-18. Fick skjuts hem från jobbet, lagade lite mat. Åt,släckte ner och tände lite ljus,tog fram chokladen och kröp ner i soffan och tittade på fotboll i min ensamhet. Det var så mysigt efter en lång stressig dag på jobbet.
Hade många intressanta kunder idag. En kvinna kom in och skulle ha kaffe och bulle.(vi har erbjudande på det så nu kostar det bara 15 kr,vanligtvis 20). Så kom hon fram till kassan och sa att hon skulle betala för capocino och en kanelbulle,20 kr la hon till också. Utifall jag som jobbade där inte vissste hur mycket det kostade.hmm
Ialf,så hade hon en loka med sig också. Som jag slog in med det andra. Då stod det 34 kr på displayen. 15 kr för fikat och 19 kr för drickan. Då så sa hon : Men hallå!! jag sa ju att jag hade en kaffe och en bulle det kostar ju 20 kr. Inte 34. Ja,sa jag, det är erbjudande på kaffe och bulle så det kostar bara 15 och sen hade du ju en dricka också.
Ja, men drickan ska jag köpa med en korv för den ingår ju i menyn!  Då förklarar jag för henne att hon behöver inte tala om vad hon ska ha till vad för datorn drar alltid av rabatten själv, så det blir det billigaste. Då sa hon :ja ursäkta då, lite spydigt.
När hon fick korven sa hon :vart är senap och ketchup? Det är självservering på det ner på bordet.
Efter en stund kom hon tillbaka med en senapstup och sa : men om ni inte ens kan ha på ketchup åt kunderna så måste ni ju färfan ha Flaskor med ketchuo i! det är ju tomt i alla!(hon tyckte hon var jätte fyndig nrär hon sa det. Men hon hade inte sett att det fanns ett till bord med både senap och ketchup på)
 Oj ursäkta sa jag, jag fixar nya, och hällde på hennes senap och ketchup. När hon sen skulle hämta sitt kaffe som stod kvar vid kassan så tappar hon det på golvet!!HAHAHAHA Rätt åt henne!
Det var svårt att hålla sig för skratt men jag torkade upp kaffet och såg glad ut. Precis då kom min chef,han är lite speciell. Han är inte så trevlig mot kunderna om man säger så. Så säger han: Jävla kärring slängde en hel kaffemugg i soppåsen. Då hör hennes familj det. Dom vart inte så glada. Då tog hon en ny kaffe utan och fråga och gick.

Det roliga var att hela familjen kom tilbaka typ vid 5-tiden på eftermiddagen. (Dom var där på morgonen första gången.)
varför kom dom tillbaka? Då är man ju dumm.

Nu ska jag ta en plackers och sen sussa. Jag kommer väkert drömma om flygande korvmedbröd i natt. Jippi
Godnatt.


Kvällsfika

Kom just hem från valbo. Gud vad mycket fina kläder det finns nu alltså. Jag skulle kunnat köpt hela butiken...men det gjorde jag såklart inte. Men lite vart det ialf. Ett par skinnhandskar,en jacka som jag älskar, en blus,ett vanligt vitt linne,en partyskärp,ett orskinnsmönstrad linne,lackleggings med mönster i,örhängen och en BH,visar allt i morgon.
 Allting vart 1300. 850 i rabatt.Skit bra ju!!Mamma hittade också lite saker.
Det var en trevlig kväll. Träffade lisa som jobbade,Said(hennes kille) stod där uppklädd i cubuskläder och bjöd alla på cider:)

Nu ska jag ta en macka och kika lite på tv.Sen blir det sängen. Vet ni, i morgon har jag sån tur att jag får skjuts och hämtning till och från jobbet. Härligt=) Skönt nä'r man börjar tidigt. Man uppskattar verkligen det när man inte har nån bil längre.

Godnatt!

på väg till valbo

Hemkommen från jobbet, ska bara byta om sen dra vidare till valbo och massa shopping!! jag och mamsen ska dit. Hoppas det var idag :)

Träningen idag gick bra,hade hoppats på att gymmet hade lite fler konditionsmaskiner,de hade bara två löpband(var av ett var trasigt) ,två crossmaskiner och två roddmaskiner, sen hade dom massa cyklar men hur kul är det då? plus att det är döjobbigt. Det var gratis första gången och personalen var riktigt trevlig! frågade om vi behövde hjälp, då sa vi nej eftersom jag trodde att jag skulle kunna alla maskiner,jag har ju vart ¨på några gym, men det här var nåt helt annat :) vi fattade nada. Så vi fick gåtillbaka och fråga efter hjälp,och det fick vi, han visade oss alla maskiner och förklarade hur man skulle göra. Sen sprang jag 5 km på löpbandet,kändes bra idag också. Ingen träningsverk från igår heller.
Susanne körde lite rodd och lite cross,duktigt för att vara första gången på gym.

Nu ska jag  sno älsklingens bil och åka!
Visar var jag har shoppat sen.


Vipkväll?

Godmorgon!! Idag är det äntligen lite finare väder ute=) allt regn gör en deppig ju,tänk vad lite sol kan göra för humöret:)
Igår gjorde jag inte så mycket, tvättade ttvättstuga och kolla lite på tv och mös bara:) blev så glad att en fläck på ett linne gick bort, jag var redan före tvättstugan inställd på att jag skulle få slänga det. Men med lite vanish försvinner alla fläckaar..

KOollade på csi och roast på berns, csi var bra men roast på berns var sådär. Jag hade så höga förväntningar innan att det skulle vara så bra,eftersom det var det sist. Så var det inte alls så bra. Bara den där gästsnubben,han var rätt kul.
Vi gick  och la oss rätt tidigt, typ 23. Vaknde av att lillefot hoppade upp i sängen med en mussom piper,´han ville nog att jag skulle leka med han. Men det gjorde jag inte.Då kröp han under mitt täcke och bet mig i tårna istället. Då gav jag upp. Men kl var ändå 9.30 då så jag hade sovit länge.
Det var behövligt  eftersom jag måste orka med allt plugg idag.

Sen vid 2 ska jag möta susanne, vi ska spana in gymmet på helges. Kolla om det är bra. jag har för mig att dom har byggt om där?
Sen drar ja direkt till jobbet och jobbar 3 timmar. Sen vid 8 vill jag åka till cubus i valbo.Det är tydligen nån vipkväll där ikväll.40%på alla kläder:)


genmodifiering

Har tillbringat stora delar av dagen till att googla på DNA,Placmider ,bakterier och genmodifiering. Alltså  i skolsyfte, inte bara endå=)
Det är jäklit svårt att förstå men det är roligt och intressant att lära sig nya saker.
Idag har jag tex lärt mig att man kan föra över gener från människor till djur och bakterier för att få dem att få andra egenskaper. Tex föra över en gen till växter som gör att växten tål ogräsdödande kemikalier bättre. Så man kan bespruta hela platsen man odlar på utan att allt dör. Coolt va? Fast det känns som att det inte är så bra för miljön.
 Man kan också föra in en gen till grisar som gör att deras organ blir mer likt människan så vi kan använda dom till transplantationer.
Eller föra över genen som gör att vi människor växer så mycket till ett djur. Då producerar djuret mer tillväxthormon och växer mycket mer:) kul att ha en katt hemma som är lika stor som en själv:)

Nu ska jag cykla till willys och handla lite till middagen. Idag bjuds det på stroganoff. Sen väntar tvättstugan kl 6.

Var på gymmet i morse. Kändes som jag hade hur mycket energi som helst. Körde 25 min cross,löpban 10 min,ca 2 km,sen rodd 5 min. Det är så skönt när de går bra,det händer inte alla gånger. Men det är för såna här gånger man tränar:) det ger motivation att fortsätta.

ny vecka med höstlov

vad är det här för väder?Mulet hela tiden ju. Men det är väl det som är  hösten, vad vet jag. Jag är ledig idag iallafall.sweet
Jag vann ingentig igår på bingolotto,inte mammma eller erik heller.Men jag var nära :) Efter bingot mötte jag danne vid bilen utanför osså åkte vi till donken :) fan vad dåigt jag mådde efteråt. Men som jag säger varje måndag ,Nu är det slut på mitt ohälsosamma liv=)
Ska faktiskt ta mig till gymmet idag hade jag tänkt. Och i morgon ska jag träna med susanne på jobbet. Kul att ha en träningskompis=)
 
vad händer mer i veckan då? Ja, jag ska jobba alla dagar.Förutom idag. Så måste passa på att plugga nu,har prov i genteknik efter lovet. Och det ämnet kräver mycket pluggande,det är svårt. Men tur att jag har läst lite om celler och gener i en annan kurs nyss. Kanske har lite nytta av det.
Nu ska jag sykla iväg till korpen så jag får nåt gjort idag!


skulle behöva en stödvila

Hallåhallå!! sitter helt död i soffan efter maten..men gott vart det. Var och hämtade gele hos mamsen till grytan..som pricket över i t :) smaskit vart de..
Har inte gjort så mycket idag. Städat, läst massa bloggar,lagat mat, kollat på fotboll.  Gefle vann föresten. Dom var riktigt bra idag. Vart kom det där anfallsspelet ifrån egentligen? och kul att det vart två måldebutanter:)grattis till er!

Nu ska jag nog slötitta lite mer på tv...kanske ta en stödvila, det e ansträngande att inte göra nånting:) Sen ska jag gå över till mamma och brorsan och ha bingolottokväll och äta glass. Mysigt va? Jag brukar ha tur i spel :) så hoppas på att jag vinner en bil eller nåt...det skulle sitta fint.
I morn e jag helt ledig. både från jobb och skola. Härligt!!

Bingo!!


två utslagna killar

en bra låt


bakissöndagar är det bästa:)

Mornmorn, bakissöndagen har just börjart. Jag har inlett den med lite smulpaj och lite kladdkaka. Nyttigt va??
Men man får vara onyttig när man är bakis=) Man får vara inne hela dagen occkå utan att få ångest. Bara ligga i soffan med sovkläder hela dagen och kolla på ointressanta program. Det gillar vi:)

Gårdagen var riktigt rolig,stressade nästan ihjäl mig igår till linda,(som ni förstår övertalade jag henne att dricka lite öl:) fast hon är inte så svårtövertalad direkt)
Jag och min gryta blev klar vid halv nio. Hann inte äta heller så jag åkte till linda ashungrig. Upp på cyklen,cyklar som en dåre till rågången där linda bor..ska öppna dörren, LÅST. Jahapp. Tusan jag som glömde mobilen också!! jävlaskit!!
kastade lite stenar på fönstren,ingen såg mig.Precis när jag skulle ge upp och cykla hem och hämta mobilen så rotar jag i väskan och har moblien med mig endå. Yes.  Ringer, ingen svarar,ringer igen,igen,igen,igen,typ 20 gånger. Jag får damp... skickar medelande. Då har jag stått där i en halvtimme i högklackat och jättehungrig. Men hon svarar inte i telefon så det slutar med att jag får ringa till lindas mamma och skrämma upp henne,cyklar dit,hämtar en extra nykel som dom har. cyklar tillbaka, öppnar porten,låser upp lindas dörr. Och då står hon  där "Nej men hej, jag undrade precis vart du var nånstans, jag skulle pricis ringa och kolla vart du var " säger hon.
Fan vad arg jag vart på henne, jag ville mörda henne!! när hon kollade på mobilen hade hon över 20 missade samtal, hennes mamma hade ju blivitr orolig och ringt massa gåger också.
Det var inte så kul då men nu kan man ju garva åt det iallafall=) 

Sen käkade jag en macka för att stilla hungern. Svalde ner det med lite öl, det var ingen bra kombination:)
Vi snackade massa skit och drack drinkar och lyssnade på gamla godingar. Sen vart det krogen som vanligt:) de var jätte mycket folk ute men det var kul:) vi shottade samboka och brände aldeles för mycket pengar. Sen vart det nattmat på maggies, tror ni jag var lite hungrig då?Jag hade inte käkat sen  sen 12 på dagen, sen hade jag varit ute och sprungit också. Det blev burgare och pommes, mumsfillibabba.
 
Idag ska jag bara vara hemma och äta hela dagen=) kankse lite glass, (jag sparde ben&jerry glassen som jag fick nr jag var sjuk,eller ok, jag glömde att den fanns.) så den ska jag mumsa på, sen ska jag äta min gryta också, ska reda av den lite bara.
Det är fotboll kl 3 också.Så det lär man väl titta på kankse, ikväll blir det nog lite plugg bara. Ska inte gå utanför dörren på hela dan!! :)

///Flottisen




En öl kankse?

tjolahopp!!
Lördags kväll,vad ska man göra då? Det blev ingen sthlms tripp, det fanns 0 biljetter hos sj.
Idag har jag jobbat. Det var riktigt roligt. Var lagomt med folk och alla var glada och trevliga förutom en kund.. han måste ha haft en skruv lös han kom in i butiken (statoil),ställde sig och kollade på pizzorna som är vid kassa 1. Vid kassa 1 stod det en skylt "nästa kassa tack".. det är väl inte så himla svårt att förstå? Så glodde han på mig och sa : du kan jag få beställa eller.. jag vill ha en caramolez...ja ba ..ehh ursäkta vad sa du? : ja.. JAG VILL BESTÄLLA EN CARAMOLEZ!!
ehh jaha okej, då får ställa dig i kön där och beställa hos tjejen som står i kassan. Ja okej sa han då och ställde sig i kön. När det blev hans tur s ahan samma sak igen " jag vill ha en carambolez" Susanne som stod i kassan frågade vad han menade för vi har ingenring som heter carambolez. Då gick han och pekade och han menade en calzone.
Susanne sa :jaha, du menar calzone, vi har lite olika sorter vilken hade du tänkt dig? vi har ost&skinka,kyckling ..."VA HÖR DU INTE VAR JAG SÄGER JAG VILL HA EN CARAMBOLEZ!! GÅR DET INTE ATT BESTÄLLA NÅNSTANS ELLER!!! JAG FÖRSÖKTE BESTÄLLA AV TJEJEN MEN DET GI K JU FÖRFAN INTE HELLER NU SKITER JAG I DET!! ....tystad i butiken
jag kunde inte hålla mig för skratt så jag vände mig om och försökte dölja det men det gic k inte såbra.. de andra kunderna flidade också ganska mycket för han skrek verkligen..... susanne ba:ja jag frågde bara vilken sort du ville ha,och vi har ett kösystem här vet du väl?? man kan inte gå fram till vem som helst och tro att du kan beställa. MEN DET GÅR JU INTE ATT BESTÄLLA JAG SKITER IDET,sa han igen... haha vilken idiot va??

Efter jobbet skjutsade jag danne till walgot,dom skulle kolla på hockey. och jag snodde bilen och åkte till hemlingby, joggade 4 km. Det var asjobbigt!!

Nu väntar jag på att min gryta ska bli klar. Jag hoppas det blir bra, jag har aldrig gjort gryta förr.. de e på högrev så det ska koka två timmar. Men det är nog värt tiden,första ska man bryna köttet ochha i det i en gryta, sen stekte ja lök och vitlök  så det blev mjukt och hälllde ner de i grytan också. Sen hade jag på rödvin,kryddpepparkorn,lagerblad,lite timjan,kalvfond och lite vatten, så ska det där stå och koka ihop i 1.5 timmar. sen har man i morötter och låter det koka med sista halvtimmen. sen mot slutet steker man champinjoner och paprika och har ner det innan man serverar=) mumsigt va??

Nu ska jag dusha och vänta på att linda ska höra av sig. hon jobbar till 8. Jag ska försöka lura med henne på en öl eller två=)


vi är normala jag lovar

cyklar till jobbet

Det ser inge varmt ut ute idag, helt grått och lite regn. Men det är ju lördag idag=) Då ska man vara glad.
Ska jobba till 4, sen vet jag inte vad jag ska göra, det kankse blir en stockholmstripp om jag hittar några billiga tågbiljetter. Vi får se.

Jag tyckte iallafall att rätt person fick åka hem  igår...från idol alltså. Helt rätt.
Och tove var ju grym=)
Kollade på eftersnacket också.. som ni kankse vet har katrin zytomierska det, hon är så himla rolig...jag skrattade ihjäl mig igår...:)Nu ska jag hoppa på cyklen  så jag inte blir sen.
Hej!!

Idolmys

Hello och godkväll...väntar p¨å att nyheterna ska ta slut så idol börjar igen. Spännande och se vem som åker ut... hehe det låter som jag är 40 och inte har nåt liv...

Men vi har det jätte mysigt här,jag och danne och katterna=) vi har gjort jätte god mat och ätit smulpaj till efterrätt:)  Nu sitter vioch garvar åt "cirkus möller",det har premiär idag, det är helt sjukt men underhållande, jag har också granska sjuk humor ni vet..:)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än det jag skrev tidigare, jag handlade bara. Sen har vi lagat mat och tittat på Idol, tyckte inte de var nån som var riktigt bra idag. Men Tove är fortfarande min favvis.

I morn ska jag jobba. 9-4. sen vette tusan. nåt förslag??

förlossningskliniken

Är nåt på program som heter så,det handlar om en forlossnings klinik på jamaica eller nåt=) och man får verkligen se ALLT. Det e ganska facinerande, att föda barn alltså. Men det ser inte  skönt ut direkt. Jag står helst över tror jag...
efter det här programmet börjar  :jon,kate och åtta barn... tänk om man skulle få åttlingar ,så kan det ju också gå=)

Jag besökte gymmet idag.Det var riktigt härligt,det var nästan inge folk heller. När jag kom hem stekte jag korv och åt snabbmacaroner till. Tänk att nån så enkelt kan vara så gott.
Sen invigde jag min strykbräda och strök några blusar. Jag är ju grym på strykning.Det måste vara en medfödd talang asså. :)

Sen städade jag badrummet,damsög och diskade. Jag är så duktig att få saker gjort!! Jag är bäst på allt!!Jag är BBB =brun,bäst och baribie,som kissienörden skulle skriva.

Nu ska jag ta fram matteboken sen ska jag gå och handla  på willys,tänkte överaska min käre pojkvän med en middag ikväll. Visst är jag snäll?



Hej fredag

Godmorgon!! Äntligen fredag .Det är nånting speciellt med fredagar,dom är mysiga.Specielt när man är ledig som jag är idag:)
Jag vet inte vad jag ska göra idag. Funderar på att gå till gymmet. Sen ska jag höra med linda om hon vill hitta på nåt.
Vi får se helt enkelt.
Saft,Saft,hallon saft ,bättre saft har ingen haft...jag har haft den här låten på hjärnan i en vecka,sen den var med i singing bee. Skit drygt!
Åhhh jag vill ha jul föresten, tänkt va mysigt, julgran(katterna  leker och hänger i den),tomtegröt,nejlikor i apelsiner,julskinka, knäck och julgidis och aladinasken!! Uppesittarkväll med loket(ok,det var ett tag sen men man kan väl få drömma sig bort:) och massa snö ute,så kan man stå och titta i fönstrret när det snöar.Det är så mysigt med julen.
Men det kunde vara sommar från april tillseptember,höst oktober till november,sen vinter december ut,sen börjar våren i januari. Det skulle vara kanon. Vintern är aldeles för lång i sverige. Man blir så deppig när det är mörkt hela tiden.
Tur att vi kankse ska boka in en resa till solen i vinter=)



min bror är inte riktigt frisk

Läste brorsansblogg just..han har inte alla hästar hemma tror jag.. 
Från eriks blogg:

Dålig ekonomi och halloween? Jag har lösningen..

Halloween står på tröskeln, vilket innebär att man måste lägga ner pengar på en dräkt som man använder en gång. Eller kan man som jag kommer göra, välja det billiga alternativet. Här kommer några förslag halloween alá billigt:

Pedofil: Vitt linne med räksallad och sperma på, lätt skäggig, slitna jeans och ölmage. Kanske en bild på Engla i bakfickan, med ett hjärta på. (hoppas jag inte får Engla klacken på mig). (viktigt att komma ihåg: lev inte in dig i rollen och våldta nån, och om du gör det se till att tjejen inte ser ditt ansikte!!)

Bajskrov: Naken och sen smetar man in sig med bajs. (viktigt att komma ihåg: svårt att komma in på krogen i denna utstyrsel)

Fjortis: Kort svart sexig kjol, rosa string, svart bh och litet vit linne så man ser puch up bhn under. Mycket smink och cigg i munnen så klart. Gärna plattbrösad och tuggummi ( Att tänka på: Detta kanske inte sticker ut i centrala Gävle)

Speltorsk: Du lånar antingen mina eller Mattias Halls strumpor, byxor, kalsonger, tröja, odlar skägg och färgar ditt hår Pernilla Wahlgren brunt. Sen är det bara att sätta sig vid närmaste jackie och köra! Denna lutar det åt att jag tar .. (Att tänka på: du måste dricka mycket för att leva dig in i denna roll, du måste också ha bra ekonomi och vara dum i huve)

Död: Denna är svår, men klä dig vanligt sen när kvällen är som roligaste skär du dig i handleden och dör, helst så många ser och det ska helst ta 1-2 minuter att dö. (OBS: denna utstyrsel funkar inte nästa år eftersom då då är död) (Bra grej med denna att det inte kostar nåt!)

Linjedomare: Du får gärna låna domargrejjer av mig och sen gå runt och vinka offisde på stan. Låter kul! Funkar också att vara huvuddomare och gå och dela ut gult och rött kort. (Tips: läs på offside regeln så då inte går runt och vinkar fel. Folk kan bli sura om du vinkar för en onside...)

Fråga gärna efter mer tips, har massa på lager.

Allvarligt!!

Läste blondinbellas blogg nyss,hon visade två bilder på henne som kissie hade lagt upp på hennes blogg. En bild på bella,på avstånd,sen en bild där hon har somat in hennes hy. Och skrivit :"nån som har problemhy de e bella"
Asså jag dog när jag läse hennes blogg,jag fattar inte hur hon kunde vinna priser på bloggawards. Det är en platinblond solarieskadad råfjortis(fast hn är 18),som trycker upp brösten och sprutar in restylane i läpparna,plus att det ända hon skriver om är hon själv och hennes utseende,och att hon är en barbie. STACkARS MÄNNISKA.Jag skulle skämmas om jag var henne. Blondinbella har iallafall nånting innan för skallbenet och hon ärväldigt duktig på det hon gör,och mycket vackrare än hon.
Jag blev så arg nr jag läste det..snacka om dålig självkänsla,behöva klanka ner på andra för att må bra själv.
Men bella hade ialafall skrivit ett bra inlägg tillbaka,som var tusen gånger mognare.

Nogpratat om det,jag har just ätit världens godaste klämmackor, me ost,lök,skinka och senap. Lite kvällsfika:)
Jobbade till 20.30, fick sluta lite tidigare för det var så lite kunder.

Provet gick sådär,jag kände att jag inte vart riktigt nöjd, det kom massa bilder på hjärnan, inte dom bilderna som fanns i boken utan två andra bilder...och dom såg helt anorlunda ut.
Jag får plugga mer till nästa prov helt enkelt:)
Var och hämtade ut min jacka idag, den kom jäkligt fort.Beställde den i förrgår. Storleken var bra nu iallafall och den var jätte snygg. Varm och gosig också.

Men hörni, nu har jag höstlov!!hur konstigt låter inte det=)



nervös fast ändå glad

Har pluggat hela morgonen, som ni kankse förstår. Det var inge bra tror jag. Nu blandrar jag ihop allt istället..
Men det får gå som det går:) jag har ändå en positiv magkänsla och det är väl den man ska lita på eller hur=)?

Tog en liten joggingrunda i morse,för att rensa tankarna lite, det var den första joggningen på typ 5 månader, man märker att inte kondisen är på topp=) men jag gick till h-by,joggade 2.5an och gick hem. Det gick rätt så bra men inte lika bra som det brukade göra..men man tränar väl upp konditionen ganska snabbt tror jag?

Nu ska jag ta mig i kragen och gå till skolan!Sen blir det jobb till 21.
Wish me luck! Hej

visst har jag stora fötter


work och födelsedag

Åkte till Linda vid 4 tiden idag,fikade och drack kaffe. Jag fick en jätte fin muffins,och den var supergod också!!tårtan var inte färdig,ni vet linda är segare än en godisråtta:)
Sen kom Lindas coola mormor Dagmar,man kan kalla henne daggan  också=) hon är den tuffaste 80-åringen jag vet.hon blir alltid fullast på fester och ska dansa och ha sig,hon är så pigg och rolig.
 Linda fick ett samtal från Ebba,passade på att prataa lite med henne jag med, jag tror det var typ 1 år sen sist eller nåt. Så det var trevligt...hon frågade hur mina påsar mådde. Och dom mår nog inte så bra för dom är ju förintade nu..

Sen åkte jag och jobbade 3 timmar, 18-21,vilken värdelös tid va?? det tar ju nästan längre tid att cykla fram och tillbaka än det tar att jobba passet:) men jag behöver varenda krona jag kan få nu, var ju sjuk förra veckan och missade massa timmar.
Kvällen har spenderas i hjärnans tecken.. hehe nu var jag finulig..
Jag har pluggat om hjärnan så mycket så min hjärna har börjat koka ...:) kul igen...

I morgon är provet och jag känner mig faktiskt ganska redo.
Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla svamp och mina söta katter.
och hoppas på bra drömmar...
Nu är Lindas föselsedag över och kommer inte tillbaka förns nästa år,och då blir hon 24..ojojoj
Natti


idag är det ingen vanlig dag

för det är Lindas födelsedag hurra hurra hurra!! Grattis älskling på 23års dagen!!Jag hoppades att det skulle  bli soligt väder idag, men vad är det här för väder?? Mulet och lite regn:( tur att du är min solstråle  iallafall:)

Nu ska jag snart till skolan,sen måste jag plugga, provet är i morgon.HJÄLP
Jag ska hinna uppvakta linda också,och hitta en present. Sen ska jag jobba 3 timmmar ikväll. Ioförsig har jag lite tid i morgon också,provet är inte förän 14.30.


Vackra Linda



Tisdag

Hejhopp!!
Idag har jag hunnit med mycket. Skola i morse,fika med linda, stan och shopping,pluggning,hämtat ut paket från Ellos,tvättat tvättstuga,lagat mat och pluggat igen:) Men jag struntade i tandläkaren,jag bokade en ny tid istället.

Nu ska jag sätta mig och stressa av lite. Ta en apelsin och dricka lite T. Är så mycket man ska lära sig till det här provet..ush,och det verkar inte vilja sätta sig heller. Försöker läsa lite varje dag och ta en grej i taget men det kankse är bättre att nöta nöta nöta fem timmar i streck??

Kollar på nyheterna,en massa prat om vaccineringen mot svininfluensan,dom hade nån statistik på hur många som dom trodde skulle vaccinera sig. En fjärdedel av svenska folket trodde dom inte skulle vaccinera sig. Jag ska inte, är det själviskt? Det står det i informationsboken som man har fått om det. Så kan dom ju inte skriva ju, dom får ju en att få skuldkänslor. Men jag tänker att det alltid kommer komma nya virus, värre och värre. Om man vaccinerar sig mot allt så kan man ju inte bygga upp ett eget immunförvar...hur ska man då klara sig mot sjukdomar som är ännu värre?Svininfluensan är ju bara en vanlig influensa,de är bara media som skrämmer upp alla och förstorar allt. Men fan vilken tur man har egentligen,här sitter man och säger att man inte ska vaccinera sig,fast det är gratis och alla får det !
Tänk i  andra länder,där finns  det ingen som bryr sig om befolkningen ens.Och här klagar vi, på allt.
Jaja, inte vet jag!
Jag ska inte vaccinera mig iallafall.

Nu ska jag äta upp min apelsin och krypa ner under mitt varma nytvättade duntäcke.

Just det,glömde skriva att jag fick mina nya jackor idag,(jag beställde 36,38,40, i samma jacka,så jag förhoppningsvis skulle kunna ha någon)men tyvärr var alla storlekar för stora. Typiskt. Så jag beställde en 34 istället, så nu kommer jag få vänta typ 10 dagar till.Dom måste varit jätte stora i storleken,jag brukar jämt ha 38,och nu kunde jag inte ens ha 36...
Godnatt!



Två nya tröjor.Den svarta från HM och den vita från Gina

Såhär glad blir jag när jag spenderar...:)


Försökte hitta ett Joggingpannband idag,men hittade den här snygga rånarluvan istället..:)
Gud vad rädd man skulle bli om man ser nån springandes i den här..haha


Linda in action.(hon är sämst på cykling) hon får inte cykla för sin mamma
när det är minusgrader för hon ramlar hela tiden.I morgon är det hennes födelsedag,
funderar på att köpa en cykelhjälm åt henne, eller en trehjuling.

Foten är en riktig livsnjutare=)




solsken

Hola
Idag är jag på lite bättre humör,har fått en god natt sömn. Vaknade bara en gång av en mardröm. Dom senaste nätterna har jag vaknat 2-3 gånger av att jag drömde mardrömmar. Skit hemskt. I natt drömde jag att jag skulle bli avrättad. Jag låste in mig på en toa,såg dörrhandtagen öppna sig och killen som skulle skjuta mig kom in, då vaknade jag. Haha vilken sjuk dröm va=) det är inte som att den skulle kunna bli verklig heller, men ändå e man asrädd när man vaknar.

Nu har jag käka frulle och sitter och kollar på nyhetsmorgon,milow gästade och sjöng den här låten. jag tyckte den var skit bra ju..har inte hört den förr.Men antagligen har det varit en sommarplåga eller nåt,jag är lite efter i musikvärlden.




Nu ska jag till skolan och kolla på våra bakterier som vi odlade igår:)
Sen får vi se vad som händer..Tandläkarbesök kl 4 ialf.

Roast på berns

Hahahahaha jag älskar detta program. Framför allt Petra Mede! Jag hade lite svårt för henne förr men hon är så klockren..kolla in det här





och vad var de där för pinsam människa som fick vara med i programmet?? Inget mer av henne tack,,


Här är iallafall klippet där  hon tyckte Petra Mede var så lååååååååååååååågg och tråkig..
hehe... de e grymt jag lovar=)




Nu är det Magnus betners tur,han brukar vara rolig..:)



Nog om det... dagen har varit låååång,bara massa plugg...har inget roligt att skriva.Kom hem vid nio och käkade lite korv,sen har jag inte gjort nåt mer. Är för trött för att blogga så jag skriver mer i morgon.
NattiNatti

är man tallanglös eller??

Kom just hem från tandläkaren,tror ni jag hade nån tid idag eller?
Tar på mig joggingskorna och mp3:n och promenerar dit,stressar som tusan för jag tror att jag är sen,kommer in helt svettig,ska anmäla mig på en tv där man klickar i personnumret,jag gjorde det, så stod det "tyvärr går det inte att anmäla dig för du har ingen tid bokad idag", nähä?? jag prövar igen då, samma svar som stod på skärmen, sen vart det kö,och jag prövade några gånger till,men icke!! hörde att folk började tappa tålamodet på mig så jag gick tillslut och frågade en tjej som jobbade där..jag sa att det var nå fel på aparaten ,att jag hade tid kl 4 men det går inte att anmäla sig, det står att jag inte har någon tid idag. Men det är idag jag vet det sa jag, 20/10 kl 16.00...tjejen skrattade lite och sa att det är 19 idag. GENI!!då var det bara att GÅ hem igen då.

Nu ska jag äta lunch och lära mig lite om våra hjärnhalvor:) kul va??
Mina katter är så söta, foten ligger i min morgonrock här bredvid mig i soffan och snorkel ligger på andrasidan.
Läste rosannas blogg och såg att dom hade avlivat deras Elvis :( så sorgligt R.I.P i katthimlen!!


Ny vecka

Idag började en ny förhoppningsvis rolig vecka, den började med lektion 8.30,lärde mig massa om imunförsvaret och allergier.Kom just hem och har slängt i mig lite fil och en äggmacka,hann inte äta före skolan, vaknade 8.10 med mobilen i handen som vanligt, man tänker "ja ska bara sova en minut till",men det funkar aldrig, men man lär dig aldrig heller:)

Nu ska jag göra lite kaffe och titta på "efter tio",det handlar om en speciell sak som jag vill se..

Sen ska jag isolera mig med min medicinbok, jag har prov på torsdag om nervsystemet, det är en hel del jag ska mata in i min lilla hjärna:)

Sen väntar naturkunskap 12.45, sen tandläkaren,sen matte 6-9 ikväll.
Jag ska försöka klämma in en promenad och hämta ut min nya jacka också=)



skål

Shopping är kul!!

Idag har jag och min älskling varit i Valbo och shoppat, eller jag har shoppat och han har tittat på. Det finns så mycket fina kläder nu...menmen, man kan inte få allt här i världen. Jag kom hem med lite saker iallafall, ett par leggnings,en kofta, en tröja och en festklänning. Man blir så glad av shopping:)
Vi var på IKEA också och köpte en strykbräda!!(egentligen ville jag bara gå där för korvens skull) Äntligen har jag en,nu ska jag stryka jämt=)

Sen åkte vi till citygross och handlade lite ingridienser till en romantisk måltid,vi gjorde lövbiff med klyftpotäter och ädelost.Nu ligger vi helt utslagna här i soffan efter maten, det var så gott. Det vart inte så romantiskt heller,utan mer gluffs gluffs  framför tvn, sen  var maten slut. Just de,jag glömde att vi hade vitlöksbröd också... hehe viktigt
Jag kankse skulle göra en flottblogg istället?? jag skriver ju bara om mat och att det är så gott och blabla..det kan inte  så kul att läsa..

Kollade på sporten nyss och dom babblade som tusan om den här killen... han heter oliver och är nio år..vilken kille va?






Nu ska jag kolla på en film och mumsa på denna






Festklänning från Gina

Koftor från Gina


min fina strykbräda:)

Linne från Vero Moda




Godnatt, i morn börjar en ny spännande vecka!!

Mysig söndags frukost

Godmorgon!! Eller? klockan är visst ganska mycket. Danne var ut igår,han kom inte hem förns kl 3,har så svårt att sova när han inte är hemma, eller när man vet att han ska komma hem, men inte när. Men jag somnade tillslut iallafall=) Vaknade vid 11.30, gjorde lyx frukost och väckte alkisen. Det blev kokt ägg,bacon,mackor Oboy,leverpastej,salami,philadelfia,gurka tomat och acokado. och kaffe såklart=) Jag har börjar fått tillbaka mitt kaffesug nu när jag känner mig lite piggare, det är väl ett friskhetstecken=)?

Gårdagskvällen var mysig,efter jag hade gjort klart alla mina inlämningsuppgifter  snodde jag dannes bil och åkte till lisa,  anna,linda och sanna var också där,vi åt ost och kex och skvallrade massa,anna och linda gick vidare till Goya och jag fick världens huvudvärk.fy inge skönt
Åkte hem vid 12-tiden...och det är ju ganska härligt att vakna på en söndag och inte vara bakis=) Det händer ju aldrig..

Idag skulle jag vilja träna. Men jag vågar nog inte, är så rädd att påsarna ska komma tillbaka=) Ska nog vänta en vecka till så jag är helt frisk.Så jag och danne åker nog till valbo och shoppar lite istället. Kanske lunchar på ikea eller nåt.
Ikväll ska jag nog mysa lite med linda om hon orkar=)

Hehe hon är så söt,igår när vi satt och tittade på fotbollen så sa hon " asså sara, det finns två som heter panaxia i efternamn,är dom brorsor eller?" "Men gud,där är en till med samma efternamn!!" hahaha... Men Linda, det är ett företag ju, som AIK gör reklar för,det står på allas tröjor!!






En lördags påse..hehe

Det har varit en lugn och skön dag, har bara suttit hemma och myst med mina skolböcker. Sen kom linda vid 4-tiden och hälsade på. Danne bjussade på pannkakor som var supergoda,till det vart det hjortronsylt och grädde. Sen kom Hanna också hit en snabbis,hon var hemma från sthlm och hälsade på.

Dom åkkte just hem för att göra sig i ordning för kvällen.
Jag ska snart hoppa in i duschen jag med, ska pallra mig till Lisa och va me på förfesten,vi ska spela spel,men jag ska va nykter såklart. Inga påsar kommer in på krogen.

Jag glömde skirva en rolig sak som hände igår. Jag,mamma och brorsan satt och kollade på Idol, så säger Erik såhär medans han kollar på mammas ben:"mamma,du vet att man inte behöver operera bort hemorrojder för att dom ska försvinna va?  ".. Va? behöver man inte??? "Nej jag kollade på Holywood fruar och där sprutade dom bara in nåt och sen försvann dom" Jaha men det visste jag inte.. " Näee ja vet de e nån ny grej, hemorrojderna försvinner på engång efter sprutan och benen blir skit snygga  och lena på engång" hahahaha Erik trodde att åderbråck hette hemorrojder, han är 18 år !! hahha
Linda på besök
Linda på besök



Danne var och handlade i morse och överaskade sjuklingen med detta:)


min pojkvän är grym på att göra pannkisar



jag och mina påsar

bläää,jag har inte orkat skriva nåt på några dagar. Jag har legat i sängen och tyckt synd om mig själv. Jag var på sjukan i torsdags och kollade mitt ansikte, det var påssjukan!! Alla på avdelningen som jag var på gick fram och tittade på mig och skrattade och kände , det är tydligen en jätte ovanlig sjukdom nuförtiden,och det är bara barn som får det. Så personalen sa att jag var ett intressant fall och alla ville titta... hmm skit kul

Det bästa är ju att påssjuka är ett virus så man kan inte äta antibiotika mot det. Så kroppen måste läka  ut det själv. Doktorn sa att det var en ganska långragen sjukdom, Jaha sa jag, vad menar du? Ja, det kan ta två till fyra VECKOR sa hon.
Då avled jag.
Jag ska alltså gå och se ut så här i kanske fyra veckor. De är ju katastrof!!!

Ja,så jag ser ut som en hamster/marsvin, johanna och linda höll på att skratta ihjäl sig när jag sa det, Danne kan inte ens titta på mig utan att börja garva.
Men en rolig sak är att sjukdomen bryter inte ut förns två veckor efter man blivit smittat,så jag kanske har smittat nån...hoppas hoppas :)

Jag har inte ens  råd att vara sjuk egentligen,jag har nästan inga timmar den här månaden, men jag var tvungen att sjukanmäla mig idag och igår. Bajs

Men de är bra på ett sätt att vara hemma, man får ganska mycket gjort. Jag har tagit igen matten som jag missade när vi var borta. Idag ska jag skriva två arbeten också. Om jag hinner.

Sen ska jag och mina påsar kika på AIK-GIF.
Ikväll ska jag sitta ensam hemma. Mina kompisar ska ut och festa som vanligt min pojkvän ska ut han med, och jag blir lämnad ensam här. sorgligt va? Tur att jag har katterna :)
Igår beställde jag pizza helt ensam och skulle kolla på Idol, så ringde mamma och frågade om jag ville komma dit istället,så då tog jag pizzan och sprang över till den sjukstugan istället...jag med påsarna och brorsan med svininfluensan. Stackars mamma.

Tyckte Michael Jacksson temat var lite tråkit faktiskt. Det var ingen som var riktigt bra, men bäst igår var nog Erika och Radhi(?). Jag röstade på Erika.

EfterIdol spelade vi lite kort. Jag och mamma förlorade bara för min bror fukskade hela tiden. Sen mitt i alltihopa kommer erik fram med en uppblåsbar barbara, från ingen stans liksom. Så satt han henne på hans fingrar och började svinga henne i luften. Helt galet. Det var roligt, sen satt han barbaran i mammas knä... hahahha

Näee nu ska jag äta lite pannkaka!! Det får man när man är sjuk. Påsarna hälsar!! //Marsvinet


Min sjuka familj



Stackars mig

vilken dryg natt,är så glad att den är över. Vaknade vid 2  och hade ont överallt och, hade svårt att andas,helt yr i bollen var jag också, men somnade om till slut. När Danne gick upp vid 6 så vakade jag till igen,då hade så ont där jag är svullen,kunde knappt prata eller svälja, plus att jag var kokhet.

Gick upp för en timme sen typ, ringde och beklagade mig till mamma,så hon fixade en tid på öron,näsa ,hals motagningen idag(hon jobbar där), hoppas dom vet vad det är för fel så jag kan få antibiotika så det går över, har varken tid eller råd att ligga hemma och vara sjuk.

påssjukan?

Godkväll Godkväll, jag har inte hunnit skriva nåt idag, har haft fullt upp. Vakn=ade vid 8, hoppade direkt ut på cykeln och åkte och handlade på Willys,Ush vad kallt det var, handlade massa gott och överaskade min sovande pojkvän med frukost. Sen vart det lite plugg, sen lunch,träning på korpen och direkt till jobbet. Kom hem för en timme sen och har försökt lyssnat på en gubbe genom nätet när han förklarar matte, men det e sjukt svårt att hänga med när han pratar och ritar samtidigt, typ x= ab-4 bla bla, sen fattar man inte vart siffrorna kom ifrån. Men det är en bra grej att det går att undervisa genom nätet..Nej i morn blir det mattestugan... det är några ggr i veckan då den är öppen, då man har chansen att få extrahjälp med matten...för oss efterblivna
Mattestugan, undra varför det heter stugan? Det är ju en vanlig sal liksom.
Jag är fortfarande svullen i fejset, vet inte vad det kan vara. Det kan ju inte ha varit en allergi om det inte har försvunnit?? jag ser jätte rolig ut,typ som att jag har gått upp 5 kilo bara i ansiktet.
Jag tror att jag har fått påssjukan eller nåt, fast det är väl alla vacinerade mot? Men min mamma glömde väl bort det när jag var liten...

Nu ska jag se klart fotbollen och göra lite kvällsfika. En stor kopp T och en ostmacka får det bli. Hejja Sverige!!


Denna fick jag av brevbäraren




Ja,då var man ju tvungen att gå i och kika lite, jag hittade en skit snygg jacka,så jag köpte tre st i olika storlekar så kan man ju hoppas att nån kommer passa :) Den kostade 899,så blev det 369 kr rabattC,det tyckte jag inte var så farligt för en jacka.Ca 500 kr.

Så här ser den ut


Fin va??




När man väl är igång på nätet så är det så lätt att bara sitta och klicka hem saker, man bara klickar och klickar!! de e så roligt=) Jag gick in på Ginas sida och min shoppingbag slutade på 2500 kr, när jag tröck på Godkänn din beställning så var man tvungen att betala på en gång, då försvann ju de roliga..:) vad å ska man man betala?

Nej men det var bra att jag hejdade mig, annars kunde det slutat riktigt illa. Ajabaja

Nu har jag varit i skolan,jag fattar nada som vanligt, vi ska labba på måndag med bakterier och virus,Gud vad jag längtar!!!
vi har suttit och gått igenom det nu 3 ggr, så att alla ska kunna de tills på måndag, mm  stor risk

Nu ska jag åka och jobba 4 timmar...Hej

sjukhusvistelse

Igår när jag kom hem från skolan vid 9 tiden så plockade vi fram lite kvällsfika,efter jag ätit så började jag känne mig lite konstig,liksom lite svullen i ansiktet på nåt vis,tänkt inte nåt mer på det så jag gick in på toa för att borsta tänderna,när jag såg mig i spegeln fick jag en chock, mitt ansikte såg ut som en fotboll!! Jag vart jättte rädd, då märkte jag att jag inte kunde gapa och det kändes konstigt när jag svalde och vred på huvet, så jag rignde rådgivningen, det tog 45 min att få tag i dem, när jag fick prata med en sköterska sa hon på en gång att jag var tvungen att åka till akuten, så det gjorde vi, fick nåt piller direkt när jag kom , sen satt vi där till 04.30. Det var inte så kul. Danne skulle börja 06.45.men som tur var kunde han komma senare och nån annan kunde ta hans tid.Jag fattar inte hur det kan ta sån tid jämt där.

 Men här sitter jag pigg och glad efter 4 timmars sömn. Jippi!!!Jga ser fortfarande ut som en fotboll i Fejjan, så jag tror inte det var nån allergi, jag åt inte nåt konstigt, bara massa mackor med pålägg,skagenröra ioförsig,mendet äter jag varje dag typ=) Det är väl nån influensa eller nåt som är på G,Mamma ringde i morse och sa att min bror hade troligen fått svin......


Jag tog en sovmorgon

Hej måndag!! Ny vecka nya tag som man säger. Började veckan bra med en försovning,min lektion började 8.30,kl ringer 7.30,var ganska utvilad då,stänger av larmet och tänker att jag ska gå upp, lägger mig på kudden fem min,OJ vaknar kl 10.15.
Ingen bra start. Har suttit och mejlat med min lärare om provet som vi har på onsdag. Jag har skjutit upp det, har inte pluggat tillräckligt och då kommer det  bli ett dåligt resultat. Då är det bättre att göra det vid ett senare tillfälle.
 Bajs,  jag har så jäkla mycket att göra i skolan. Två prov som jag missade när jag var i Thai, 4 inlämningsuppgifter som jag ligger efter med, sen har vi två prov vecka 45, och prov om hjärnan vecka 43...Men jag ska klara av det såklart!

Igår plockade linda upp min vid 5 tiden, vi åkte till valbo en snabbis,sen åkte vi och köpte godis och våldgästade johanna,hon var lite sliten efter att ha varit i skogen och plockat svamp hela dagen bakfull. hahahaha

Vi satt och töntade oss enstund där,asgarvade åt supertråkiga saker. Linda satte en sjal runt huvet och började prata med en jätte hes röst, så sa hon "Jag heter NinjaOld och kjag är storrökare" (ja, vi har rolig humor jag vet) sen skulle vi åka hem till mig och titta på ensam mamma söker och göra varma mackor med kantarellstuving, men det slutade med pizza och film. (jag åt mcdonalds till frulle och pizza till middag)blää vad jag är nyttig.

Vi hyrde "I skuggan av värmen",den var bra, men väldigt välldigt dyster. Ingen bakisfilm  direkt. Den handlade om en kvinnlig väktare som var heroinmissbrukare som träffade en polis,den var sorglig med sevärd.

Nu ska jag räkna lite matte sen väntar skolan 12.45. Hörs sen !





mmm flott

karatefylla

Igår satt jag hela dagen,från 10-4 och gjorde en inlämningsuppgift.Det var så jäkla tråkit!! Precis när jag var klar stampade johanna och linda innanför dörren,dom skulle bara lämna systemkassarna men det slutade med att dom var här typ i två timmar:) så kom rosen hit också, det var 14 år sen  jag träffade henne. Så det var trevligt. Sen cyklade jag ner på stan  och la mig i ett solarie,hem, duscha, sen kom tjejerna med pizza. Vi kollade på fotbollen som var ganska värdelös,sverige kan ju adrig göra nåt bra ju..bara zlatan som klarar av nånting...

ja,sen spårade festen ur som vanligt,det slutade med att vi satt och skrek till ronny & ragge låtar:) jag filmade allt och när jag kollade på de e morse så ville jag dö. Så jag raderade allt såklart, vi betedde oss som ett gäng 14 åringar:) men kul var det.Sen åkte vi taxi till HB,jag och johanna gjorde bort oss som vanligt,genom att prata med folk som man absolut inte ska prata med,linda tappade bort alla så hon gick runt själv aspackad..påvägen hem ramlade jag och slog upp knät,det tog 1.5 timmar för oss att gå från stan till oss på söder. Sen avslutade jag kvällen med en spya.YES

Den här låten tillängnar jag till min kära vän johanna



 Det där var ingenting,
dom sa här ta en till,
dom gav mig nya öl,nya glas,nya shots,
tills jag vingla bort,
jag vakna någon stans där ingen fanns till hands,
 där jag inte kände någon jag kände ingen alls
 jag fick karatefylla,betedde mig jävligt fel
det blev karatefylla!!
men tillslut kom jag ut ja ba vingla runt
jag har två olika skor ,de här var himla skumt,
ingenting får lämnas ingenting får ges bort
rätt sort spelar ingen roll,ge mig nåt
JAG FICK KARATEFYLLA
!! HAHAHAHAHA JAG DÖR .




fredags mys

jajjamensan,gårdagen spenderades i lindas soffa med trevligt sällskap och tacos. Det spårade ur lite där på slutet, ni vet våran humor är inte sådär jätte rolig. "Är dert bara två som hänger löst?"... "Nej.. nån annan kanske vickar av stolen" hahaha....såna skämt vart de.. men roligt var det :)

Det var jäkligt mång bra som var med i årets idol, jag trodde faktiskt inte att dom skulle hitta personer som slår förra årets...men de vettefan, Tove var ju grym iallafall,och skitsnygg, de e min favvo, Erika och den där ljusa lilla killen var också bra, de kommer bli tufft!! Synd att  det bara är massa småtjejer som röstar, det brukar ju göra så att tjejerna åker. Men jag röstade igår iallafall:)(idolnörden)

Tro det eller ej, men jag han med allt jag skulle göra igår förutom att sola, men jag tvättade,åkte till vetrineren,tränade,pluggade,handlade och renskrev mitt arbete. Plus att jag var hos linda vid 19.30:) gud vad jag är effektiv...

Nu har jag slängt i mig frullis,fil och macka,mums...nu ska jag börja med nästa arbete som jag ligger efter med,efter detr här han jag bara tre prov kvar, och tre prov som jag ska ha om nån vecka....åååååååååååå jag kommer få magsår och halsbränna..
(hehe ,det är det jag ska skriva om nu)


Jaja, jag ska försöka bli klar så jag kan ha kvällen ledig, eller jag SKA bli klar. För ikväll är det fest!! Senär det efterfest på våran balkong...







vad bjuder denna dag på?

jahapp, då var det fredag. Tiden går fort. Idag har jag mycket att göra, Jag har redan varit och handlat sen nu kl 10 ska jag tvätta, kl 3 ska vi me foten till vetrinären ,han ska få en spruta. Sen ska vi till återviningen och slänga massa skräp som jag rensade ut igår. Säkert 5 påsar mad bara skit, varför sparar man det för?? Det ligger ju bara där och tar plats. Iallfall...efter tvättstugan nångång ska jag försöka hinna med träning solning och göra klart massa skoluppgifter. tror ni jag hinner allt ?? Det visar sig=) Jag antar att det blir träningen och skolarbetet som blir lidande, de e ju inte sådär skitkul..jag önskar attt jag kunde strunta i tvätten, men nej, det går inte, det är redan översvämning i tvättkorgarna.

Träingen igår gick bra,körde 30 min cross och sen lite armar och mage,men jag var bra slut efteråt, det var 4 månader sen jag tränade sist, jag tappade bara suget, orkade inte, tyckte de va piss tråkit. Men nu är jag laddad igen=)
Vart överaskad när jag köpte kortet igår på korpen, det kostade bara 350 i stället för 500 som jag betalade sist. Det var rabatt med studentkortet=) skit bra ju...

Ikv'äll kommer min älsklings johannis hem, vi ska nog våldgästa linda och kolla på idol och mysa, vi hade tänkt att gå ut ikväll men johanna skulle till tandläkaren i morgon kl 10, så hontyckte inte utgång var en sån bra ide. Lite pinsamt och sitta och gapa och lukta alkis liksom:)

Nu ska jag sortera tvätt,vill nån hjälpa??

vilken härlig morgon

Hej hopp!! Vilken dag!! solen lyser och jag är på strålande humör=) Deckade framför efterlyst igår vid halv tio, så jag vaknade utvilad vid halv 8 idag. Skönt!!
Igår vart de lite skola... fick tillbaka mitt prov som jag skrev innan jag åkte, jag fick VG, hade missat en fråga igen,jag hade läst nåt helt annat än vad det egenligen stod, så min lärare tror nog att jag inte har alla hästar hemma...

Efter skolan åkte jag till jobbet, jag cyklade dit,det var inte så roligt, det tog typ 30 min och det kändes som jag cyklade 2km/h,fortare än så gick de inte tror jafg ... det blåste ju som fan... sen är ju inte kondetionen på topp efter en lång semester heller..så det vart extra jobbigt jag börjar ångra att jag sålde bilen...men vet ni vad jag ska göra åt det?? jag ska köpa ett gymkort,jså jag får grym kondition och cyklar till jobbet på 3 minuter:)ag ska börja idag...jippi

Gud vad jag längtar till helgen, johanna kommer hem och jag och linda är lediga=) då ska vi lyssna på den här låten och skaka rumpan på krogen =)


lite grejs jag har köpt



Den här apan tog jag med mig hem också




sweet home

hellu, nu är jag hemma igen!! Det är så skönt. borta bra men hemma bäst så ar det.

Hemresan gick smidigt,inga kapningar elller så=) Jag skrapade tillochmed ihop fem timmars sömn,så det gick gick väldigt fort :)

Vi kom hem till gävle 02.30, då möts vi av våra söta katter som kom och hälsade. Efter en stund så ropar danne på mig och säger att han har hittat en polisanmälan i köket. Ehh jaha, va står det då? " att lillefot har smitigt ut" .. då har min Kllumpedunsbror kommit hit när vi var borta för att leka med katterna, så har lillefot sprungit ut i trappen., pricis då kommer brevbäraren och katten springer i fullfart ut och vidare mot kolonierna. Erik var ute och letde i 8 timmar innan han gick hem och berättade för mamma...hon blev galen!! Ringde till polisen ,satte upp lappar, ringde till radion och frågade om hon fick göra en radioefterlysning.(det fick hon inte) Ingen katt.

Dagen efter hade dom gjort fler lappar, Mammas kille gick in på kommunhälsan här bredvid och skulle fråga om någon hade sett nån katt. Då var det en som sa att det låg en katt i buskarna här brevid. Och det gjorde det. Han låg i buskarna och mjauade. Så vi fick tillbaks han tillslut. våran fot. Ett helt dygn var han borta. Konstigt att han klarade sig från allla bilar och djur. Jag ringde till mamma och frågade om polisanmälan, då sa hon" jaha, jag glömde visst lappen hos er, det var inte meningen att ni skulle veta nåt"   ..
Men huvudsaken att han kom hem igen...

Nog pratat om det... igår pallrade jag mig till skolan på morgonen, när jag kom hem fick vi besök av linda,hon fick lite grejer från thailand, pratade lite skit och sånt... sen åkte jag till jobbet och kollade schemat. Sen  hem, lagade mat och fick besök av mamma och dannes mamma. Sen deckade vi kl 10.
vaknade kl 7 i  morse, och har ätit världens godaste frukost. Fil och mussli. Jag är så trött på bacon ägg och allt flott man har ätit nu på semestern...

Nu ska jag gå ut på en morgonpromenad innan skolan. sen väntas lite jobb... skönt att vara tillbaks i vardagen igen... här kommer lite bilder från semestern...


Pannkakor!!! mums

hur många får man plats i en tuk tuk

jag och bobby

jag hade träningsvärk i armarna dagarna efter...

bäbisapa


sarisapa

smidigast i stan

mitt homo

dags for hemresa....

Sitter och vantar pa bussen som ska ta oss till flygplatsen...det ar 3 timmar  kvar, de e mulet sa man kan inte ligga och pressa heller... har atit en dunder frulle sa ja ska sta mig till flygplansmiddagen.

Det ska bli ratt skont att komma hem, traffa alla och komma tillbaks till vardagen. Men det har varit en kanonresa. Snart ska vi ga ner till tjejerna och ta en sista massage. mmm det kommer jag sakna:)

Vi syns i sverige!!

phi phi

tjooo ...da var det kvaller igen da...vantar pa alla i receptionen, vi ska ga och ata. Det har varit en lang dag..en buss kom och hamtade oss kl 8 i morse. Grabbsen var friska idag sa alla foljdemed. Sen akte vi speedboat till phiphi... det var bajshoga vagor sa de guppade som tusan...sara satt langst bak med robin i sele och var livradd..vi var dyngsura nar vi kom fram och robin och oliver hade somnat...haha

Vi har snorklat pa olika stallen matat farglada fiskar med mogligt brod(som jag tankte ata,jag trodde det va till oss men det var tydligen till firrarna)

sen akte vi till nagra grottor och till tva andra oar,en an dem var monkeyisland, det gick runt massa vilda apor pa stranden som var nastan tama... och dom var hungriga sa  dom fick banan av dem... men dom e nog ratt sa bortskamde av turister for dom skalade bananen ganska sakta,sen at dom bara det godaste pa bananen.

En apa hade en bebis som hangde pa hennes mage...jatte liten jatte sot
Sen vart de lunchbuffe och massa sol och bad. allt detta kostade 300 kr for en hel dag... och da ingick mat buss bat och dricka.

nar vi hoppade in i minibussen pa vagen hem satt det tva thailandare dar ocksa, domvar me pa dit resan ocksa,ossa pratade matte och sara med oliver och sa att man bara far kissa i havet inte  polen, dom sa det typ tre ggr sa han skulle fatta. Tillslut hor man fran danne "i always piss in the pool,i always piss in the pool" skrek han i hela bussen och garvade som fan...(man maste prata engelska  sa att inte oliver ska tro att det ar ok att pissa i polen)

Efter danne hade skrikit de dar borjade alla skratta... han hade glomt att alla forstod engelska hahahaha

 

nu ska vi ata... bye


RSS 2.0