jag flyger

Hej hopp i liingonskogen. Det var sesådär.... 1.5 månader sen sist. men jag har inte haft nån lust att blogga. Men idag... vipps så kom lusten tillbaka. Blogglusten alltså, inget annat.

Inatt drömde jag att jag flög igen. Vet inte om jag har nämnt det förr men jag drömmer det med jämna mellarum.
Jag kan liksom "lyfta mig själv" från marken men tanken i drömmen, om jag koncentrerar mig tillräckligt mycket. ..det är jätte roligt. Jag kan oftast kontrollera farten och svängarna ganska bra också. Men i natt flög jag skitfort och flög in i en vägg. varför gjorde jag det  tänkte jag när jag vaknade?
Det roliga i drömmen är också att jag vet att jag drömmer. Det är skit konstigt. Och ofta när jag blir rädd i drömmen eller vill fly så blundar jag bara och lyfter. haha
det låter helt sjukt men jag gillar det. När jag tyckte att jag flygit färfigt där efter husväggskrocken så bestämde jag mig för att jag vill vakna. Låg och tänkte på drömmen ett tag sen gick jag upp och satte på "nyhetsmorgon söndag", och vad ser jag? En DRÖMMTYDARE!! snacka om tillfällighet.
Han pratade om olika drömmar men inte nåt om att flyga, Så då var jag tvungen att kolla upp det på nätet, vad som egentligen menas med just flygdrömmar.
Och svaret var att man har förmågan att "lätta "från problem. Att man blir mer självständig och inte lika beroende av saker. Att man skakar av sig problemen genom flygresan. :) det var ju nåt bra ju.
Och hittade massa människor som också drömmer såna drömmar. Och vissa av dom har lärt sig att flyga jätte snabbt och även att simma i luften :) hahahah vad sjukt ens undermedvetna är.


Nu sitter jag framför datorn i tystnaden. Har ätit frullis och tänt ljus. Katterna sover bredvid mig och danne är på bandymatch. Jag älskar att vara själv. Speciellt på morgonen. Det är liksom min stund.

Idag ska vi åka ut till valbo och hämta våra nya vitvaror. Ny spis och ny kul/frys. Allt rostfritt. Skit fint men skit dyrt. Våran spis krashade för några veckor sen. Ugnen funkar inte, pch två platttor dog också. Så det vi har är två plattor att laga mat på. Det är lite drygt. jag vet inte hur många ggr jag har börjat laga rätter. Sen kommit på mig själv att det inte går. Som i förrgår skulle jag överraska danne med ostochskinkpaj som han har tjatat om i en månad. Jag gick till affären,handlade alla ingridienser,gjorde en sallad. och sen läste jag på receptet " blanda alla ingridienser till pajdegen och sätt ungnen på 200 grader."
FANFAN! vi har ju ingen ugn. gud vad puckad man är ibland. Tur att det finns pizza. 

iallafall, senare idag blir det några timmars jobb ikväll. Är så trött på dessa kvällar. Har jobbat kväll tis,ons,fre,lör.  Och idag fortsätter det med 16-21 och i morgon 16-24. Sen är jag ledig två dagar.
Men pengarna behövs. vi ska nämligen åka till LA i juni. Ett helt gäng blir vi, det kommer bli Fett :)


Annat som har hänt i mitt liv :
nej just ja. Jag har ju inge liv.

 :)

Jag har kommit på en grej också. Jag måste lära mig engelska. Jag kan itne engelska. Jag gjorde högskoleprovet förra lördagen och på engelska delenfick jag 4 rätt av 20. HAHA.  jag chansade på alla frågor för jag förstod inte ett enda ord av två a4texter .Så 4 rätt blev jag nöjd med :)
Men jag är bra på matte och svenska iallafall. Däremot svenskaord säger jag blä på.
Men man kan ju inte vara bra på allt :)

Nej nu ska jag flyga vidare hejdå.



Det största AIK fanset Johanna på råsunda.

Sen firade vi AIKvisten med vin :)












RSS 2.0