valborg

Godmorgon! Skulle det inte regna idag? Jag hade för mig det...men det är sol? eh . Konstigt.
Har inte gjort nåt speciellt sen sist jag skrev. typ jobbat som fan bara. Nu har jag bara två pass kvar sen ledigt en dag.
Jobbar ju ikväll så det blir inget valborgfirande för min del.

Vaknade av mig själv kl 7 i morse och var pigg(hhar öppnat på jobbet två dagar irad så då har jag gått upp kl 5 det är nog därför)Sitter nu och dricker morgonkaffe. Väntar på att mina ben ska vakna till så jag kan ta en promenad.
Vet ni föresten vad som hände mig igår? Nej det vet ni inte.Jag hade dannes bil,körde till valbo och tränade och gick på köpis. När jag körde hem på rix80 hände det nåt hemskt. Jag åkte bakom en lastbil som körde stockar,och plötsligt ser jag en ut av järnstolparna som håller fast stockarna lossna från bilen, ner på marken och mot mig!! Dom är typ lika tjock som en lyktstolpe fast mycket kortare. Gissa om jag fick panik! Jag kunde inte göra nåt annat än att köra över den eftersom jag var på motorvägen med flera bilar i det andra körfältet. Hela bilen hoppade upp och det smällde som fan...men inget annat hände. jag satt och skakade hela vägen hem och när jag stannde vid krysset gick jag ut och kollade på bilen om de hade blivit några skador men jag kunde inte se någrra. då ringde jag och berättade för danne vad som hänt. Trodde han skulle bli arg men han vart inte de.t Han sa bara att det var tur att inget hände med mig. Och det var det ju.
Jag åkte hem och bilen lät inge konstigt. Hann inte träffa danne efter det för han hade hunnit ut redan när jag kom hem och jag sov när han kom hem i natt. Men nu i morse sa han :vad fint däcket var.  Det var helt buckligt och snett. Men hur kunde jag missat det?
Så nu måste bilen in på lagning. Yes där satt den.1-0 till mig.

Jaja, nog om det. här kommer lite bilder från firandet av min,annas och lisas födelsedag.




men gud vilket kanon väder!!

hejsvejs! Jag vet att jag är grym på att uppdatera bloggen...
Idag slog jag upp ögonen vid 7 tiden. Deckade som vanligt vid 9 tiden igår..tänkte att då vaknar ja  säkert tidigt så kan jag ta en långpromis före frukost i vårsolen!! Ja men visst,det var ju helt fantastiskt väder i morse.Man vill ju bara ut i snön.. det sprittter i hela kroppen för jag älskar snö så mycket!! Hoppas det blir vinter igen nu och vi vlipper somarn. Vinter året runt fan vad härligt!!!

Jag hatar vädergudarna. Och jag hatar Island!
Nu ska jag ringa tomten och fråga om han och renarna kan skjutsa mig till jobbet.

Grattis Anna på födelsedagen föresten. Vi ses på lördag! :)

idag är det min dag..

i morn är det saris dag i morn e de saris dag hej hoppp trallalallala i morn e det saris dag... den låten hörde jag från min karl hundra gånger går,, jag drömde tillochmed om den. Och i morsa fick jag några grattis pussar. Hade hoppats på frukost på sängen, eller ialf kaffe på sängen men nejdå. det kommer aldrig händda i denna familj. Så nu har jag gjort kaffe tll mig själv och sitter och njuter av min lediga födelsedag. Det här är fan första gången jag känner att jag kankse inte vill fylla år. 24 är fan gammalt nästan. 23 är den optimala åldern...här kan man stanna.. just de. vaknade av ett messs idag. det var från hm som sa att min akläder kan hämtas ut idag:) tack!undra om jag får allt gratis eftersom jag fyller idag?det e klart.
nu ska jag ut på en prommis i det vackra väder. sen blir det städning och fixning inför kvällen. ha en bra dag allihopa!

föresten, måste skriva två saker till. jag har köpt en ny cykel som går jätte fortt:)
och jag har tvingat danne att pröva silence(en mousse som man sprutar ner i svalget som man ska sluta snarka av) jag dog av skratt igår när han skulle göra det. men det funkade.
ja intressepil mne jag var tvungen att skriva det.
bajbaj

det här är föresten en låt som spelas flitigt i min mp3 nu. man blir sjukt glad av den.



detta suger

Hej! Idag tror jag att jag mår lite lite bättre. Vill inte hoppas på för mycket för då kommer det aldrig inträffa men jag vågar säga att jag mår bättre än igår ialf. Sov 13 timmar i natt. var ändå astrött när jag vaknde. Sen har jag legat i min lakritspuck t-shirt som jag har haft på mig hela veckan och lurkat i soffan.
Jag har bestämt mig att inte göra provet i morgon. Vill inte riskera att bli sämre.. får helt enkelt göra det nästa gång! det e ju liksom inte hela världen.

Igår bakade jag en kladdkaka. den vart asasasasgod. Den är slut nu.Eller det finns en pytteit kvar som jag ska äta snart tänkte jag. Jag har gått fram och tillbaka till kylskåpet hela dagen och tagit en bit med gaffeln... osså lämnade jag en lite bit så jag inte ska ha ätit upp allt... hehe då känns det lite bättre. Alltså det går inte att aluta äta den! den är så god så man dör nästan.

nej.. nu ska jag gå och borsta tänderna tror jag..  och snark kommer danne hem. Undra vad han ska göra ikväll...
ja. jag blir hemma jag. hejdå.

fyfan vad bra jag mår

inte riktigt så är det.. jag mår piss kan man säga. Tredje dagen jag är hemma från jobbet och jag kan inte direkt påstå att jag ens har blivit lite bättre... inte en s pyttepytte lite. Snarare sämre. Varje gång jag sväljer känns det som nån gör tusennålar i minn hals...men jag har kommit på en grimas som jag kan göra varje gång så gör det inte lika ont... jag känner mig som en idiot nr jag gör den och svälger så tillslut var jag tvungen att titta mig i spegeln när jag gjorde den och svalde. Och jag såg ju självklart ut som ett miffo så jag började skratta åt min egen spegelbild. Och då gör det ännu ondare. Så nu vaje gång jag använder grimasen för att underlätta smärtan i halsen börjar jag garva och allt förstörs. Så nu måste jag komma på en ny grimas och jag tror inte  det finns nån. Smart.

Jag ska beklaga mig lite mer. jag har feber,ont i öronen, och huvudvärk också. jag sover femton timmar per dygn och ändå e jag trött så jag måste ta en stöd vila sådär vid 7 tiden. det är skit drygt. Höjdpunkten på dagarna är när posten kommer,serien "våra bästa år" och när danne kommer hem från jobbet. Så jag har nån att prata med. Men det gör så jävla ont i halsen  varje g¨ng jag säger ett ord så jag orkar inte prata med han!!

Idag harjag ialf fått i mig lite plåbärssoppa och fil. Nu sitter jag och smuttar på en kopp pepparmynta the som smakar skit i hopp om att jag ska bli frisk.

jag kommer vara hemma i morn också.. kul att jag har högskoleprovet på lördag. mm jätte kul.
nu kom posten! jippi! måste hämta den innan snorkel äter upp den.

föresten.. en månad kbar till kryssning
ge mig lite sol tack


RSS 2.0