glad tjej

Hej! fick reda på igår att jag får tillbaka 10 lax på skatten:) jag är glad!! nu är semestern räddad.
Idag händer det inte mycket. Ska jobba 14-19 sen är det hockey.

Jag är förövrigt deppig och trött på snö! bläääääääääääääääääääää

11-20 igen

jahapp. söndag igen då. tiden går fort när man jobbar. Gårdagen gick bra, mina nio timmar på jobbet gick fort..kankse för att jag och emelina stod och lyssnade på brynäsmatchen i tre timmar i streck:) och dom vann. gissa om vi vart glada när brynäs avgjorde...vi skrek och hoppade och alla kunder tyckte vi var kocko. Emelina är rolig hon. Hon är jätte intresserad av elitserien. Hon kan alla namn på alla spelare, alla målvakter,vem som har bäst powerplay och boxplay,vilka alla möter i kvarten,vad som kommer hända efter det. Vilka dagar matcherna är på och blablablabla... :) men det är bra för så får man lite uppdatering,jag kan nada. Jag frågade för ett tag sen vilket nummer daniel widing hade. Men han spelade visst inte i brynäs längre.


Fotboll är nog min grej. Det är kul att kika på. Och väldigt somrigt. Är så härligt att sitta och titta med solbrillorna på och äta lite glass eller så :) mmm sommar.

När man tittar ut nu så snöar det... sommaren känns plötsligt långt borta. trodde faktikst att det inte skulle snöa nåt mer nu. tur att jag får skjuts idag till jobbet:)


jobba jobba

Mornmorn...ska snart iväg till jobbet. Ska ta en prommis dit. Har fyllt mp3n med massa ny musik. Och två ljudböcker. En med mia törnblom och snabba cash. Har för mig att jag läst snabbba cash men jag är inte säker. Men det kankse inte är helt lika boken och ljudboken.
Jobbar 11-20 idag. Vilket monsterpass. Det är verkligen hela dagen. Men kvällen e jag ledig sen ialf. Funderar på att gå hem och laga fläskfille till mig själv efter jobbet. Sen bara vara hemma. Danne ska på tvspelskväll så då får jag hemmet för mig själv. Jobbar ju ändå i morgon också så kan ju inte skada med en hemmakväll.

Igår var jag och danne på shutter island. Den var bra. Men det var väldigt konstigt slut. Man fick sig en liten funderare där...
Men det var mysigt. vi går sällan på bio,för danne tycker inte om det. Men jag älskar bio. Man kan ju se vad som helst och man blir helt inne i det.

jaja, nu ska jag gå och jobba som sagt,och tjäna lite penningar. Undra om brynäs seplar idag?hmm

Föresten,jag har köpt veckodagsstrumpor! skit söta ju!! kunde inte låta bli.. så man vet vad de e för dag :) nödvändigt.... men jag har en bra förklaring : dom kostade 49 kr på willys för ett 7.pack,och jag behöver verkligen strumpor.  Kan man ju låtsas ialf:)

hej på er!

nu e det fredagsmys...:)har varit

0-2603bb7b0f5d7703dd5498d97ac7ac84.png

Kolla varifrån!

nu e det fredagsmys...:)har varit och sätt en väldigt konstig film på bio.jag förstår liksom inte...


städhjälp?

Hejhej. Idag är det städdag. Jag ska tvätta tvättstuga,städa badrum,dammsuga, damma och diska ett berg av disk. Jag är grym på att städa. Eller bäst av mig och danne ialf. Så om nån vill hyra mig som städerska går det bra.

idag är jag inte lika trött. Somnade vid halvtio-tio igår i soffan. Missade slutet av matchen. Gick till sängen vid halvelva och sov till 8. Så nu känner jag mig taggad för städning asså!! Fan vad kul det ska bli!!

Ska kolla klart på the voice innnan jag börjar denna dag. Ska hinna handla fläskfille och ladda hem en bra ljudbok och promenera också. Sen är det fredagsmys.

Jag är lite smått oroard över en sak. Min bror var och lånade våran digitalkamera igår. han ska ha med den till manchester. Han är lite slarvig och sånt. Typ släpper ut våran innekatt kattunge och sen inte hittar den när vi  är bortresta.(peråka hittade den ett dygn senare i en buske) Och sen tänker dom   inte säga nåt heller..

Så jag sa att han får köpa en ny kamera och att den kostade 2000 kr. Jag kryddade lite så han skulle bli rädd. Eller snarara vara rädd om den. Det roliga är att det är en lucka på sidan som ramlar av ibland. som man inte ser hela tiden. Det är inget fel som gör att kameran inte funkar utan det ser bara roligt ut. Det ska bli kul och se om han säger nåt o det eller om han lådsas som inegnting, :) Gud, jag är en ond syster.

Bajsbajs


pensionervarning

gäsp.... har somnat före tio två kvällar nu. Och ändå e jag en zombie på dagarna och på kvällarna. Vad är det för fel? Har liksom ingen ork alls nånstans. Orkar knappt lyfta mitt colaglas... skulle kunna gå och lägga mig nu. Men då kommer jag väl vakna vid 3-4 tiden och vad ska jag göra då? Nej tack.
Nu sitter jag och myser med mina söta katter och äter popcorn ochdricker cola,har brynnäsmatchen på i bakgrunden också. Lillefot dricker inte cola men han älskar popcorn. Snorkel tycker bara om torrfoder. Gud vilken trökig katt.
Nu ska jag mysa vidare här och njuta av ensamheten. Snart kommer karln hem och snarkar...
i morn e jag ledig.
Då ska jag och snarkkungen gå på bio. HejHej

ta vara på vardagen

Godmorgon mina sköna! Ska snart vandra till jobbet. Det är sol idag igen. Man börjar nästan ta det för givet nu...ska bara kolla klart på bella och tyra i the voice.(jag vet jag är nördig). Men jag tycker dom är duktiga.

Igår var jag på möte på jobbet. Sen skjutsade rosa mig till stan.Mötte upp Linda och aNNA. vI gick ovh köpte två jätte fina tavlor till Linda som hennes döräldrar betalade. Bortskämda unge :)
Sen gick vi och fikade på flanör. Sen följde dom med mig hem så drack vi kaffe och jag sökte till högskolan. Så nu har man det gjort. Sökte sjukgymnast och sjuksköterska. I lite olika städer. Så det blir spännande. Men nu har  jag det gjort ialf.Slipper tänka på det.

Sen skjutsade min karl ner oss på fotboll där vi mötte upp lisa henke och said. Machen slutade 0-0. Och gif hade turen på sin sida. Det kunde lika gärna slutat 0-5.
Tack och hej och glöm inte att ta  vara på vardagen :) Puss

Helgen som varit...

Hej!!! Idag är jag glad! har varit det hela helgen utan anledning... tror det är solen. Ska snart ut och göra av med lite energi på en joggingtur. men först ska jag berätta om helgen.
Vi drog till sthlm,jag linda och rosanna på lördagmorgonen. Vi hade planerat att överraska johanna,som bor där. Det gick sådär. Hon hade misstänkt att vi skulle komma. Vi hade ju gett henne lite ledtrådar. Ett mms på en stockholmskylt och ett på dragongate. Vi skulle försöka vilseleda henne genom att skicka ett på arlandaskylten också men jag kunde inte träffa skyltarna med kameran. Tillslut hittade vi it ialf. Hon blev glad:) Sen åkte vi pendeltåg(?) till Centrum. Gcik runt och strosade..hitade en stor uteservering som hette snaps tror jag. Men dom had eingen mat där.Bara baguetter för 89kr. haha.Och det roligaste på hela trippen. Jag och Rosanna går fram till baren, börjar prata med nån kille som var bartender. Vi beställer efter många om och men ett glas vin, en lättöl, en baguette och massa nötter. Då säger han efter att ha stått och stirrat på oss i två minuter. :60 kr. i ba.. ehh.. ok han kankse sa 260 eller 160.Men nej vi fick tillbaka 440. sällan vi har flyt.:) Så då tillät min plånbok plötsligt lite shopping. En jacka ,brills och tights blev det. Jag var verkligen värd det:) Vi var hemme i gävle igen vid 8. Blev avslöppt hos linda där vi kollade på melodifestivalen. Röstade på Anna men jag tykte salem var bra också. Sen tog vi taxi ner till subway för vi var så jävla hungriga. trykte i oss en varsin. Sen såg vi en vinglig johan gå utanför fönstret. Han kom in och underhöll oss med hans fyllesnakc. Han hade varit ut med hans chef som han börjar hos idag:) haha
 Försökte övertala honom att gå hem med mig och linda eftersom vi bor mot samma håll. Men han skulle ta taxi som det var en kvars väntetid på. jaha ta taxi då sa vi.
Sen igår fick vi reda på att han hade tagit en kissböter på 800 spänn. Lyckat va.

Igår tog jag mig en rejäl sovmorgon. Sen gav vi oss av till bönan. Satt och fikade i solen. Sen åkte vi till gävlebro och fikade.Sen hem till billy och anna och fikade:) jag hade rätt ont i magen när jag kom hem.
Kvällen spenderade jag ensam i sofffan. Sååå skönt och en perfekt helg!
Idag har jag bara p-möte kl 12. Sen ikväll sakk jag på allsvenska premieren:)
Trevlig måndag. Jag avslutar med lite bilder.'

starten påvåran roadtrip

på rastplatsen


i johannas område

30 kr lunchen på snaps

Johanna
Rosa och linda

hanna och joline

jag och lisa i bön an

nya tights

ny jacka

på väg till s........:)

02ec2be7c1663fe9594cebfac27202de.png

Kolla varifrån!

på väg till s........:)


Utan titel

5c65dc36e0a2ce80a509c61b79a8097f.png

Kolla varifrån!


skön dag i solen

God-kväll. Sitter i soffan min min "sjuka" pojke som det är "jätte" synd om. Han tycker att jag ska gå och laga mat till han. Men jag har ingen lust.

Stängde igår på jobbet. Första stängningen på typ 6 månader. Det var kul. Jobbade med bästa Elin så det gick bra. Gick ändå upp i tid i morse. Typ 9, tog mig en morgon runda,hade bankmöte angående våra bostadslån.Det gick bra. Sen möttenjag upp mamsen och vi gick på stan och kikade. Men jag höll i pengarna. Mamma bjöd mig på lunch, världens godaste sallad. Tyvärr waynes men ni har blivit överkörda av flanör.

Sen hade jag tänkt at klippa mig men då var kl vips 6,så då hann jag inte. Mitt svintohår ramlar av snart för de e så slitet och skabbigt. Men jag handlade en inpakning ialf.
Ja just ja, handlade också en sminkpenna. Bara så ni vet. tänkte om ni undrade liksom... :)
Sen åkte jag till lindas jobb och planerade lite för morgondagen.. det komme bli så kul.
Vi ska ju som sagt ut på äventyr...


foten och hatten

-4ff7b8ba55a533db63863d2d13295bd.png

Kolla varifrån!

foten och hatten


tors -dag?

Idag är det tors-dag?? är det guden tor dom menar då? eller finns det nån annan "känd" tor som kan ha fått en veckodag döpt efter sig...?  Eller heter det bara torsdag endå? utan mening?

sitter och dricker kaffe till the voice och ska snart ut på en motionsrunda. Synd att inte solen är här idag,typiskt när man har ledig förmiddag. Den har ju lyst hela veckan bara för att jag har jobbat 8-16. vad har jag gjort egentligen?

Hmm fick ett samtal från polisen just. Dom vill att jag ska komma och hämta nåt hittegods...varför kan dom inte säga vad det är för nåt? Tänk om dom bara lockar mig och när jag kommer dit ska domm göra nåt annat..
nej jag tror inte det.. jag tror nån har lämnat in mitt körkort och visakort som jag tappade bort för två veckor sen på krogen. Det är nånting med mig och tur.(inte tor) på nåt jäkla vis får jag ALLTID tillbaka det jag tappar. Så jag blir inte så brydd längre när jag tappar nåt. Typ mobilen,pengar,plånbok,körkort,nyklar,kläder, ja allt. Det har alltid varit så. Det bästa är när jag och johanna var 18 år och åkte till min pappa i sthlm och skulle låna lägenheten och försöka komma in på krogen:) då tappar jag hela plånboken med kontanter,leg, allt!! så vi kunde inte gå ut utan vi fick sitta i lägenheten och göra ingenting,plus att han hade gasspis så vi fick inte laga mat heller för johannas mamma. ..så vi köpte nån äcklig soppa.. ja ialf..vi bestämmer oss för att  åka hem, chansar igen och går in på hittegods på t-centralen. Och gissa vad? nån har lämnat in den. I stockholm?? Helt sjukt. Men jag är såklart otroligt tacksam för att det finns ärliga människor därute...

Just ja, en gång har jag inte f¨tt ttilbaka en grej, jag glömde en tröja på flyget till phuket,den kom aldrig tillbaka.Eller jag har inte efterlyst den men jag tror den gick av i thailand. Känns inte som att det är värt att betala portot från asien. Hehe för en tröja som är värd ca 200 kr.

Igår fick jag min efterlängtade hatt. skitsnygg var den. Från hm.
hade den på mig igår hemma till mina svettiga gymkläder. Danne tyckte jag var ful. Vad konstigt.:)
Förövrigt är jag sjukt taggad på usa. Längtar tills vi sitter och väntar på tåget till arlanda den 8 maj . jag och min baby.
det kommer bli sååå kul...

och i helgen ska jag och rosen ut på äventyr. :) det ni!!  hejdå.


kul att jag har korv med bröd frippa

rosannas mjölktänder har börjat vä

333aafdc4e1c5bb596041fedebc4f762.png

Kolla varifrån!

rosannas mjölktänder har börjat växa konstigt...


godmorgon världen

Fint väder igen!! Vilket lyx! ska dra mig ut på lite motion igen snart. Var så härligt igår med jogging på morgonen i solen.

Jobbade somsagt sen 12-20,det var en intressant dag. Helt dött på dagen,sen vid 4 kom alla samtidigt. Bara massa 08or. Alla skulle såklart köpa mat,och mitt i alltihopa får jag och emelina ett skrattanfall. Det gick verkligen inte att sluta. Vi stod bara och garvade i varsinn kassa och det va rlång kö hos båda. Tillslut började hela kön skratta åt oss. Det var ganska pinit. Speciellt för den unga killen som stod i kassan när det började.. han sa typ.. ehh ok det här var skumt...
Det hela började ialllafall att jag och emelina stod och pratade vid kassan,så kom det en kille och en tjej som skulle handla då vänder sig emelina om och säger " Hejdå", istället för hej... haha det var skitkul då. dom kollade lite konstigt på oss och sa ..hmm bra början... ja sen var det kört.

Sen kom det massa belgiska killar in på macken. Dom tyckte de var så coolt att man var blond i sverige... och öste på med komlpimanger till Elin, sen ville dom ha kort på oss ..med en av killarna i mitten. Så sa han atthan skulle använda kortet till en belgisk tidning. YES!!
Det var kul iallafall...
sen fick jag skjuss hem av danne,vi åkte och köpte mat på mesopotamia(?), har bara ätit där en gång för länge sen, men det var asgott!! tog nån mixgrill av nåt slag med tsatziki..mmmmums. Sen åt vi massa choklad och mös i soffan.

Idag ska jag jobba ett kortpass. 14-19,ikväll vet jag inte vad som händer... den som lever får se...

Nu: ut i solen! Bajbaj

just ja... edvin städade vårat lager på jobbet igår......



morgonstund

Helloooooo
Nu blir det morgon ogg i det vackra väder! sen jobb 12-20. I dag är det fredag!! Jeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:) trevlig helg....

gissa vem

0-52fe7e66a2759ce9781a6041d9032055.png

Kolla varifrån!

gissa vem


tjo bre

Hej "alla" läsare!!(alla fem) Nu har ni fått saknat mig tillräckligt!! Nu blire andra bullar här...nu ska jag försöka uppdatera kankse varannan dag.  Ja mena,är man världens störsa bloggerska så måste man göra det ju... videobloggning,sminktips,träningstips,modetips, vad vill ni veta?? om gävles heta uteliv??jag e ju värsta innepinnen ju...
HAHAHA jag dör. Orka. Njee jag har inte så mycket tips att ge faktikst,och nå videobloggning kommer det garanterat inte bli. Tycker det är så pinit. Gjorde faktikst en sån på skämt i helgen, på flippans mobbe. haha jag kan tänka mig att hon har roligt med den nu. mmm så kan det gå.

Näe men jag har liksom tappat suget lite, det ända jag gör är at jobba,äta och sova. Så det finns inte så mycket att skriva. Nu sak jag åka och handla. Sen ska jag laga lasagne och kolla på hocky. Ja. Roligare än så blev det inte.

en rolig sak iallafall... jag slog johanna med toaborsten på HB i lördags. hahahahahaha

RSS 2.0