tillbaks till vardagen

Hej svejs, sitter och trycker i mig lite korv och stekt ägg till danska hollywoodfruar, eller jag tittade just på det med danne kom hem och stängde av det. han han tycker inte de e så kul:)

Vet inte när jag skrev sist men allt är toppen ialf. Semestern var hur skön som helst och jag tog vara på varenda dag. Har jobbat en vecka nu och det känns okej, två tråkiga besked dock. Jag kom inte in på skolan jag sökt och jag kommer bara få jobba 34% i höst(fick reda på allt samma dag)Jag bölade i två dagar men sen kom jag på att jag ska skaffa mig ett bättre jobb som är roligare, jag vill ju trots inte jobba där tils jag dör så det är dax att byta.  Variation förnöjer säger man va :) så det kommer bli skit bra! jag känner mig taggad för hösten!! en person skrev några väl varda ord till mig," du vinner på det i längden sara,vänta och se..." och då visste jag att  det skullle bli bra... så det ska bli bra!!

Helgen var toppen! fredaggen bestod av shopping och balkonghäng hos lisa med vattenpipa och rosè,åkte hem rätt tidigt näör de andra gick ut. lördagen var vi på valbobadet och stekte under molnen. På kvällen vart de balkonghäng nr 2 hos billly och anna, kom inte hem förns tre tror jag. Men det var ytterst trevligt :)

hann occkså med två löprundor och en filmkväll under helgen. Ni kan kalla mig duktig. (jag hade bar a lite blodsmak i munnen efter tre km) :) de e nog alla cigg som spökar..men de e ju bara sommar halva året så... 

nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite choklad, sen blire jobb  resten av veckan.

Just ja, jag har blivit besatt av en låt. Ja vet att den här började spelas för två år sen men jag är lite efter så... men texten är grym och låten är helt fantastisk!


Vad vill du? Men kom då. Jag är ju här och väntar på dig
Ett tu tre på marken, sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvet, gud vet vad som hade hänt om hunden
Hade varit bunden och inte kunnat komma och skälla i tunneln

”Men lilla gubben hur är det fatt? Du fattar väl att du måste stå upp
Och slå tillbaks annars kommer dom aldrig låta dig va”
Jag höll med husse och tog bussen in till stan där det lyser tryggt
Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

Såg att det lyste, Hörde musik
Just där och då tog jag det som en invit
Men din blick var mörk och märklig där du stod
På den trasiga mattan bredvid okända skor

Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar
Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill

Du vet jag vill bli din
Och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Toaletten spegeln, Jag har stirrat färdigt på den
Och vem blir inte ful i 60 Watts ljus?
Toaletten duschen, Jag har gömt mig för sista gången i den
Och vem blir inte kall naken och våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten
Somnar nollsju vaknar igen på natten

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din
Hela världens hunger samlad i mig
Hela världens hunger samlad i mig

Jag är en vampyr, jag suger och spyr
Låt mig komma in, jag vill bli din

Jag är en vampyr, jag suger och spyr Låt mig komma in, jag vill bli din
avslutar med denna sötnos.. man kan säga att edvin diggar cabar:)

















tänk va effektivt

Tänk att med lite musik så blir allt kul! Jag och moppen har dansat runt här hemma nu ett tag..och jag och dammsugarn och toalettborsten... :) jag tänkte ta ett kort men jag skonar er... jag är inte vacker just nu. svettig som få, jag överväger om jag ska strunta i dushen och glo på en film eller om jag ska koka lite kaffe och peppa till lite...
Här har ni en klassiker...försök att inte dansa till den här när ni hör den. Det är omöjligt.. (ok,om det är nån kille som läser så förstår jag om ni inte dansar till den men alla andra...)


nåt sjukt

hallå ! idag är jag en riktig lurk. Så fort jag rör mig svettas jag,de är jobbigt och äckligt. Jag är sliten efter en tvådagars. Funderar på att vara hemma ikväll. Tror ni på det? Jag vet inte vad jag tror. Man överraskar sig själv hela tiden. :) ojojoj

I torsdags tog jag och linda en karatefylla hemma på henne golv, vi drack vin och shottade jäger. Jäger är alltså det äckligaste jag vet i hela världen. Jag får nästan kväljningar nu när jag skriver om det. Fyfan! allafall shottandet bidrog till att jag inte mådde så bra igår. Men vi pallrade oss till stranden och låg och flamsade hela dagen. Sen vart det middag på kalles med familjen. Sen balkonghäng på annasbalkong,sen goya. Sen kom jag och linda på att vi skulle göra nåt sjukt,men tur att vi inte gjorde det! haha

Det slutade med en krashad Iphone och ett 18bitars nuggetsmål på mcdonalds. Vi studerade även alla fiskmåsar. Värst vad saker kan bli intressanta ibland:)  sen gick vi förbi grejen i söderbacken som räknar cyklister,vi skulle testa om den funkade så vi gick fram och tillbaka några ggr, sen tänkte vi att vi kan ju lika gärna gå tills det blev 2000,vi startade på 1904,tur att vi gav upp efter ett tag.

nu ska jag gå till willys och köpa mig nåt ätbart, jag har nada i kylen. seeee yyyyyyaaaaaaaaaa



stekarn

vi hade ett vapen när vi gick hem igår..(den där roten vet jag inte varför vi hade)


HALLLÅ

ska åka till stranden nu, har inget att skriva så jag tänkte om ni ville se en bild på gävles enda paradgata!! HAHA JAG DÖR



Tur att jag har så bra humor...


I eftermiddag blir det nog en tripp till sthlm. Hälsa på Johanna och stödja GefleIF på råsunda där dom spelar en kvalmatch till europaleage. Eller nåt :)

såatt...


p-möte

Åker på p-möte nu på morgonkvisten, en anledning tilll att gå upp i tid. Annars sover jag till 13.
rosanna hämtar mig snart så jag slipper cykla. tack och hej

hej och hå

trött som få är jag idag. Jag kommer vara tråkig och inte visa nå bilder.
Det har varit fullfasrt hela dagen. Engeltofta med linda  pch py, sen gick jag på stan och shoppade lite grejs. massa ringar ,ett par mjukisar och en ny mobil. Så jag är jätte glad. Hem,duscha,byta om,till rossanna som fyller år idag,där jag åt en gudomlig brownietårta. Synd att man inte blir gudomlig av den också.
Nu ska jag ta en ipren för min onda dumma hals,sen ska jag och älsklingen krypa ner i soffan och kika på en film.
Imorn blire sol bad och slapp på dagen, sen blir det sangria på kalles och senare fotboll på uteservering:)
Tror ni man får förtidspensionera sig när man är 24?

ingen rubrik

Godmorgon! idag fick jag uppdraget att väcka oss som ska åka och bada idag. Jag gick upp vid 8 eftersom jag och linda bestämde att vi skulle åka vid 9 för hon börjar jobba 14.30. Messade py och skrev "upp och hoppa" snart åker vi.Ja, linda är ju inte känd för att vara blixten så när jag ringde henne 8.30 var det inte så oväntat att hon sa: " ja men jag måste duscha och tvätta håret innan för jag gjorde inte det igår, så det tar väl en timme eller nåt". hehe,hon är rolig hon. så då skrev jag att py kunde somna om igen.

Jag tog mig lite kaffe och mackor istället och kollar på nyhetsmorgon. Vädret är ju kanon idag med. Ska vara det hela veckan! Jag är så glaad! förutom att min hals fortfarande gör ont. Men det skiter jag i. Jag ska bli frisk, vila kan man göra när man är död.

Jag vill också utbringa en skål för tre stycken födelsedagsbarn.. grattis rosen24 år,grattis mami 56(?) år,grattis perra 58(?) år.
Nu ska jag sippa lite mer kaffe. hej och hå.



slut som artist...igen

Ja, det vart ingen film och godispåse för mig igår. Trodde jag på det själv eller? Linda våldgästade mig när hon slutade jobba kl 8, vi pimplade lite vin och kollade på fotbollen. Vet inte om jag har skrivit det tidigare men vi tjejer har betat på varsit lag och om nåt lag ut av dom vi valt vinner får alla andra ge en hundring till den personen,linda har spanien så hon skulle promt se matchen. Eller vi satt och babblade pbalkongen och hade den på i bakgrunden. Jag hade piss ont i halsen igår, så efter några glas vin så tyckte jag det var en jätte bra idè att försöka döda alla bakterier i halsen med sprit. Så jag tog fram dannes wiskey och dödade alla baciller. Och jag tyckte det funkade också, just då, Smärtan försvann. hehe fan vad jag är smart.
vi hade allafall tänkt att gå till annikas fest på stan eller till ebbas grillfest, men så vips var kl 23.30, då hade linda fortfarande inte dushat eller sminkat sig. Men hon snabbade sig och vi gick ner till berggrenska efter det. Efter en öl där begav vi oss till goya,där var lisa och co. Och danne och hans kompisar. När vi gick hemåt stötte vi på en jätte full ttjej som grabbarna hade varit med tidigare under kvälllen. Stackars flicka! vi försökte hjälpa henne men det var omöjligt, hon somnade i söderbacken så det slutade med att vi fick ringa ambulans. Sen avslutade vi kvällen på maggis med en jävligt god tunnbrörulle och hundra myggbett.

I "morse" vaknade jag rätt pigg, fick ett meddelande av lisa att det var poolhäng hos py. När jag ska skicka tillbaka märker jag att det inte hände rnåt när jag trycker på mobilen. Den är helt död! då får jag flahback att jag smugglade ut en öppnad öl från berggrenska och spillde ut den i väskan. Yes, där satt den. Moget sara.

Den funkar i typ 5 min sen stängs den av, men jag tror den har börjat leva igen för nu har den varit på i nästan två timmar så det kanke löser sig.  Det är fan drygt att inte ha nån mobbe. Ska köpa en ny i morgon vilketfall. Funderar på en sån där med tangentbord,dom e coola.

allafall,idag har vi haft poolhäng / flottdag hos py. Det har varigt tropisk värme och vi har bara legat och glassat. Helt underbar  -t.

Nu sitter jag och myser i doffan med handskalade räkor och pepparlax, jag börjar ångra mig att jag försökte döda mina baciller igår för halsen börjar värka som tusan igen så jag kan knappt svälja räkorna. Att man ska vara så puckad jämt??

I morn blir det bad och sol i engeltofta. Om jag känner mig bättre dvs.


här kommer lite semester bilder...ett,två tre...:)


dannes fina 28års tårta:)











mätt på sol?

kan man bli det? Jag tror jag är det idag. Vaknade 12.30 efter 12 timmars sömn,solen strååålar och inte ett moln på himlen. Och jag tänkte bara blääääääää,jag vill vara  inne idag. Och det tänker jag vara också. Ska sitta vid datorn hela dagen och inte göra nt viktigt alls. Gud vad skön -t.

Jag kommer inte ihåg när jag skrev sist men jag ska berätta lite vad som hänt hänt dom senaste dagarna.
Jobbade sista dagen i torsdags,8-16, sen hade jag tydligen semester en hel vecka. Det hade jag glömt bort. Så det blev en tredagarsvecka på jobbet och om man har semester måste man ju fira in den. Så jag cyklade till linda direkt vid 4, där vart jag bjuden på en iskall öl och lite jordisar. (jordnötter men det lät som jordgubbar), sen kom min stekare och hämtade mig i stekarbilen så åkte vi och gjorde lite ärenden,kände mig lite onykter efter öl faktiskt och det kändes skumt att gå in i affärer och apoteket när man var berusad. Tänk om jag luktade öl? Undra om dom trodde jag var kocko..

jaja, sen ringde linda efter ett tag och bjöd hem mig till henne på en delekat middag för två. "krämig coscos med kräftskjärtar",den var inte så krämig men den var god:) några rosèn på det sen en taxi som vart gratis ner på stan... där satt pysan och väntade på oss. hon hade suttt där i 45 min. Vi var lite sega tydligen. Vi begav oss ialf till brända och drack öl och dom andra tjejerna shottade. Tur att jag stod över. Sen stängde vi brända och gikc till bergrenska,stängde det sen blev det slicken som också vart gratis eftersom py jobbar där. Träffade mycket roligt folk där,och det var inte så packat med folk som det brukar va så vi hade askul. gick till södergrillen vid två och där satt vi en timme.. och jag glömde betala för mi kebeb så det vart också gratis. haha tror jag gjorde av med 150 kr på hela kvällen. Ibland har man tur:) sen fick vi nåt psyko efter oss....han var rolig. och konstig. Vi gick hem med py,som började prata med tidningsbudet i trapphuset,han blev rädd och sprang där ifrån. haha

kom väl hem vid 4 tiden och blev bemött i sovrummet av ett stryptag runt halsen. Danne sov och måste ha drömt nåt när jag kom in. haha,stryptag?tack för den. Tur att det inte var hårt.

Igår hade vi poolhäng hos py hela dagen,det var så härligt. Grabbarna bar ner tvn till poolen så vi sattt där och kollade på fotbollen. Kom hem vid 6 ,dush och fixning sen ut till billy och anna där vi fick tacos och drinkar, vid elva höll jag på att dö av trötthet så vi gick hem. Somsagt, livet är hårt=)

nu väntar jag på min älskling som kommer hem från jobbet strax, med en liter mjölk så jag kan dricka mitt morgonkaffe:)

ikväll blire fotboll och utteservering. Tror jag, eller känner jag mig lite sliten? Den som lever få se. Puss


Poolhäng hos pysan:)firar in min semester....

dsc00039 (MMS)

Poolhäng hos pysan:)firar in min semester..kan man få bättre väder eller?.tack


RSS 2.0