The grillmaster..direkt från engesberg.j...

dsc00036 (MMS)

The grillmaster..direkt från engesberg.jävlä skitgrejer engångsgrillar är alltså.tur att prins daniel har överkonsumerat survivorman dokumentären:)


omg

Ja,vad säger man.Jag är slut som artist. Det är bara att inse fakrum,jag är inte 14 längre.Min kropp är gammal och sliten och orkar inte va på alerten jämt. Just nu liggger jag i soffan med söndagsångest och en fet godispåse och tycker synd om mig själv. Det har varigt en hård helg med mycket mys,vänner,skratt,sol ,grillning,lekar,och musik. 
I torsdags gick jag och johanna ner på interpool och drack några glas. Vid 1 tiden kom linda direkt från jobbet. Hon bangar aldrig:),där satt vi och planerade midsommaraftonen, begav oss hemmåt vid 2-tiden och bums i säng. Vaknade vid 11tiden,powerwalkade ner på stan och hämtade min cykel,cyklade direkt hem till linda där flickorna var,där spelade vi kubb,åt silllunch och drack rosè.Det var så härligt!! vid 4 åkte jag hem och gjorde mig ordning för kvällen,sen direkt tillbaka till blockstensvägen för grillning. Vi åt och drack och johanna var Våran lekledare. Hon är så rolig hon,hon hade gjort en musiktävling,där man ska gissa låtnamn och artist, och alla låtar hon hade valt började med låttiteln.haha!! en ut av låtarna var anders glennmark med "blommor i sitt hår",den¨börjar ju med just den sekvensen..hon har blommor i sitt hår...  svårt att gissa titeln då va:) och så var det på alla låtar. Men det var kul. Och mitt lag vann såklart. Sen vid 12 snåret drack vi kaffe och åt jordgubbstårta,efter det åkte shotsen fram...vid 1-2. Sen kom mintun. Vid 2-3 kom det några pojkar och besökte oss, lindas föräldrar började blanda drinkar tilll oss då:) och sen blev det fler lekar och shots! vi hade askul. jag åkte vid halvfem. Och jag tror det var ganska svårt att cykal hem. 
Igår sov jag till 12. Sen ringde linda precis när jag skulle käka frukost och tvingade med mig på bakisdag hos johanna. Hon mådde nämligen inte så bra så hon kunde inte röra sig. Där satt vi hela dagen och solade..åt pizza och mös. Sen tog vi en stekartur i bilen innan vi gjorde oss redo för grillning igen...och vad är grillning utan drinkar=)??  och vad är grillning utan dans?? så vid halv ett tog vi en taxi till goya och skakade rumpan,sen mcdonalds och sängen! Och fy fad sliten jag är idag. inte speciellt bakis utan bara sliten. Risig liksom. De är åldern tror jag...
 Kom just hem från en heldag i engeltofta. Ytterst trevligt:) (jag har fått fnatt på ordet ytterst för det låter så mysigt)...
Ska se klart matchen nu,men tror den är ganska avgjord redan. Jävla tyskland. Johannas hopp i vm lever vidare. (vi har satsat pengar alla tjejer på olika lag) jag tog italien och dom åkte ut direkt.yes.
Ikväll ska vi ut och käka och se lisas argentina bli utslagna av mexico:) fast jag vet inte om jag orkar föresten,just nu känns det som jag vill köpa världens största pizza och titta på nån bra film. Så kankse det blir. 

fast jag är ledig i morn också så vi får se...
på tisdag startar min fyradagars vecka på jobbet. ... aj aj ,livet är hårt :) puss

nu kommer lite bilder från helgen






avslutar med en fett bra låt:)

Har bakisdag på johannas altan..vissa mår ...

dsc00034 (MMS)

Har bakisdag på johannas altan..vissa mår bättre än ändra:)därav inga bilder på mina fina flickor.men en het kille får ni i stället:)nu ska vi ut och steka i caben och ikväll blir det grillning och kanske lite ros'e..mm sommar sommar sommar..:)


Sill lunch..tagga!

dsc00027 (MMS)

Sill lunch..tagga!


På interpool och njuter av den bästa somma...

dsc00025 (MMS)

På interpool och njuter av den bästa sommaren:)laddar för en heldag i morgon på blocket med nubbe och sill:)


man kan inte ha kul jämt

Nej det kan man ju inte. det har min mamma lärt mig. Man måste ha tråkigt ibland för att sedan kunna upskatta dom bra dagarna. Idag har det verkligen varigt en lååång seg dag. Inte blire bättre för att man vet att man ska hem och tvätta efter jobbet. Fast nu är tvätten i maskinerna och snart är det över. Så de e ju skön(T).

Nu ska jag i med mina nya blekskenor och få lite vitare smile. Snart är det midsommar. Jag är taggad.  Ett två tre,fanta och rosè... hehe ytterst skabbigt.

Picnic i boulognen med ros'e och trevligt ...

dsc00024 (MMS)

Picnic i boulognen med ros'e och trevligt sällskap..nu ska vi spela kubb och njuta av det vackra vädret:)


sommartider

Oo det ör så härligt med sommar. Igår satt vi ute hela dagen i solen,åt på barce,satt och hängde på lasse och bettans trapp och mös:) sen fick jag hjärnsläpp och vart jätte sugen på att gå ut och dansa. Så det gjorde vi, satt först på annas balkong och drack massa rosè,sen vart det goya. och det var jättekul! Har alltid varit lite anti mot goya men det var superkul. Vi skakade rumpan till två sen gick vi och käkade på södergrillen. jag älskar sommaren. När man går hemmåt vid tre tiden mitt i natten och de är ljust ute och fåglarna kvittrar:) de e sommar det.

Föresten, jag undrar en grej ja. När jag och linda gick hem på lördagnatten såg det förjävligt ut överallt. Det låg mcdonalds påsar och skräp som flaskor,burkar,matkartonger osv. Men det är ju borta dagen efter...vem städer bort det egentligen?? Och när gör dom det??
Nu ska jag gå till linda och dricka kaffe.

KÄNN PEPP!!! :)

 

Mitt leende är ju inte fejkat iallafall.

fler bilder





Vilken sommar kväll vi hade igår:)sangria ...

dsc00022 (MMS)

Vilken sommar kväll vi hade igår:)sangria och rose sen en spontan utgång med bästa tjejerna..


Lediga dagar

Gud jag jobbar ju nästan ingenting ja. detta ser inte bra ut för min ekonomi alltså. Tur att jagg inte hade semester nästan hela maj så jag kommer få en fet lön nu i juni.  eh.

Förkylningen är bättre. Nu är det bara hosta kvar och jag har fått tillbaks min livslust. Har jobbat två dagar och det var riktigt kulit. Har haft dannes gamla bil nu i några dagar och får även behålla den hela helgen(fast hans mamma ha köpt den). Så de gillas!!  Jag åker opel corsa medans danne glider runt i en cab. Måste säga att den är riktigt snygg. Det vart en hiss! Det konstiga är bara att jag känner verkligen att jag inte passar in i en stekarbil. Jag känner mig bara jätte töntig. Och det ser nog ganska töntigt ut också. men det är kul. Jag fick en liten åktur igår och ack så kul det var. Vi satte på massa töntiga låtar på jätte högt ljud och åkte runt på stan så alla glodde. Jag kände mig som 14. Pinsamt? Ja. Roligt? Ja.
Sen vart det en spontan uteserveringsmiddag med billy och anna. Och lite rosè såklart. mmmm
avslutade kvällen med några stekiga varv till på stan med linda i baksätet,och en kaffe på donken. En ytters rolig och sommrig kväll.
Idag är jag ledig. Och vad betyder det? REGN. Oh yes.
Jag är glad endå. Jag ska städa,promenixa,måla naglarna,sola solarium(så jag platsar i stekar bilen),sen ikväll blir det mat och vin på ...eh ja vad sa dom nu igen. Jag kommer inte ihåg men typ kalles?? Det kommer bli en toppenkväll.
Hej

Våra grannar frågade oss engång på stormis...

dsc00020 (MMS)

Våra grannar frågade oss engång på stormis: har ni lagat eran tv än? Mamma:va?vad menar ni?grannarna:ja vi trodde den var trasig eftersom den står och visar grönt hela tiden?mamma:jaha nej det är p-å som tittar på fotboll jämt Suck.haha jag dör.jag gör en perra.våran tv är grön jämt också.


orka jobba?

Men tack då! Har varigt ledig 5 dagar och det har regnat varenda en. Självklart är det strålande sol när man ska åka och jobba. Fast jag är ju sjuk. Det kankse är bättre med dåligt väder när man måste vara hemma endå. Annars kankse man får ångest för att man inte kan va ute u det fina vädret. Äh inte vet jag. Igår kväll tvingde danne ut mig en snabbis så jag skulle bli lite piggare. Vi åkte och köpte glass och satte oss vid alderholmen. Myspys. Jag lärde han grejer om hökar och han lärde mig grejer om korsnäs. intressanta samtal vi har ibland:)
Nu ska jag duscha sen jobba 12-19. Bajbaj

Hittade snorkel sovandes i garderoben nyss...

dsc00017 (MMS)

Hittade snorkel sovandes i garderoben nyss..skönt det ser ut.är det nån som kan komma och ta hand om mig?det är synd om mig jag vill va frisk:'(och jag vill ha glass.tur att christiano ronaldo är på tv så man har nåt kul att titta på.


sjukling

tja! det är så roligt att man är sjuk när man är ledig. Har legat hemma på soffan och grishostat och snorat i tre dagar nu. Känns ju sådär faktikst. Menmen,mankan inte ligga på topp jämt. Har haft en förkylning på g i flera veckor men den har inte brytit ut,så har gått och haft rethosta och lite halsont länge. Så skönt endå att man får bli av med skiten.
Det är rätt mysigt att ligga hemma och mysa i soffan hela dagarna med katterna. Det är ju fotbolls vm så jag underhåller mig med det. Har även hunnit med massa filmer,idag har jag kollat på fucking åmål. Jag vet att jag ör nördig men det är ta mig fan den bästa filmen!! en riktig peppfilm.
Har även averkat :dear john, the human centipede,unthinkable,sherlock holmes,the bad lieutenant,its complicated,daybreakers och två andra som jag inte kommer ihåg namnet på. Men alla var rätt kassa.
Är det nån som vet när snabba cach kommer ut? eller har jag missat den?
Nu ska jag äta en muffins och dricka oboy.

föresten, min pojkvän ska köpa en cab!! jag vet inte om det kommer bli en hiss eller diss. Han är ju snart 30 karln!!

ooh just ja, har suttit och kollat på resor idag också. det blir nog en eller två veckor i augusti! det var ju trots allt en månad sen sist:)

skål

verkar uppdatera mycket ja




Men eftersom allat tjatar så mycket så skriver jag väl ett inlägg då. Det var ju bara tre veckor sist så okej då.
Just nu ligger jag i soffan och är bakis. Erik tog studenten igår så det var fest från klockan 14.30. Han sprang ut kl 1,sen gick jag och linda ner på stan och köpte present till honom,jag köpte en kamera till han. Jag önskar att jag hade köpt en till mig själv också. Det vart så jävla bra bilder!! ska nog köpa en jag med, jag kan ju inte ta tillbaka den:)
Sen gick vi hem till mamma där det var   full rulle, jag och linda satt på balkongfen mestadels av tiden och vid 5 kom mamma ut och sa att erik har deckat och att det inte går att väcka han. hahahaha jag dog då. Jag blev den elaka systern som smög in och tog kort på han, sovandes på sängen kl 5 i sin studentmössa. Men jag tyckte det var lika bra att låta han sova tills lastbilen skulle komma. Så vi fick sno hans mobil,ringa hans klasskompisar och säga att erik hade deckat och att han inte skulle hinna ta sig till flaket i tid. Ni kan ju tänka er hur myckket dom garvade åt han. Men sen ialf så vaknade han vidd halv 8,skyndade sig ner till flaket som hade blivit försenat och fortsatte festen. hehe
sen vid halv elva kom hela klassen och det var jätte kul...jag agerade öl och båltant. Jag var så taggad så det nästan kändes som jag tog studenten ockcså! haha

när  dom hade hoppat på lastbilen igen drog jag och linda ner på stan. på slicken. Vi dansade nonstop i tret immar så det såg ut som jag hade badat hela huvet och skallen. Skit snyggt.
Kom hem rätt tidigt för linda lämnade mig på frasses för en buss till en efterfest. Så jag gick hem medtvå påsar mat ensam,jag kände mig lite fet då faktiskt. men det slaank ner alltihopa:)

I"morse" när jag vakande hade jag massa missade samtal, jag ringde linda för hon stod längst upp på samatalslistan,såg då att klockan var halv två. ÅNGEST! Då sa linda att hon hade varit förbi mig tidigare. Va. jag fattade nada. Sen sa hon :har du inte sett mitt sms?  Nej sa jag, jag hade fått ett men hade inte läst det,ringde ju henne på en gång.
Då hade hon varit här och suttit i trappen i typ en timme och jag hade inte vaknat! men jag skyller på våra tre ringklockor som inte funkar. jag lovar. det var roligt tyckte jag.

Nu kom erik hem till oss,han har lämnat alla bilder från igår. ska slänga upp några nu tänkte jag. Jag vill också ta studenten!
jag är så avis.

På eriksklass flak stog det :VÅRAN LASTBIL KOSTADE 16000,NU ÄR VI BÅDE PANKA OCHARBETSLÖSA.
Klockrent!!

nej, ikväll blir det kankse spel och kaffadrinkar. Man måste ju veta att man lever. Baj





RSS 2.0