En speciell dag

Hej! Vaknde halv sju i morse av ett mms, det var på rosannas och johans nyfödda dotter. Jag blev så uppspelt så jag kunde inte somna om :) det är så kulkulkulkul att dom fick en liten tjej,köpa massa söta flickkläder,klänningar,barbiedockor,my little ponny grejs.. bokmärken. Allt som man själv gjorde liksom. Längtar tills jag får gosa med lillan.

Efter jag vaknat vart det några koppar kaffe, sen en springtur. Sen kom jag på att vi hade p-möte idag. Hade totalt glömt bort det. Så tur att jag vaknade itid. Efter mötet åkte jag och lämnade in min cykel på lagning,sen till komvux för att boka en tid hos en studievägledare.
Fullt upp alltså. Snart ska jag åka och jobba 16-24.

Hejsvejs

moderaterna

Varning för lång text


Förra valet röstade jag på socialdemokraterna. Det trodde jag att jag skulle göra i år också. Men jag har ändrat mig. Jag ska rösta på moderaterna. Jag tycker deras åsikter stämmer rätt så bra med mina. Hade ingen aning om vad något parti drev för politik förns jag kollade upp det. Nu kan jag lite, och tur att jag läste på .
Har alltid trott att moderaterna stod för typ "ta från dom fattiga och ge till dom rika" , och att deras åsikter bara gynnar dom rika och egenföretagare. Men så är det ju inte riktigt.

Jag tycker att det ska löna sig att jobba. Inte att man ska få lika mycket pengar för att gå hemma och inte anstränga sig ett skit. Eller att man ska få lika mycket när man stämplar. Och att man ska få göra det i flera år. Det är ju sjukt. Det är väl klart att ingen vill jobba då, följden :systemet utnyttjas. 
Sså tycker inte jag det ska vara. Det är klart att det ska löna sig att jobba. Man mår bra av det. Det är ingen som mår bra av att vara hemma.

Sen dom som är sjuka,eller har ont, det finns ju olika slags jobb. Exempel om man har ont någonstans så man inte kan stå,eller gå ,kan man ju jobba på kontor eller nånstans där man inte behöver stå. Det finns alltid lösningar.

Sen tycker jag det är kasst att man får gå och jobba fast man är döende eller går på cellgifter och dyligt.
Men jag har övervägt de bra och de dåliga sakerna partierna står för, alltså jag har bara tittat på det JAG tycker är viktigt för mig,och gynnar mig. Och det  jag just det här med bidrag som jag tycker är dåligt.
Även att socialdemokraterna drar in på skolor,äldreomsorg osv...

Moderaterna sänker arbetsgivaravgiften för oss unga,tror det är oss mellan 18-25. Vilket gör att arbetsgivarna vågar satsa på yngre och det ger ju oss fler jobb  :)

så nu vet ni vad jag kommer rösta på, ska även rosta på moderaterna i kommunvalet. Sossarna har ju styrt i gävle hur länge som helst.

Och en sak till. RÖSTA INTE PÅ SD.
Nu ska jag göra mig fager. Hejdå


utsövd

Hejhej! Somnade i soffan till mamma mia igår,runt tio kankse. Vaknade vid halvtio i morse av mig själv. fast i sängen ,inte i soffan såklart. Så idag känner jag mig verkligen utvilad. Ska plocka ltie här hemma nu,dricka lite mer kaffe sen ska jag cykla till gymmet och jobba på "mina "magrutor som jag har lovat att skaffa hehe

Jag vill bli stark. bajbaj

min helg

Hej! här kommer jätte rolig uppdatering. i  fredags jobbade jag hela dagen, sen hade jag fredagsmys som vanligt... smällde i mig en jävligt god pizza med bea sen fick jag kramp i magen.
I lördags tränade jag och jobbade 10 timmar. Sen åkte jag hem och dog. Idag har jag jobbat 05.45-15, sen åkte jag hem och dog. Nu sitter jag själv hemma med ena katten i knät och kommer på mig själv sitta och sjunga med i filmen "mamma mia" , patetisk-t.  Godnatt

ps. i morgon är jag ledig,då ska jag inte gå upp 05.00. Och första meningen i inlägget var lögn. ds

ingen rubrik

Hej! I morse när jag skulle sätta på plattan för att steka bacon så märkte jag att spisen inte funkade. två plattor på den har sedan en längre tid varigt trasiga men nu också dom två sista. Herregud tänkte jag. Min mat!!
Så öppnade jag kylen, och ingen lampa lös. Kaffebryggaren,tvn,alla lampor ,ja allt var dött.
Så jag gick till proppskåpet eller vad det heter och pillade lite (jag är väldigt teknisk av mig) sen funkade det  :) hehe

Så jag fick min frulle till slut.

Jag kollade på "kungarna av tylösand" igår. Fyfan vad roligt det var. Det bästa programmet på länge. Jag fattar inte hur man kan gå med på det. Men dom hade nog jäkligt roligt. jag gillar den där störiga killen som är helt galen. Han var klockren.

Igår efter jobbet satt jag i soffan och glodde på tvn, så ringde danne.

Vad gör du sa han?
Jag äter räksallad sa jag,
Jaha, fan va nyttigt.
Ja jag vet sa jag.

När han kom hem sa jag, du det finns mat om du vill ha.
Vadå du satt ju och åt räksallad ju det vill man ju inte ha.


Hahaha han trodde att jag satt och åt räksallad på burk. haha mogge
men jag hade gjort en sallad med räkor.:)
killar är fan inte smarta alltså.

Nu ska jag ta en prommis till gymmet, sen vettetusan vad som händer. jag vill plocka svamp!!!

XOXO
Gossipgirl   höhö

Tacopaj Med extra mycket peppar

mms_img34945 (MMS)

Tacopaj Med extra mycket peppar


bra att jag tycker om peppar

Hej. I morgon är jag ledig. Då ska jag sova tills jag vaknar. Har jobbat tre dagar nu och jag är helt slut:)
Det har itnte hänt nåt speciellt i mitt liv sen jag skrev sist. Jag har bara ätit jobbat tränat sovit och kollat på tv. Kul va?

Just ja. Idag när jag skulle peppra min matlåda så ramlade locket av på pepparkaret, det var kul.
Jag började grina för jag var så hungrig. Jag försökte pilla bort det  men det smakade mest peppar endå.
Det bästa av allt var att jag märkte att jag hade peppar mellan alla tänder nu närjag kom hem. Jag åt kl 12. Sexigt när man står i en kassa och tar emot kunder att vara svart i hela munnen.

Nu ska jag dega framför tvn och kolla nya hmkatalogen. bajs


Vi är ute på nattuppdrag på flugger.idiote...

mms_img38890 (MMS)

Vi är ute på nattuppdrag på flugger.idioten har glömt att beställa varor så han tvingar ut mig så här sent. Vi var till våran kolonistuga och lös med ficklampa också:-)det var kul..grannarna fick sig nog ett gott skratt också..


vips

Hej! Nu är den här dagen slut snart. Den har gått sjukt snabbt. Har jobbat 8-4 och det har vart fullt upp hela dagen,de andra är i köpenhamn och roar sig. Jag valde att stanna hemma och jobba. Ni vet de är tuffa tider:)
Jag är på sånt glatt humör idag. Det är kul, därför ska jag dela med mig av ett recept till er på tonfiskröra:)

Mumsigt va?
En burk tonfisk i olja(jag gillar eldorados bäst):)
En liten rödlök
0.75dl majo,älkta majo inte lättvarianten
2 msk cremefresh,inte lätt
salt
peppar
citronpeppar

hacka löken och rör ihop allt.
Ät på macka eller till sallad eller rakt av ut burken det gör jag :)

Nu skajag cykla till korpen och göra av med all överskottsenergi jag har idag

Föresten vi har köpt en kolonilott. Mysigt va?

lugn helg

Hejhopp.
har just käkat frulle efter 11 timmars sömn. Igårkväll åkte vi ut till säljis igen, käkade mat och smulpaj, (plus lite anntat) sen tog vi en promenix och tittade på sjön och alla fina hus, edvin somnade tillslut i vagnen. Så då tog vi fram genispelet och spelade. Tjejerna vann såklart. Eller rosanna vann. Jag hjälpte inte till så mycket :) Men det har varigt en lyckat lugn och skön helg. Nu är man redo för en veckas jobb igen.

Idag vet jag inte vad som händer. jag skulle vilja fiska. Men jag har inget fiskespö så det blir lite svårt.
Sen ska vi ut  och hämte min cykel innan det blir mörkt...
jag vet att det är trökit utan bilder men jag har inga bilder på datan eftersom de inte e våran. ni får stvå ut helt enkelt.

hej

"godmorgon"

Jahapp,godmorgon mina vänner. Jag vaknade nu. Lite försent om jag får bestämma, gick upp 8.00 och messade rosa om vi skulle åka på loppisenpå ikea, fick inget svar på en kvart så då tännkte ja, "jag sover en timmme till" , fast det vart 4.5 timmar till. Men det var skönt.  Förutom att jag  drömmer så konstigt, drömde att jag var på titanic båten och drunknade, så var dom tvungen att byta ut mina lungor för att dom var fylld med vatten. och dom opererade mig när jag var vaken. Så jag såg allting. Det var äckligt!

Nu ska jag äta äggröra och bacon, sen ska jag städa lite, träning vid två sen vill jag äta tacos! Jag vill plocka svamp occkså. Men jag hinner inte. Så ni vet.

Föresten, igår cyklade jag på min feta cykel ända till säljsjön,  jag blåste förbi fem personer på vägen hahahaha nu jävlar ska det cyklas. Men jag orkade inte cykla hem , eller jag orkade men det var så kallt så jag åkte bil. Så idag måste jag gå dit och hämta den. Kul Jul. Och intressant för er att veta.

Vi kollade på fotbollen igår, zlatan är gud. Han är het och rik. Jag ska inte gifta mig med seanbanan längre, utan zlatan. Tror ni han vill?
fast humor slår snygghet. Svårt val.


Jag köpte en godis påse igår. Alltså med lotter. Så jag kan vara miljonär nu.


Denna gobit hittade vi i gimlins skyltföns...

mms_img61274 (MMS)

Denna gobit hittade vi i gimlins skyltfönster idag:-)tänk att just rosanna och johan fick det sötaste barnet i världen..ikväll har vi flottat som vanligt när vi är i säljsjön:-)pizza fotboll och massa godis..vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...


Just det,lillefot är som en liten minigris...

mms_img34121 (MMS)

Just det,lillefot är som en liten minigris som man bara vill käka upp


om man väntar på nåt gott

Hejsvejs i lingonskogen. Idag är det  första september. och det betyder att det är höst. Jag tycker det suger balle.
Jag har ju haft ett "motto" den här sommaren,det var att jag skulle ha den bästa sommaren nånsin. Och jag har lyckats. fast  nu när jag tänker efter skulle min sommar ha haft mottot "ett två tre fanta och rosè" eller nåt liknande. hehe
det har varit galet!! Men så kul vi haft. Min lever tycker nog inte de har varigt lika kul som jag har tyckt men jag ska gottgöra den sen. I framtiden. Kanske, i ett annat liv. Fast man lever ju bara en gång. Eller gör man? jag vet inte. Men om man bara har ett liv kan man  väl få ha roligt. Dricka drinkar,dansa,flumma,äta god flottig mat som gör att man blir tjock och ful. Vara hemma och kolla på tv kan man göra när man blir gammal.

Vet ni? jag har problem. Jag kom ju inte in på mina utbildningar jag sökt. Så nu måste jag göra högskoleprovet. Och jag har gjort massa gamla på nätet och jag har fått resultatet 0.0 varje gång! det är ju helt sanslöst. Jag fattar inte hur man ska tänka. och jag blir så arg när jag inte kan så jag börjar svettas och river sönder mina anteckningar. Här sitter jag med mina mvgn i matte a och b och jag kan inte ens svara på frågor som har med logisk tänkande att göra. det går inte. jag sitter fast. Jag ska till en syotant i morgon och fråga om det finns några genvägar för annars är det kört. Jag är helt enkelt  inte gjord för högskoleprovet. jävla bajsprov.

Och i morgon börjar vårat nya jobbschema. jag ska jobba 34%. vilken människa kan leva på det?
Men det är bara några månader får jag hoppas,ska söka skolan igen till våren. Men sjukt trökit att inte ha nåt att göra på dagarna. och jag vill inte söka ett annat jobb för då vet jag att ja kommer tycka de är kul me pengar och så kommer jag inte söka till skolan.

Men jag har några grejer som jag ska göra i höst.
. jag ska lära mig 20 nya ord varje dag
. jag ska få magrutor (jag skrattar också inombords)
. jag ska lära mig vmdansen

det är väl bra att ha mål va?? även om dom är rimliga eller inte :)

just ja. två negativa saker som har hänt i mitt liv.
min dator har gått sönder(så det här är en lånedator från familjen glad) tack
och nåt iddo har snott min nya fina cykel.


så idag åkte jag till forsbacka och köpte en ny mountingbike för 1500. Den är nog inte stulen. nej.

nu ska jag leta efter kakor eller nåt.
jag avslutar med waka waka,  så kan ni också lära er dansen :)




RSS 2.0