tappat kameran?

Mornmorn.kom hem från lektion nyss.Vi var 5 st där. Av 20. våran lärare tyckte inte om det. Men vi som var där fick "en stjärna i kanten",för att vi var där. Går jag i trean eller?

Nu ska jag plugga matte,ska försöka plugga det vi ska gå igenom ikväll, så jag inte behöver vara där i tre timmar. Jag började ju läsa den här kursen förra året och då började vi med det här kapitlett,så jag borde kunna det här...kanske bara behöver läsa igenom det.

kl 1 ska jag skära i grislungor....bara så ni vet
jag tror jag kommer kräkas..


föresten,skulle ta kort på väggen och visa,men jag hittar inte kameran...kankse foten har ätit upp den den gluppska jäkeln

cigarrerspår?

Hello..kom hem efter en lång dag på jobbet...går in i köket och ser nåt konstigt brunt på golvet.. jag tänker "är det bark?,nej varför skulle vi har bark hemme för?,hmm",jag plockade upp lite och luktar på det... luktar ingenting...går vidare runt i lägenheten och upptäcker att det är sånt där i hela lägenheten,och i sängen!!! jävla katter! jag börjar dammsuga,när jag kommer in i sovrummet och ska börja där,då ser jag en inplastad,sönderbiten cigarre på golvet..
danne har börjar tagit bort luckor i köket,i en av skåpen hade vi massa skit bara,bla massa cigarrer från utlandet,då har foten antagligen hoppat upp på köksbänken och snott cigarren och lekt med den som den vore en mus...  inge kul att komma hem till direkt.. menmen

dagen har vvarit lång  men gått bra,jag och malin gjorde en rebus till lasse,svaret var hans nya smeknamn. Lusserussin...haha ,men han tyckte inte det var lika kul när han fattade att russin=gammal&rynkig

Ångrade starkt att jag gick till jobbet i morse. Jag hade ångest hela dagen över att jag skulle få gå hem också.. med värkande fötter...

Dagens citat

Elin till kund: Hej hej!!
kund: (säger inget)
Elin till kund:Nånting annat?
Kund:(säger inget)
Elin till kund:nej okej,har du tankat då?
Kund:OM JAG HADE GJORT DET SÅ HADE JAG VÄL SAGT DET!!!
Elin:ok men vissa glömmer att säga,tack så mycket!!hejdå

helgen

godmorgon!!snart är helgen slut. Har bara jobbat och myst. I fredags hade vi fedagsträff som vanligt hos rosanna och johan. Och vet ni vad som hände? Edvin tog sina första steg... tilll MIG!! och det var många som såg så jag hittar inte på...Han såg väldigt koncentrerad ut och såg ut att anstränga sig ganska mycket...men han klarade det galant....

Igår jobbade jag 11-20,inte världens roligaste pass men det gick bra edftersom jag har så roliga jobbarkompisiar. Sen åkte jag hem och gjorde kycklingsallad och drack julmust...danne var på en pokertunering,den började kl 14.00 och han kom hem kl 24..kul att sittapå samma stol i 10 timmar. Han klarade sig kvar igår också så dom ska fortsätta ikväll....hoppas han vinner. skulle sitta fint med lite stålar nu :) För jag får väl vara med och dela?? =)
Nu ska jag snart promenixa till jobbet,idag blir det lite julpynt och städning så schefen blir glad tills måndag. Slutar inte förns 8 men det gör inget... de e kul:)
ikväll,vad ska man göra då då?

Just de, vi har tapetsera om i sovrummet,förr hade vi en ful grön fototapet ovanför sängen men nu har vi äntligen bytt.det vart  j'tte fint! tack så mycket johan för hjälpen.. hade varit lite ororlig om danne hade gjort det själv:)
jag lägger upp en bild sen på resultatet..

danne har ett projekt med köket också..han ska måla all köksluckor och golv och kakel... jag vet inte hur det kommer bli... men han har lovat att om det blir fult anlitar vi hantverkare och köper ett helt nytt kök....

glad första advent!!

mat

jag är kung i köket.Det finns ingen som lagar godare mat än mig. eller jo mamma.
har nyss lagat hemmagjorde köttbullar med gräddsås. mmmmmmmmmmmmmmmmmm

har varit i skolan och sen tog jag en långpromenad... gick förbi krysset och handlade lite på vägen hem. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av the city sen ska jag ringa rosen.

Helg med första advent

Godmorgon!! är inte ofta man är vaken såhär tidigt. Vaknade i morse av mig själv kl 7.30 och var pigg så då gick jag upp. Gjorde lyxfrukost åt mig och min snoozande pojkvän. Nu sitter jag och skrattar år vakna med the voice. Dome så roliga:)
Igår var jag ledig. Promenerade till dannes jobb på förmiddagen,vi valde en ny tapet tilll svorummet.Efter många om och mem så kom vi tillslut överens. Det brukar vara helt omöjligt eftersom vi har helt tvärt i mot smak,på allt. Han vill ha stilrent svart och vitt,möjligtvis grått,också vill han ha mönstrat,så som alla hat.. Jag vill ha nåt färgglatt och inte mönstrat. Men det blev en mörklikla/grå tapet med grenar och fåglar i. Hehehe det låter inte så vackert men det var superfint. SÅ det blir nog bra! Johan ska hjälpa oss i helgen att sätta upp det...kanonbra. då kankse det blir gjort nån gång.Danne är en sån som gärna påbörjar hundra projekt samtidigt. sen orkar han inte göra klart det.

Hursomhelst,efter promenaden skjutsade han hem mig,vi lagade lite lunch sen åkte och och hämtade min cykelnykel som cykelgubben hade glömt att lämna tillbaka till mig. Sen cyklade jag till gymmet,det gick asdåigt. Åkte hem och dushade,ner på stan och shoppade loss lite. Då blir man glad:)
Dert blev ett par skor,jacka,två tröjor,ett linne ,tcå ringar och en tjol.
Efter stan cyklade jag direkt till rosanna,jag var vrålhungrig och tänkte gå till pizzerian, men då var hon så snäll så jag fick lasagne istället...:)

Efteråt blev jag jätte matt och fick ont i huvudet,kändes som jag hade feber. Trodde det var nån biverkning av sprutan men det har gtt över nu så det var nog inget.

Danne och Johan tog vaccinet igår,får se hur dom mår idag.
Idag blir det skola ,sen handling med rosanna,och ikväll är det fredagsmys såklart:)
Hejja tove!!

på söndag är det första advent,och jag jobbar. Typiskt jag som tycker det är så roligt  attt gå på skyltsöndagen,dricka glögg och ta julskinsklotter...såg att julbocken var uppe också...mys

var är knorren?

 

Godmorgon. Jag har inte fått nån knorr än. Lite trist,jag hade hoppats.

Nu sitter jag och äter äggmacka med kaviar och dricker kaffe till.Ska snart gå på lektion. Efter det blir det snabblunch hemma opch sen promenix till brynäs och hämta min gamlsa cykel.Jag fick ett mess igår där det stod : Hej sara! Din cykle är klar,hämtaa snarast,pris:721kr.

Ehh,jag köpte cykeln för 500 spänn. Känns värt att betala 700 för att trampan är lite trasig.  NEJ
Jag kankse struntar i att hämta ut cykeln och åker till maxi och köper en ny för 1500. Reparationsgubben kommer väl inte få tag i mig ?? hehe va kul de skulle vara... bli polisanmäld och jagad!! Lite action i saris liv.. de skulle va gött
Ikväll blir det jobb, Sen efterlyst...:tänk er hasse aros hesa röst säga :en 23-årig kvinna  lämnade den 23/11 in sin trasiga cykel på brynäs i Gävle,mannen hon lämna in den hos anmälde kvinnan efter det har gått två dagar utan att hon hämtat den. Detta ses som ett allvarligt brott, se mer om detta, efter pausen...

Just det,glömde skriva att jag har jävligt ont i sprutarmen idag... ajaj


då var man vaccinerad mot svininfluensan

Yes,jag vet att jag har varit emot det tidigare men min medicinlärare fick mig att ändra åsikt. Hon förklarade på ett bra sätt så att jag förstod vad ett vaccin egentligen är och hur det fungerar. Och det fick mig att förstå att det är självklart att man ska göra det. Det finns INGET negativt med det enligt mig. Så jag är glad:)
Tänk vad bra vi har det i Sverige som får det helt gratis också? Inge ont gjorde det heller. Det ända jobbiga var att stå i kö. På södertull var det alla mellan 20-29 år som fick vavvinera sig idag. 17.30-20.00.Tur att jag och rosanna kom tidigare för redan när vi kom 17.15 var det långa köer. Men det var rätt många sköterskor så det gick på en timme ungefär för oss. Men det var mycket mer folk när vi gick. Stackars dom,dom lär ju adlrig blivit klar före 8.
Får se om man får nån biverking då,man är väl säkert en av dom där 1% som blir jätte dålig...
Men än känns det inget iallfall... tänt om jag vaknar i morgon med en knorr på rumpan?? vad gör jag då??

Idag har jag pluggat lite kemi,ska göra provet snart hade jag tänkt. Jag missade det när vi var i tha... man tänker ju inte på att man måste ta igen det nn gång när man väl åker. Då tänker man bara på semester...
och nu känns det som jag har glömt bort allt som jag lärde mig då... atomer,elektroner,joner molekyler osv. det är svårt men intressant om man förstår...
Den som lever får se...
ehh det lät konstigt...

Nu ska jag äta mat.. har kyckling och potatisklyftor i ugnen. Och till det serveras det BEA! mmmmmm
hejdå



.....

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Var väldigt skönt att träna idag...tänkte strunta i det för jag var tröttare än i morse när jag vaknade efter tuppluren. Men det gick över fort. Nu har jag smällt i mig en tonfisksallad med majo. Ska snart gå med min cykel till brynäs och försöka få den lagad. Jag höll på att flyga över styret ett x antal gånger n'r jag cyklade nu till gymmet.Tramporna stannar till ibland liksom, det känndes typ som nån skulle ha slängt in en pinne i hjulet...men det var ingen pinne i hjulet. Jag måste ju ha en cykel ju!! Jag hoppas jag kan få den lagad tills på onsdag för då jobbar jag. Annars måste jag gå fram och tillbaka och hur kul är det då?

Bajbaj

Godnatt

Jag är så fruktansvärt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Jag vill  inte gå och lägga mig igen nu när jag är uppe tidigt för en gång skull. Har varit på lektion i morse kl 8. Det var inte kul kan jag ju säga! Det är nåt med måndagmornar asså..livet är hårt:)

Igår spenderade jag mestadels av dagen hema hos Lindas föräldrar,kollade på the city och fikade(jag tröck i mig nästan 3 stora bullar)
sen blev jag och danne bjudna  på mat hos Karin,köttdärslimpa och potatis. Och efterätt! Banana split typ.
mumsi

sen åkte vi och handlade på willys...sen snodde jag dannes bil och åkte och hämtade linda så gick vi på bio. Vi såg new moon. ååå vad bra den var. Man ville inte att den skulle ta slut... tur att det kommer två uppföljare..

Kom hem vid halvtolv. sen gick vi inte och la oss förns 1 kankse. Det är nog därför jag är så trött idag. Smart...:)

vad ska man göra i dag då? Kanske ska ta en stödvila ändå... ja jag tror det
sen ska jag pallra mig till gymet. Skulle vilja ha tvättstuga också.Sen ikväll blir det matte i tre timmar! YES
Godnatt

Söndag

Godmorgon! Då var det söndag igen då. Vad veckorna går fort. Har inlett denna morgon med en fet portion fläskfile ungspotatis och bea.Varför är man alltid så hungrig när man vaknar efter krogen? Fast man äter hamburgare på natten? Man är ju helt utsvulten ändå på morgonen....och sen är man hungrig hela dagen..

Igår var jag och johanna på köpis, sen lagade vi middag hemma hos mig. Lite senare kom linda lisa och sanna hit. Vi spelade spel och sen gick jag och johanna och mötte Ida anna och Lina på söder och sen vart det HB. Danne och Johan och persson hade varit på goya så dom mötte upp oss efter krogen så gick vi o käkade tillsammans.En kul kväll!!

Idag blir det bara slapp,ska åka moch handla snart sen har vi blivit bjudna till dannes mamma på mat kl 4. Sen funderar jag och linda på bio ikväll? kan det var  nåt kanske?


Jag tycker om lördagar

Godmorgon! Idag vaknade jag lite tidigare än igår. Hade såklart svårt att somna igår, eftersom jag hade sovit länge på morgonen. Tror inte jag somnade för än 3-4 kankse.,i soffan eftersom Danne låter som en traktor när han sover!! Jäkla snarkgubbe!! Menmen,jag är pigg nu iallafall.

Igår var jag och mamma å¨stan, gick och kikade lite och lunchade. Fyndade en kavaj på myrornas för hundralappen. Skit nice.
Köpte lite smink också. Uch vad det är dyrt.

Sen kom johanna från stockholm,vod halv 5, då gick vi och köpte födelsedagspresent till Linda, lite efter men bättre sent än aldrig.:)

Vi köpte några nagerlack,edtt coolt linne och ett armband. Vi tror hon blev glad :)

Sen vandrade vi hem till Rosanna,där var Linda ,danne johan och edcin redan, vi hade sån tur att maten redan var klar. Så vi gluffsade i oss lite innan vi gick vidare till hemköpp och köpte typ 3 kg godis. Jag satt vid godisskålen hela kvällen. Varför ska det vara så gott för? Varför kan man inte bara ta en eller några stycken? Jag måste äta tills det är slut, jag är som kossan. (Lindas tjocka katt) Han äter tills det är slut, men stackarn,dom tror han har fått diabetes. ..nog om det
Nu ska jag till gymmet sen ska jag och johanna till valbo och nörda oss. Jag tänker inte skriva anledningen till att vi ska åka dit .. då kommer ni tycka att vi är konstiga

Ikväll kankse det blir fest??mmm vi får se..












Mamma på waynes

Grodan

Linda och edward

Edvward vill inte leka med mig

Godnatt


Lunch,och nyvaken

Jahapp,då var den här dagen slut snart känns det som. Vaknde kl 11.00,jag hatar att sova så länge. Ska börja ställa kloakcan när jag är ledig nu framöver!

Igår hjälpte Linda mig med mitt arbete,vi blev klara och det skickades in! Tack Linda.
Sen åkte jag hem och fick mat av Danne. Sen tog vi bilen och hämtade Linda och åkte hem till Rosanna och Johan. Där var det hockykväll,med julmust och goda saffrans bullar som Rosanna hade bakat.Man är alltid proppmätt när man ker därifrån. Alltid bjuder hon på bullar,kladdkaka,bakelser,godis,pepparkakor,glass,eller nåt annat som man inte kan säga nej till.Men det är uppskattat:) Jag är en riktig gottegris.

Idag hade jag bestämt med mamma att vi skulle luncha kl 1. Men jag har ju just ätit frukost. Får kollla om vi kan ses lite senare istället. Ska försöka gå ut på en promenad också. Sen ska jag möta Johanna på stan vid 5-6-tiden. Vi ska göra lite hemlisar sen beger vi oss mot fredagsmyset hos rosanna. Tacos och idol och trevligt sälllskap! det kan nog bli en bra fredag endå. Nu ska jag kolla mitt konto. Det ska bli mindre kul...

Morgon mys

Jag älskar  att sitta och äta frukost i flera timmar när jag är ledig.. titta på efter tio ,Det är jämt så roliga människor med där,som pratar om intressanta ämnen. Och bra musik är det också i  programmet.(idag var sångaren från takida med)
dricka kaffe,läsa bloggar,filosofera..hehe jag är en riktig mysnörd.Myser så fort jag får tillfälle:) Nu ska jag mysa lite till sen ska jag ringa linda och vålsgästa henne.


slut i huvet

Godkväll mina läsare:) Har just ätit upp min havregrynsgröt. Det blev middagen idag. Plus två korvar med räksallad på jobbet. Timmarna flög förbi när jag jobbade. Det var kul. Det blir mycket roligare när man inte jobbar såå mycket.
Hann med lite träning innan jobbet,och gjorde nästan klart mitt arbete som skulle vart inne idag också. (men våran snälla lärare gav os lektionen i morn att göra klart det sista) Så i morgon ska jag till Linda och så får hon kolla igenom så jag har skrivit rätt. Det är rätt krångligt med diabetes. Jag skulle göra fel hela tiden om jag hade det!! Vi får hoppas att jag inte får det nån gång helt enkelt:) I morgon blir det en riktig slappdag!  Så intresant har min dag varigt. nu vill lillefot gosa.Hörs i morgon!


stolt plugghäst :)

Wiiihooooooooooooooooo fick 55/57 poäng på provet om rörelseorganen. Det trodde jag inte!! Fan vad jag är bra!
Det här måste firas!!


katt i knät

Godmorgon. Ska snart springa iväg till skolan.
 Sen har jag ett arbete som jag måste göra färdigt innan dagen är slut. Ska panikringa linda och fråga om hon kan hjälpa mig.Jag tror hon och gipset är hemma. Arbetet handlar om diabetes,eftersom hon har det borde hon kunna en hel del. Satt hela kvällen i går efter jobbet och försökte svara på frågorna men jag  hittade ingen information nån stans.

Igår besökte jag gymmet. Det var ett tag sen. Har fallit för det här med jogging ett tag nu men jag har fått en irriterande smärta i vänstra vaden på sista tiden.Den kommer bara när jag springer. Så jag ska vila lite nu och köra annan kondis på gymet i stället.
Snart är det helg! Jag längtar!! Efter ikväll är jag ledig från jobbet i 5 dagar. :)

belöning

Gud vad jag är konstig. Jag vet aldrig när jag är hungrig. När jag kom hem från matten ikväll åkte jag och danne ner på stan för att han var så himla sugen på en subway macka. Jag var inte så hungirg så jag smet in på pressbyrån och köpte en liten godispåse som belöning för det gick så bra på provet:) När vi kom hem vad tror ni jhänder då? Jo jag äter upp halva dannes macka ändå. Typiskt mig. Eller typiskt tjejer. Vi ska alltid smaka av andra men inte beställa nåt själv:)
Men vad gott det var. Jag tror jag aldrig har ätit på subway. Kanske en gång jag kommer inte ihåg.

Men som sagt,provet gick bra och nu är det gjort. Vilken lätttnad. jag har haft lite ångest över det.
Ikväll ska jag och min älskling kolla i resekataloger och mysa. Båda har sovmorgon i morgon.
Föresten, när vi kom hem från stan nyss så hittade vi ett korvbröd på golvet i köket. Foten är misstänkt!! Han är så fräck! Hoppar upp på bänken i köket och lyckas få med det ner på golvet. Men han tyckte kankse detr var lite tort att äta bara bröd, för han åt bara en liten snutt. hehe

Pratade just med johanna. Hon kommer hem på fredag:) hon är ju i sthlm och lever livet som tvkändis. Hon går på alla tvprogramsinspelningar som man kan gå på. Okcså hoppas hon att hon syns i rutan i publiken :)

Nu ska jag mysa. Hejdå!

ingen bra start på veckan

Hej! Jag är så arg just nu. På mig själv och på mina djur. Jag vaknade kl 9 i morse. Skit pigg och glad. Gjorde en stor frukost,kokade kaffe. Går in med allt i vardagsrummet. Tar datorn som ligger i soffan och ska ställa den på vardagsrumsbordet. Vet ni vad jag gör då? Jag ställer datorn på min kaffekopp,så hela koppen välter på datorn och ner på golvet. Kaffe på hela golvet och under soffan!! Jävlar!! guuuud vad arg man blir. Katterna tyckte ju självklart att det var jätte kul och intresssant så dom var ju tvungna att gå i kaffet och lukta på det.och leka med det!
Så det var kaffetassar i hela lägenheten,jag springer och hämtar moppen,stänger in katterna på toan medans jag torkar upp allt. När jag är klar släpper jag ut katterna och ska hälla ut smutsvattnet i badkaret. När jag kommer ut står  lillefot på bordet och äter ur min filtallrik. Då fick jag damp!!!

Nu har jag ätit upp iallafall och ska ta lite mer kaffe och titta på efter tio. Sen ska jag på lektion, och ikväll är det matteprov! Wich me luck svejs

Lugnaste helgen

tjenamors! Kan inte sluta skratta åt heartbreak hotel filmen. Den är så jäkla bra!!En riktig måbra film. Den får mig och tänka på mig och johanna. Det är vi i framtiden :) hahaha

Helgen har varit lugn och skön. I fredags var jag och linda hos rosanna och hade fredagsmys. Jag kommer inte ihåg om jag har skrivit det redan. Men då får ni veta det igen :) Sen Jobbade jag i  lördags,påå kvällen var jag och danne hemma och kikade på film.Eller vi åkte till rosanna och hämtade en film och grejade sen när vi kom hem kom vi på att våran dvd är ju trasig sen 2 månader. Smart. Så vi kolladade på the day after tomorow. Jag deckade i soffan 22.30. Vaknde kl 10 i morse. Det var skönt att sova ut efter några nätters orolig sömn.

Idag har jag varit hemma heeela dagen.Vi hade städmorgon i morse. Hjälptes åt och städa allt. Det går väldigt fort när man e två :) 
Efter städningen åkte danne iväg till glad och gjorde nån pokergrej. Han har varit borta hela dagen så jag isolerade mig här hemma,stängde av mobilen. Ingen tv ingen data.Satte mig i köket , Bara jag och min mattebok. Och där har jag suttit till 9 ikväll.från kl 1. Jag har ju tagit lite matpauser och sånnt såklart. men jag tycker jag har varit duktig. Så provet ska nog gå bra. Vill bara få det överstökat så jag kan börja på nästa grej som ska göras.Men shit vad seg man blir när man inte går utanför dörren på en hela dag!! Uch, mörker mörker mörker.  Apropå inte mörker..hittade en flygbiljett för 6000 t&r till bangkok i april. Vi kan inte bestämma oss för vart vi vill åka!! Men kryssningen i karibien har ju varit bäst hittills.Men vill man göra nästan samma sak igen? Fast men vet att ingen resa kommer slå den ?.. eller vet man inte det ? Jag vet inte iallafall.
Snart ska vi krypa ner i sängen med våra söta katter. som har sovit hela dagen, så det blir nog livat i natt. Men i morn åker vi och köper dörr. Nu är det slut på lidandet.. hehe

Nattti

Godnatt

Har kommit hem från andersson valman nu. Brynäs vann för ovanlighetensskull.Men jag tittade inte så mycket jag ville mest gosa med eddie. Han satt bredvid hasse och var helt inne i hockeyn. Åsså skrattade han lite ibland och sa typ DadaDDAA, och skrattade åt sig själv lite till. hehe, undra vad dom tänker dom små liven? Han kankse tänkte typ :jäkla domare eller hejja hejja brynäs. Vem vet. Söt är han iallafall.

Nu ska vi nog slappa lite framför tvn, i morn ska jag jobba. 8-4. Ska bli roligt. Har varit ledig för länge nu. Men alltid skönt med en liten paus,så man får andas lite.Godnatt då.
Cooling:)

lite lättare

mmm jag har lagat stuvade mackisar och prinskorv. Jag hade glömt bort stuvade makaroner. Jag har nog inte ätit det sen gymnasiet tror jag. Gud vad gott det är. Osså massa ketchup.
Provet gick inte så bra, men det hade jag listat ut att det inte skulle göra..har inte lagt ner lika mycket energi på det som på alla andra. Men det känns bra ändå. Att det är avklarat. Nu är det ett prov mindre kvar :) Har kännt mig lite deppig och tråkig och allmänt less på allt dom senaste dagarna.Men det får man,Man kan ju inte vara på topp jämt. Som linda säger,man måste ha dåliga dagar för att kunna uppskatta dom bra dagarna. Och det är fan sant det. Tänk om man alltid mådde skitbra och allt var så himla perfekt, och man var alltid glad och pigg och tyckte om allt och alla. Hur kul skulle det vara efter ett tag då? Dom människor som är så jämt, eller visar den fasaden måste ju vara en bluff. Man kan inte vara så jämt. Alla har brister och har dåliga dagar ibland. Sen kan man ju välja att se jobbiga saker på olika sett. Antingen ser man allt det positiva i det jobbiga, eller så ser man allt det negativa. Jag ser bara det Negativa när någonting går dåligt för mig. Allt blir skit. Det finns liksom ingen mellanting. Jag gräver ner mig själv i ett ljupt svart hål och tycker synd om mig själv.Så har det alltid varit,medans danne e den som drar upp mig ur hålet och ser allting så himla positivt. Sen när man kommer tillbaks till dom bra dagarna så tänker man att man ska börja vara mer positiv,och att det man var ledsen över inte var en sån stor grej, men sen  kommer en svacka igen så gör man samma sak!! Men det är nog så för att man ska kunna ha dom där superbra dagarna.

Vad konstigt de här inlägget blev,från stuvade mackaroner till värsta deppsnacket.
Ikväll vi nog åka hem till rosanna och johan och edvin och titta på Hockey. Ska nog unna mig en chokladbit kankse... som att jag inte brukar göra det.. :)

gamla kort

Hello. Fick sova ut i morse och gissa om det var skönt. Har suttit och ätit frukost nu i en timme ungefär. Kollat på nyheterna och efter tio. Det var en intervju med foki och kenza, kisse skulle också komma men hon dök aldrig upp.Det säger väl en hela del om henne? Skyrrba

Har suttit ochtittat på massa gamla kort sen högstadiet. Allt ser så himla roligt ut.IMan hade inga problem, ingen hyra att betala,mat serverad på bordet, man satt och hängde utanför helges på vardagskvällarna. Hur kunde det varit så roligt?fast det kanske inte var så roligt när man väl var där,då ville man ju bli äldre. Men nu då? Ingenting blir ju direkt bättre med åren..det känns som dom bästa åren har varit.Och shit vad länge sen det var. Det känns som man har blivit en gammal kärring nu. Hahaha gud vad depremerande jag låter.
Hittade ialafall den här låten som vi lyssnade på mycket i nian. Ush så sorgligt.




urk..

Så här såg den ut.. och den smakade inte mumma.

Varning!! Köp en denna frukt!!


Tappat suget?

Åhh jag är så trött på skolan just nu. Det är aldeles för mycket,känns som jag inte kommer klara allt. Hjälp
Det ända jag gör på dagarna är att plugga. Visst jag får bra resultat på proven men man får ju 0 liv.
Jag får tänka att jag är klar snart med dom här kurserna. Men  sen då när jag ska plugga ett helt program, hur ska jag klara av det?

Jag måste skryta lite också. Jag har fått tillbaka tre prov till med full pott. Yes.
Men nu är det nya snart. Tills i morgon ska jag kunna musklernas,ledernas och skelettets funktion och anatomi. Jag har bara läst igenom det några gånger. Jag orkar verkligen inte!blääääääääääääääää på allt. Har haft kass sömn några nätter också,det gör ju inte saken bättree.Jäkla katter. Men snart snart snart kommer det en och fixar dörren åt oss.
Vi har börjat prövat en annan taktik nu. Katter sover ju ca 80% av dygnet. Jag har hållt dom vakna från ungefär 16.00 nu två dagar idag. Vi tror att dom kanske sover längre på natten då. Allt är ju bättre än att dom vaknar kl 4 som  dom oftast gör. Vi köpte en laserpekare i thailand och leker med dom, det är bästa kattleksaken! Man kan ligga i soffan och leka med dom och som tycker det är sjukt kul. Dom fattar ju inte att det är ett ljus dom tror de är typ en röd mygga eller nåt :) Jag brukar snurra den runt runt runt i en liten cirkel på golvet. Snorkel följer efter den då, och fort går det. Ni kan ju tänka er hur det ser ut. Hon är en riktig snurrare våran snorkis. Sen när jag slutar så är hon så yr så hon ramlar.haha

Men att hon inte lär sig? hon görså minst två gånger om dagen. Men iallafall, vi harl laserpekaren i en speciell låda i köket,och dert roliga är att så fort vi öppnar den där lådan så hör katterna det, även om dom sover eller är i ett annat rum,dom hör de endå. Då springer dom dit även om dom är trötta. Så på så sätt håller jag dom vakna. Jag leker 10 min med dom,sen får som gå och vila,sen när dom nästan har somnat tar jag fram laserpekaren igen och leker en stund, de e ju jätte smart :)
Och förhoppningsvis sover katterna på nätterna.

Nog om det. ELler ja, det finns inte så mycket annat att skriva. Ikväll har jag bara varit hemma och pluggat. tog  en joggning. Ätit gröt till middag,som var skit äcklig. Jag orkade inte laga mat.  Sen har jag målat naglarna och kollat på efterlyst. Mmm så intressant är mitt liv.
 Nu ska jag skala en mandarin,eller föresten ,vi har en annan frukt hemma som dom på affären påstod hette "sweetie" ehh jag trodde det var ett skämt men jag lovar det stod så på skylten. Det ser ut som en grön apelsin. Jag har ingen aning om vad det är för frukt men den kankse är god. Jag prövar den istället.(Förlåt danne , jag vet att det var du som ville köpa den men jag blev så nyfiken nu.)
Godnatt.


silent library

eehhh , eh det nån som har sett detta program? Det är sååå snuskit!! Det är två lag som tävlar mot varandra och gör äckliga saker. Tex smetar in ett par urinkallingar i ansiktet och munnen på varandra. Stoppar in kackelacker innanför tröjan. Gurglar wasabi(?)de där starka ni vet som man äter till suchi, tills dom spyr. Medans man gör dessa grejer ska man vara så tyst som möjligt. Det var rätt kul för man såg hut mycket dom ville skratta åt varandra men dom fick inte...



Vad har denna dag bjudit på? Ingeting nästan. Sov ju länge i morse. Sen var jag på lektion, sen tog jag en springtur och sen lektion och sen tv.Kult liv?

Fick tillbaka mitt matteprov idag,jag hade bara ett fel så det var jätte bra. Imorgon får til tillbaka provet om gener och geneknik....spännande och veta det också va?

Vi sitter och tittar på resor nu. Vi har ändrat oss, vi vill åka till brasilien eller mexico nu isätllet. Vilka problem vi har va?=)

Hej

Jag vill åka..

Jag vill åka utomlands nu! Vi kollade å¨resor häromdagen,till kina och japan. Inte för att jag vet vad jag ska göra där men det låter coolt. Det finns säkert mycket att göra där. Det kostar ca 4000-5000 kr att flyga dit fram och tillbaka i april. Det är ju jätte billigt. Plus att det är superbilligt att leva där. Men då måste man spara pengar. Och jag jobbar ju inte sådär skit mycket nu så det är lite svårt för saris att spara. Också e de mycket roligare att köpa kläder och sånt.
Men vi får se.... vintern blir så lååång om man är hemma, vi har alltid åkt nån stans varje vinter sen nåt år tillbaka. Eller ja,vi har åkt till USA två år i rad. Där är det ju inte så himla varmt men det är lagom. Och lagom e ju bäst:) Skulle faktikst kunna åka till USA i år igen bara för att allt är så bra där. Billigt,finns mycket att göra och se. Mycket snabbnat att pröva. =) deras godsaksavdelningar på affärerna är lite stora som willys typ. Med bara massa olika  tårtor och bakelser,och gissa om det är billigt. En munk kostar typ 50 cent och en banan kostar 5 dollar. Så man förstår ju att många är tjocka där borta.
En annan bra sak är alla karuseller som finns, och alla nöjesparker,det är helt sjuukt. Det går inte att förklara det måste upplevas.
åååååååååååååå jag vill åka. Måste säga till Danne att vi ska åka till usa istället för kina.
Hyra en bil och bara glida runt och  fula oss. Njuta av livet.





hehe    sexyyy


Ångest

Hjälp,jag vaknade kl 11 idag!! Jag får jämt ångest när jag sover länge. Det känns redan som att dagen är slut snart. Och vad har jag gjort? Suttit vid datorn bara?

Igår hade jag en riktig slappdag. Var hemma hela dagen och hela kvällen. Jag var utanför dörren en gång och det var när jag gick och köpte en bingoblott. Eller jag åkte bil dit.... Jag tyckte lite synd om mig själv när jag satt här ensam vid bingolotto på en söndagskväll och käkade vienetta...Men vad gör det ? det är ju jäkligt skönt att bara vara ensam.
Jag fick inte bingo heller...
Sen pluggade jag massa matte. Så nu är jag tillbaka! Jag har legat massa sidor efter ett tag...
Så vad händer idag då?
Jag ska inte ligga hemma och ha ångest hela dagen iallafall..ska till skolan om en timme sen ska jag träna!! Jippijippi de e så roligt.Jag skulle vilja gå på nåt passa. Py messade här om dagen at hon också gick på korpen. Men hon gick bara på pass. Jag har alltis velat gått på pass men jag har så dålig kordination eller vad de heter. Alltså jag kommer alltid i otakt:) Så jag villl gärna g med n¨ån så jag slipper skämma ut mig ensam. Så nu kan jag ju gå med henne. Tack föresten om tipset om vinterdäcken till cyklar :) hehe'

Sen ikväll ska jag på matte i tre timmar... fyyy de e så tråkit med såna långa lektioner...menmen jag är snart klar medd de här kurserna. och vad ska jag göra då? Jobba heltid? Fyfan vad tråkit!! Jag vill göra nåt nytt...
Nu kom det post i brevlådan..tjing

Bra mamma

Så var det söndag igen då. Blev väckt av danne vid halv elva,han hade gjort frukost:) så var det inte så svårt att komma upp.

Apropå ingenting, min mamma och hennes gubbe är i stockholm,dom har varit på nån konsert ovh övernattar på hotel i två nätter. Iallafall läste jag min brors blogg,han skrev att Mamma och dom visst sover på samma hotel som idolerna bor på.
Och min bror hade vaknat igår av att mamma ringde ovh väckte han och sa :Erik !! Jag träffade Tove från Idol vid frukosten i morse. Jag sa att du tycker hon är jätte söt och jätte duktig..

Hahahha min mamma är rolig hon. Erik tyckte det var synd att hon inte hade givit henne hans telefonnummer:)

Igår var vi hos rosanna johan, åt massa godis och hyrde film. Vi såg den här... den var rätt bra,spännande.




Nu har min Älskling just åkt till ikea med johan. Han ska köpa ett skit praktiskt dataskrivbord,för bärbara datorer. Den var rätt snygg också.

Smart va??


Jag ska plugga idag. Ska försöka iallafall. Men ikväll vill jag tända ljus och kolla på film. Jag vill se falkfilmerna. Alla säger att dom är så bra.

I morn har jag sovmorgon gud vad skönt... brukar alltid börja kl 8 på måndagar i skolan. Men nu har vi fått ett "patient fall" som vi ska lösa. En historia om en man och hans symtom, så ska vi föröka lista ut vad han lider av för sjukdom och vad hans symtom beror på. Och hela temat är Diabetes. Det kan jag ju rätt så mycket om eftersom Linda har det. Och hon är gipsad och sjukskriven nu så hon får hjälpa mig. Hon har inget val. Det är inte som att hon kan springa ifrån mig.. hehe

Nu ska jag ta lite kaffe och sätta mig och räkna....Och grattis till alla pappor på farsdag!




Bröllop

Satt och kollade på youtube, kom och tänka på en rolig video på ett bröllop som Rosanna hade på sin blogg förut...kikade på det och guuud vad glad man blir va det. Man vill bara dansa med :)
Kolla själv sååå himla gulligt ju.


Sitter och kollar på Cupfinalen nu, ganska trökit.
Har just avnjutiut en god middag. Eller lunch? Ehh jag vet inte.
Den bestod iallafall av potatisklyftor och biffar med sås och gele. Gott gott gott
Ska snart åka hem till rosanna och johan och ha lördags mys.
Kanse blir lite mer glögg idag. Och en godispåse ska jag ha. Jag fick ingen igår.
Idag har jag inte gjort nåt intressant som är värt att nämnas. Så hejdå.

Tove eller Elvis?

Åhhhhhhhhhhh jag tror jag är kär i Tove!!  Hon är sååå bra så man dör nästan..
Klart bäst i Idol...


Och vad skönt att mariette hängde lös igår...tycker inte om henne. Hon är duktig på att sjunga men det är liksom inget speciellt med henne.

Igår tillbringade vi fredags kvällen hemma hos familjen andersson-wahlman. Trevligt trevligt, tror det var hundra år sen vi träffades. Men nu är vårat fredagsmys tillbaka:)
Vi drack glögg och åt pepparkakor...myspys, sen vaknade Edvin och ville va med på myset också...

Han med rätt mycket igår efter provet. Städade, åkte till k-rauta och kikade på dörrar. Det var inte så dyrt som vi hade trott. Kostade drygt en tusing. Det var inte så farlligt tyckte vi, vi hade trott kankse 5000.
Sen handlade vi,åkte hem,på med joggingskorna medans danne lagade mat.
Sprang runt gävlestrand,förbi kvantum och byggmax,uppp på sörbyurfjäll,förbi statoil och tillbaka. Bra och lagom runda. Och jag invigde min reflexväst som jag fick av mamma förra året. Men den var bra tror jag. Man syns ju så dåligt i mörkret. Men nu lyser jag istället :) bra bra

När jag kom hem var maten klar så det var bara att hoppa in i duschen och äta.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Danne slutar kl 2. Jag skulle vilka åka ut till valbo...och till återvinningen och slänga massa skräp som bara står och samlar damm.

Föresten, finns det nåt tråkigare väder ? det är ju regn varje dag! Jag hatar hösten, ibland.

Ge mig lite soool!!






Slut på veckan

de är daaags för fredags myyyyyys!!!




Mysa mysa mysa mysa :) Jag älskar fredagar, för då får man äta hur mycket godis man vill :)
Man blir så glad av den här låten ... typiskt svenskt :)


Denna dag har gått  i matematikens tecken..
Gick upp vid 9,satt mig och repeterade lite i matteboken,gick till skolan vid 12. Skämde ut mig lite och gick till aulan på pohlhemsskolan istället för komvux(jag trodde det var samma) Jag fick ett mejl av min mattelärare igår som det stod :gå in genom stora ingången i ljusgården och ta första vänster.

Ehh ljusgårde tänkte jag? Det är väl polhemskolan? Så jag gick dit. Kände mig Ganska gammal och väldigt uttittad  när jag gick inne där och såg helt vilsen ut...det slutade med att jag hittade en dörr som det stod rektor på,så jag gick in där och frgade vart aulan var. Hon kollade lite konstigt på mig och frågade vad jag skulle göra i aulan,(hon kankse trodde jag skulle uppträda eller nåt) :)
Men jag sa att jag skulle göra ett prov...
Jaha går du här på polhemskolan?
Nej komvux..

Men du det ligger inte i den här byggnaden..
Nähe hejdå..
Pinit

Jag hittade till Min aula tillslut, det rann svett om mig när jag kom fram. Men jag hann i tid trots min lilla utflykt...

Ja,jag kom hem nu. Jag har suttit där i 3 timmar och en kvart och löst mateuppgifter, ni kan ju tänka er hur kul det var.
Inte så värst
Men jag tror det gick bra iallafall,satt med sista uppgiften säkert en timme, men jag kunde inte lösa den..jag hatar sånt! det känns som man e så nära, men man är säkert inte det...
 jaja

Nu ska jag äta gröt och vänta på danne. Vi ska åka och beställa en dörr till sovrummet. Så nu är det slut på katternas "den som kan hoppa på och bita danne och sara mest på nätterna vinner Leken"

Ska försöka hinnna med en springtur också,och en dammsugning.
Sen ska vi mysa såklart!! Äta godmat och kika å idol,och somna i soffan kl 22. De är myyys det :)
Hejsvejs

Efter tio

Godmorgon!
Då var man ledig tills nästa fredag då. Från jobbet. Ska verkligen bli superskönt. Ska bara göra massa roliga saker och försöka plugga så mycket som möjligt, det är också roligt:)
Mejlade min mattelärare nu,frågade om jag får göra ett prov som jag ligger efter med i morgon. De andra hade det när jag var i Tha. Men det ska nog gå bra.

Idag ska jag träna,har inte hunnit gjort det på några dagar,så det ska bli skönt. Tror jag ska cykla till gymmet..
Jag hörde att det skulle snöa idag? Eller drömde jag det? hmm jag ser inge snö på marken iallafall. Det är så svårt att cykla när det är snö,varför finns det inga vinterdäck till cyklar? det skulle ju vara kanon ju.:) Då kan ju linda tom cykla ju. hehe

Efter gymmet ska på en lektion sen har jag helg!Inge jobb och inge skola på 3 hela dagar!
 Ska nog ta det lungt i helgen. Bara mysa och äta god mat  :)

Tycker den här bilden är så rolig... det var såååå kul:) Jobbkryssning
man kan inte ha bättre arbetskamrater..









ingen är gladare än jag

Kom hem från skolan nyss, jag fickk ett roligt besked,jag fick MVG på provet om nervsysstemet. Mitt första MVG!! Gissa om jag vart glad!! Det gjorde min dag.
Nu har jag just ätit en hårdmacka med senap och julskinka,mmmumsi
Min chef ringde just och frågade om jag kunde komma en timme tidigare. Då sa jag ja bara för att jag är på sånt glatt humör. Ska börja 3 istället för 4,Klirr klirr

Jag har beslutsångest,Ska jag gå till gymmet eller ska jag läsa matte?? hmm
Matte är viktigare ligger så sjuuuukt mytcket efter,dax för mattestugan snart

Ha en bra dag!! Skål!

Biverkning av vaccin??

Linda berättade en historia för mig för några dagar sen. Att en tjej i USA hade tagit svininfluensvacin och sedan inte kunnat gått framåt och prata,utan artt hon var tvungen att gå bakåt för att kunna gå,eller springa framåt och prata samtdigt. Tror ni att jag trodde på Linda? Nej, men är det sant?? kolla här..


Nu blir man ju ännu räddare för att ta vacinet,hjälp!!


Föresten, ska bara skryta lite om att jag har världens bästa kille. Jag fick ett mess på jobbet som det stog "Jag håller på att laga mat,se till att vara hungrig när du kommer hem":) , Jaha, så kastade jag min pizza bit som jag hade tagit pricis på jobbet. Jag var så jävla hungrig!!
Skyndar migg hem efter en timmas dreglande på jobbet. Kommer in och då säger Danne GOD JUL!! Då har han gjor julbord!! som jag har pratat så mycket om!! Tror ni jag vart lycklig ??Lax,sylta,sill,potatis,julskinka,senap,ägghalvor med kräftskjärt och majo,prinskorv och köttbullar..mmmm... nu sitter jag i soffan proppmätt,men ska vänta en stund sen ska jag gå och ta en portion till:)

Pussss älskling tack för julbordet:)

avslappnande

Nu var detta prov över. Det gick bra tror jag. Var bara nåt jag inte kunde. Gud vad jag ororar mig i onödan. Man vet mycket mer än vad man tror :) som min lärare brukar säga.

Ikväll ska jag jobba.Fem timmar. Sen ska jag inte göra så mycket mer...bara slappa,kolla lite på tv...sköööönt

Igår satt jag hemma  och pluggade som en gris nästan hela dagen. Hade några lektioner bara. Men struntade i matten för jag var så trött.Skulle sldrig ha lärt mig något endå.
vid halv sju höll jag alvarligt på att somna i soffan...började blanda ihop allt plugg också  blir man  så trött av vädret, det är ju mörkt redan vid 4,då tror ju kroppen att det är kväller :)
Så jag var tvungen och gå ut en stund. När jag väl kom ut så var det så kallt så jag joggade istället. Och märkte då att jag hade hur mycket energi som helst. Sprang nästan en timme. Ner på stan, förbi tågstationen,gävlestrand,kvantum,sörby urfjäll och hem igen. Det var så jävkla skönt, men när jag kom till sista backen vid sörbyurfjäll där, då var jag trött. Fast på ett bra sätt ni vet.

Kom hem,duschade,tände massa ljus,kröp ner i söffan med mjukisar,tofflor och en kopp t. Det var så härligt, helt ensam var jag occkså,jag och katterna:)då tog jag fram skolböckerna igen och då gick allt hur bra som helst. Se vad lite träning kan göra:)

Nu ska jag äta lite lunch sen sticka till jobbet. Jobbar i morgon också, sen är jag ledig från jobbet i en hel vecka,gud så skönt

Kom på en grej, ilördags när vi satt här och förfestade kom vi på en låt som väckte många roliga minnen. Och sjuka minnen... den är så töntig men  fan vad man har dansat och haft roligt till den  här låten..





Linda och nån som hade styltor på krogen ??

Lisa

Linda och Maja

Lisa,Linda,Maja

Jag råkade bränna hål i lindas strumpbyxor

Trött

Helo bloggen
kom just hem från veckans första lektion. Jag somnade sittandes,lite pinsamt. Våran lärare hade repitition om skelettet,hon gick i genom varende litet ben i kroppen. Då tänkte jag att jag kunde blunda och titta ner med händerna för ansiktet.(så det såg ut som jag läste i boken) Men det var ingen bra ide.  hehe

Är så fruktansvärt trött idag när jag inte får. Måste plugga hela dagen plus att jag har två lektioner till idag, En av dom är Matte i 3 timmar. YES

Konstigt, tyckte jag gick å la mig rätt tidigt igår ändå.
Min bakissöndag var sig intr lik igår. Jag städade och jobbade sen när jag kom hem från jobbet lagade jag mat och mös med danne. Han kom hem igår.
 Han smörjde in handen med solskydd (vi är lite konstiga)osså låg vi och luktade på det och drömde oss bort till Thailand...solskydd påminner så mycket om utlandet.
Sen vart vi så sugna på en resa så vi gick in och kollade på massa resor. Thailand,Vietnamn,Paris,Kroatien...
Sen bestämde vi att vi ska boka en snart. Så åker  vi när jag fyller år i april. HÄRLIGT!! Jag vill ha värme...
Jaha,fram med naturkunskapsboken nu då. Prov i morn. Suck

På mallis

julmust och bacon

Sitter och äter frkost efter några timmars städande. Det blev lite fest igår här. Sen utgång. Det är så jävla tråkit att städa upp dagen efter!! Alla tomma flaskor(och halvfulla),så måste man hälla ut innehållet och känna lukten.Blä jag spyr

Nu ska jag cykla hem till Linda och tigga lite kaffe. mitt eget är slut.
Hejsvejs

RSS 2.0