Magsjjuka

forra inlagget var fran igar..de vart nat konstigt.. har just atit frullis,kl ar 8.30,vi ar uppe med tuppen.
Vi skulle egentligen akt till phi phi idag men nar kl ringde 7 i morse sporegnade det plus att tva av oss e magsjuk, reseptionen hjalpte oss att boka omm resan tills i morgon..... inget hojdar vader idag direkt. Vi far se vad dagen har att erbjuda.
kanske blir en massage eller sa idag:) dane och grabbarna var hos nagra tjejer igar pa massage och nu skriker dom daniel hela tiden nar man gar forbi... han  tog ioforsig ett happy ending.... tror jag
En timmes kostar ungefar 40 kr.

Jag gjorde manekyr for en vecka sen,det blev ratt sa bra tills jag markte att naglarna borjade fejda till svart... hmm vad kan de vara?? nu e dom helt svarta och det verkar inte finnas nat som tar bort nagelack i det har landet... det ser ut som att jag e storrokare och har rokt i hundra ar...skit skabbigt

Nu ska vi ga och ta en kopp kaffe... uppdaterar lite senare... och linda ..hur gar de me foten och snorkel?? lever du eller har du dott av somnbrist???

BYE BYE


fortfarande thai

Hej svejs ...vad kul de e att plugga i 30 graders varme. Grabbarna har varit och bestallt nan skjorta eller nat sa jag fick lite ensamtid med bockerna..det var inte sa roligt. jag har redan glomt allt.
Idag har det varit kanon vader,vi har varit pa stranden  hela dagen. Sen ratt som det var borjade det asregna...varsta skuren.Sen vart de sol igen efter en kvart. Nu kom de en till stortskur... det kommer sa mkt pa en gang sa det blir oversvamning pa en gang.... Ikvall e de buffe pa hotellet. Vi har inte bestamt om vi ska ga en... eller slappa runt i stan..hmm vilka problem va??

Jag lamnade in alla mina underklader igar pa tvatt..gissa hur mkt de kostade ?? 24bath..ca 5 kr. de e sjukt billigt har... nej nu kurrar magen.Hej!!

Tuk Tuk i thailand

Hej svejs sweden,Sitter pa hotelet och svettas. Jag har 200 myggbett som kliar sa jag tror jag ska avlida ibland.
Annars ar allt super bra. Jag sov hela flyget hit(bakfylla) ,sa resan gick valdigt fort. buffen pa hotelet ar rena paradiset.. allt man kan onska sig. varat rum ar lika stor som var lagenhet hemma och balkongen ar gigantisk,jag trivs som fisken i vattnet (hehe)

Jag har ocksa blivit varldsbast pa att pruta...en riktig hejjare ,en gang fick jag tillochmed angest over en stackars kille som salde kladerna aldeles for billigt,han ringde tillochmed hans chef och fragade om han fick salja.men jag blev glad:)

Igar var vi pa apskolan,vi kollade pa apbebisar med bloja.Jag tankte smugla med mig en hem men jag fick inte..stold kan man ju bli mordad for har.Idag har vi varit i bergen och ridit elefanter.dane satt pa elefanthuvet haha..,men elefanten dog inte allafall.

Vi har varit pa corallon ocksa,med langtailbat...snorklade och solade..batresan hem var det varsta ja varit med om,vi trodde vi skulle do.det var storm. Sen var vi i patong pa banglaroad(?),horornas gata, man fick se gratis pingpongshow,den var skit bra!! Nej vi var inte pa en san.

Thaitaxin bestar av en liten liten bil, med bara tak, ingea vaggar,dom kallas tuktuk, sen kan man aka discotuk,da sitter man i en san med ashog musik och discolampor. ni kan ju tanka er hur tontig man ser ut :)

Nu ska jag till happyhourn och leka turist(jag ar ju ingen)
Puss

första måltiden för dagen

Ja som jag skrev tidigare så har jag inte mått så bra idag. jag har inte kunnat äte eller dricka förns nu. Tror ni  jag var lite hungrig??  Danne var hos hans mamma och åt, så tog han hem en matlåda åt mig med lax, sås och potatis.Mums

Nu sitter jag och smaskar på en kexchoklad, och foten slickar resterna ppå min tallrik:)
Nu har vi gjort lite fint här hemma.Betalat alla räkningar,diskat och städat badrummet. Nu ska det bara dammsugas och bytas sand i kattlådorna sen drar vi. Linda kommer snart och ska bli informerad  om allt som hon ska ta hant om när hon bor här... nu e de inte långt kvar... jag bloggar säkert därifrån också,annars blir väl alla mina hudratusentals läsare ledsna...så var inte oroliga:)

ByeBye sweden


Observera att drinken är lika stor som mitt huvud


Kolla in turisten i spegeln



foten äter mina rester


Tvättning efter maten



Dannyboy



jag mår bajs

Ingen bra ide att gå ut och dricka aldeles för mycket dagen innan man ska resa. Jag rekomenderar det INTE. Fyfan vad jag mår dåligt.Jag önskar jag vore död.

Jag har inget att berätta bara massa skit och de är de ingensom vill läsa :)

Skjut mig i pannan!!






köpte denna vackra på vila igår, det andra är lite solskydd för håret

sexy chick

då var första ölen knäppt.. sitter hos linda och diggar till akon david guetta,fick tippset av said idag,jag är lite efter i musikvärlden så jag lyssnar typ på aqua fortfarande=) Jag behöver lite musikuppdatering ibland..

Idag har jag varit på stan hela dagen, köpte lite nya kläder och klippte mig hos lisas kille,han jobbar på fridas salong på söder, han är jätte duktig också är det billigt=)


Sen vart de en fika på mingel med linda och mamsen. Sen en runda till på stan med linda.
Nu ska vi till elina på söder på fest.

ojjojj nu står linda och näckar i badrummet:)

Jag visar mina inköp i morgon om jag hinner..

Men vet ni vad som händer i morgon??



THAILAND!! /// Banana


Ikväll är de fest



Cowboy linda

uppe med tuppen...

Jobbet ringde kl 8.00 i morse, jag svarade inte för jag låg och sov. Jag ringde upp efter en stund och då berättade lotta att jag visst hade glömt att loga ut mig på datorn på jobbet.Så ingen annan kunde göra nånting förns jag skrev in mitt lösenord.
Så jag fick ju säga mitt lösenord i telefon. Och det är inte det vackaraste om man säger så.
Men nu är jag uppe tidigt iallafall, har mycket att göra idag.Igår efter jobbet åkte jag hem till mammsen,tiggde lite godis och snackade skit om GIF med perra. Sen kom Daniel och hämtade mig,vi åkte till hemköp och köpte bullenspilsnerkorv.(jag ville egentligen ha kinamat men det var stängt,kl var 22.30) Sen åkte vi hem och jag åt 7 korvar  och massa brieost,nyttigt.
Men man lever ju bara en gång. Tror jag.

Nu ska jag bränna lite kort från olika fester till mina kära arbetskamrater.Sen ska jag ner på stan och lämna tillbaka massa kläder. Sen ska jag klippa mig,Ska försöka hinna med en springtur /promenad också.

I eftermiddag ska jag fika med linda och lisa, tvätta,packa och se nya wallander filmen:) Buzy Buzy

Hit villl jag åka igen...




Rolig karusell


Inte lika roligt efteråt



Jag och danne fick vara med i en pjäs på seaworld



Jag och Willy



vilken lång dag..

Nyss kommit hem från skolan. Jag har suttit själv i en sal och gjort mit prov.Eftersom jag ska åka bort så ville jag göre det iförväg, och det gick superbra! Sen hade jag Natur, vi labbade som vanligt, vi kollade olika sockerarter med hjälp av trommersprov.Vilka som gav utslag på natriumhydroxid och kopparjoner...det ni!! labbsaris.
 Intressan att läsa min blogg va??=)

Nu ska jag slänga i mig lite kaffe sen cykla till jobbet och jobba 8 timmar.Undra vad som händer ikväll?Jag hoppas på nåt kulit.

Jag drömde en skit skum dröm i natt, jag drömde att jag hittade alla mina ganska nya kläder på Icamaxi för typ 10kr styck... jag vart jätte arg.

Glömde skriva att jag fick hem ett brev från sukhuset igår, det stod "välkommen på operation av tonsillerna den 1/10"
Men jag har ju inga halsmandlar dom tog jag bort när jag var 13. Dom kankse har växt ut igen då...
Jag fattade nada iallfall. Har försökt ringt en timme nu tll sjukhuset och avbokat tiden eftersom jag åker bort..men alla som jag har pratat med kopplar mig vidare och sejer att de inte är deras uppgift.Sista killen ja pratade med  frågade jag om dom hade stängt på den avdelningen som hade hant om mitt ärende. då sa han " men jag sitter ju bara i en växel hur ska jag kunna veta det" då la ja på. Skaffa ett nytt jobb istället gubbe!!Ska ringa mamma istället så får hon fixa det,hon jobbar på öronmotagningen,henne kanske det är lite vett i allafall...
...
Men tänk  va kul om jag skulle gå till operationstiden, bli sövd och sen märker dom att ja inte har nåt att operera bort,undra vad dom gör då? dom kanske tar bort näsan eller tungan eller nåt annat istället:) sen när jag vaknar så säger jag
 " jaha hade jag inga halsmandlar, jag trodde dom växer ut igen eftersom jag skulle opereras igen"...


Nu ska jag ta en shot blutsaft.
Hejsvejs och trevlighelg



vart har jag fått mina talanger ifrån??

Jag och linda var i h-by och grillade och plockade svamp förra veckan, vi gick å gick å gick, vi hade ingen anning om vart vi var nån stans. Vi hittade typ 5 gulisar, sen när vi vart hungriga och skulle hitta en grillplats så hittade vi svampskogen!!
Det kryllade av trattisar,dom fanns överallt,dom växte i klasar och jag lovar det var lätt 100 st, men vi visste inte att det var trattkantareller då, vi tänkte "men såhär mycket kantareller kan det ju inte finnas i hemlingby ,här går ju alla och plockar". Så knäppte jag kort på trattisen och skickade till lindas pappa och frågade om det var en trattis.han svarade inte så vi plockade en halv påse,grillade(vi startade en eld helt själva:) sen gick vi hem. När vi kom hem visar vi påsen med svampen," men gud vilka stora trattkantareller" hör man lindas mamma.... mmmmm va kul. Vi viste ju inte vart vi hade varit så vi kunde ju inte hitta samma ställe igen...så vi missade flera tuuuuuuuuuuusen st...vi brukar plocka och lägga i kartonger och sälja dom på torget för 25kr/L...

Men det jag skulle komma till var att jag har lagat kantarellernna idag, det vart en sås! den vart så god så jag  var tvungen att skryta lite....jag ska hämta en portion till när jag smält maten lite :)




Grillmästaren

Vi hittade den här fina... sen åt linda upp den





Resultatet:världens godaste sås..vilka talanger jag har


nån som vill skänka en slant??

startade morgonen med att dregla över dessa skönheter...



Jag var väldigt nära på att klicka hem två av dom, men jag hindrade mig....tur var väl det. Min ekonomiska rådgivare hade inte blivit så glad då..men om nån vill ge mig några tusen så blir jag nästan gladare än såhär..








4 dagar kvar

Sen drar vi,ska bli skönt att få vara lite ledig,bara äta mat och dricka paraplydrinkar.
Idag har jag jobbat. fem timmar.jobbigt va=)?sen har jag tillbringat kvällen åt plugg, jag smygtittade inte ens på idol.Jag känner mig stolt över det:)

Imorgon hoppas jag på sovmorgon,får se om katterna låter mig sova. Har bara en lektion på hela dagen. inget jobb heller,swweeet.

hmm sitter och kollar på en dokumenter på trean,om extremt feta människor,känner man inte nån gång efter 150 kg..att det här verkar inte gå åt rätt håll, jag har gått upp till 150...eller tänker man..ja nu när jag ändå väger 150 kan jag ju lika gärna äta ihjäl mig? jag vet inte

näe nu vill jag ha torsdag...då är det bara 3 dagar kvar .. då ska vi ha så här kul


snabbis

Hemkommen från skolan,kollade på en film om pacemakrar,coolt att det finns. Man lär sig nåt nytt varje dag:) Nu ska jag cykla till jobbet.5km i uppförsbacke...mm så är man härligt svettig när man kommer fram och ska byta om till statoilkläder,det är så skönt när dom klibbar fast på kroppen...blää

Ska slänga i mig en tonfisksallad först...hörs sen


Foten och jag

det luktar...

Det står fem påsar med sopor i hallen...dom har stått där sen helgen.det luktar fan här...måste hinna gå ut me dom nu innan skolan.. jag är en sån jäkla tidsoptimist, så jag tänker jämt att jag ska hinna, sen när jag väl ska gå så är  jag alltid sen. Jag  tror jag har fått det av min moder,jag kommer ihåg att jag hatade att hon var sen när jag var liten, så blir jag likadan, tur att jag har en vacker 50+tant till mamma,man kan ju hoppas att man ärver det också:)

Näe nu ska jag göra mig fin för skolan!

Min mami
Min mami

sex..

tio (hehe visst är jag rolig)..sidor har jag läst nu, inte vart jag nå klokare för det. okej jag erkänner, jag fasnade lite i idol också. Det var ju från Gävle, det är så roligt att se alla som skämmer ut  sig i tv. Min brorsa sökte,han kom inte med,han är för dålig,han sjunger helt uselt, han är helt värdelös...nejdå ekka pekka, jag tycker du är bäst såklart!!

Idag har jag inte gjort så mycket,var i skolan i morse och spjälkade protiener med hjälp av aminosyror,jag fattade inte så mycket men min lärare trodde att jag gjorde det iallafall:) Sen efter lektionens slut sa jag till min lärare att jag skulle åka bort på söndag i två veckor, och att jag hade precis sett på våran planering att vi hade prov medans ja är borta, vilket var ju jätte synd efter som jag JÄTTE JÄTTE gärna hade velat göra provet före alla andra... nej tack
Han tittade bara på mig lite surt och sa "ja det beror ju på vart du ska åka, om du får vara ledig eller inte".. jahapp sa jag..ehh ehh stam stam.. sen brast han ut i skatt och tyckte han var jätte rolig..se filken tjeck lärare jag har.
Men huvudsaken att jag  fick va ledig.

Nu har danne just kommit hem från bandyn,jag tror hans lag vann. Han går och skryter här om att han räddade värsta straffen och grejer..blablabla
Nu vet man att lillefot mår bra iallafall,katterna har brottningsmatch igen..får se om jag får upp en film på dem.
Nu ska jag dricka lite cola och kolla på surviverman, jag och linda kan ju behöve några överlevnadsknep när vi går vilse i skogen letandes efter svampar...hehe

Puss och godnatt!!




flott morgon

godmorgon godmorgon,vilken härlig dag!! solsken och mumsig frullis,sitter här framför nyhetsmorgon med min frukost som jag alltid äter, ett paket stekt bacon,två ägg med grädde och två koppar kaffe.Visst låter det gott ??

Natten har varit god, inga katter som har brottats, foten har legat på golvet hela natten,i en myshörna som vi gjorde åt han igår, med filtar och kuddar. Han vaar så söt när han kröp ner där och började snarka på engång.

Jag låg och läste min bok om hjärtat och lungor igår, när jag hade läst typ 20 sidor så tänkte ja, jaa men den kapitlet är säkert slut snart, läste tio sider till, sen upptäckte jag att kapitlet var ju oändligt!! jag såg inget slut!! och det ska jag ha prov på. Det var säkert 60 sidor. Hjälp,är det nån som vill låna ut sin hjärna några dagar?

Vaknade iallafall i morse av att snorkel lägger sig och myser över mitt ansikte..hur kan hon tycka det är skönt?
Man blir ganska rädd när man känner nåt som bara faller ner på huvudet på en. hon är rolig våran snorkel.

Hon har jätte mycket päls, så ibland när hon går på lådan så brukar de fastna i  håret på henne, sen kommer hon och gosar mig i ansiktet, de är inte så mysigt. Ibland har hon små hårda kluttar som brukar ramla av när hon leker eller hoppar...som små spår som leder till henne... :)
Eller så är det dannes jag vet inte...

Nu ska jag tll skolan nån timme. senn blir det lite jobb ikväll. Gissa vad jag ska göra sen?? Kan det va plugga ??





Stackars foten...

Våran lillefot har kastrerat sig idag,han ser ut som ett kattmonster,han ligger helt drogad med öppna ögon.Jag tycker så synd om honom.Om han har ont. Jag valde att stanna hemma idag och passa katterna. våran andra katt snorkel är lite speciell,man vet ju inte om hon attackerar lillefot och mördar han om vi inte e hemma.Han kan ju inte försvara sig stackarn.

Jag ska passa på och plugga lite när jag ändå är hemma,ska lära mig om andningssystemet och hjärtat,har prov om det på fredag.  Skjut mig

Men sen drar vi till Thailand och slappar i två veckor, jag och danne ska kalla varandra Ping och moy,så man kommer in i den thailändska stämningen:)
Linda är snäll och ska bo här när vi är borta... med mördarkatterna...
får se om lillefot blir lugnare nu när vi har kastrerat han,annars kommer linda få ett helvete när hon bor här. Katterna brottas varje morgon ca kl 04.30, dom håller på i 2 timmar varje natt,när dom har tröttnat på att brottas med varandra då ska dom straffa oss också, klöser på garderobsdörrarna, leker jaga , tar sats från vardagsrummet och kutar allt vad dom  har upp i sängen och biter oss i fötterna,sen ner igen, springer upp på fönsterbläcket, har ner en kruka eller två..osv osv...varje natt.  Man blir galen jag lovar..men lycka till linda:)

lägger upp några bilder på sötisarna, och på några av mina senaste inköp... nu har  foten kissat på sig. Hörs sen!

Foten...
Foten


mördarkatten
Snorkel,mördarkatten


oversizekofta från vila
Oversize Skjorta från vila


Min nya skolväska=)
Min fina skolväska:)

Lila Skjorta från HM,Spetsblus från indiska Och Blus från HM.
Lila skjorta från HM,Vit spetsblus från indiska,Vit blus från HM

Det trodde ni inte va....

Jahapp,då var man en i gänget då..äntligen en bloggare..eller bloggerska?? ehh
Känns lite underligt att skriva om sig själv..men det är väl en vanesak.Vem vet jag kanske blir nya blondinbella och blir fett rik..ojojoj

Helgen och veckan har varit helt galen,Hade skola måndag tisdag, fick tillbaka mitt första PROV.Det blev ett VG,och vet ni? smarta bananis hade glömt och skriva på en fråga,jag hade bara lämnat den tom??smart va?.Men jag är rätt nöjd ändå. Bättre än IG iallafall:)

I onsdags var jag ,Hanna,linda johanna ,hannaspojkvän och hans två kompisar på interpool och käkade mat och kolla på Malta-Sverige...tog nån öl och sen en till och sen några till, Efter matchen(som var astråkig) gick vi vidare till nån öde bar , tror det var gamla jackpott eller nåt. Det var bye the way bara alkisar där,och vi.

Där vart det nån öl till och massa prat om ladygaga?
sen vart det hemgång ganska tidigt.
Torsdagkväll skulle jag ha jobbat till 9, kl 8 får jag ett mess av johanna "ska vi gå ut ikväll=)"? (ehh dagen innan sa hon att hon skulle ha en vit månad,5 min senare beställde hon in vin.)

jaa det skulle ju vara trevligt tänkte jag,men jag jobbar ju till 9 så jag vet inte.. jag vart övertalad till slut och fjäskade för Lasse så jag fixk sluta tidigare, körde mins 150km/tim på min rejser cykel hem, tog en turkdusch och iväg på cykeln igen hem till linda (som också hade blivit övertalat att följa med ut) jag tror  jag var hos henne 9. Då började vi dricka lite,dansade till massa nördlåtar,typ barbiegirl. sen vips så var våran taxi där..in på HB  och skakade rumpan,shottade samboka, drack lite till,sen hände både det ena och det andra. när jag skulle gå hem så märker jag att min plånbok och mobil ligger i johannas väska, och där ligger min garderobsbricka,jag lånar en telefon ,får tag på henne och hon kommer tillbaka,(hon trodde vist att jag hade gått hem ) skyrrig kompis.. hon kom för SENT!  krogen hade stängt och där stod jag utan jacka och nyklar hem. som tur var kom det en vakt och hjälpte mig tillslut.

Då hoppade vi in i en taxi som körde oss till gdg,där vart det korv.Och det var den godaste korven jag har ätit...mmm
Dagen efter hittade jag korvpapperet i min nya väska fastklibbat i ketchup, det var kul.
efter gdg åkte jag hem iallafall.tror jag kom hem halv5 eller nåt. det var en galen kväll!
fredagen spenderade jag med min mattebok,min hjärna fungerade inte som den skulle så jag var tvungen att googla på filmer om area.jag fattade nada. till slut gav jag upp. sen kom linda och hämtade mig mot kvällningen.Vi hyrde en film, en skräck film.man skrek hela tiden för man vart så rädd.. vi satt här som två idioter.

På lördagen vimsade vi runt på stan, massa shopping..jag kom hem med fem påsar, och några tusenlappar fattigare,men glad var jag:)lyxfällan nästa..

Sen mat och vin hos mig, vidare till Filippa. Mer vin. Och ni kan ju gissa vart vi hamnade?
Vaknade i morse med ångest..hahaha varför e man så puckad ibland. Känns som jag har blivit 14 igen.
Rosanna tvingade mig på bakluckeloppis kl 11. sen vart det donken för fulla muggar.

Sen ett tag senare pizza på barce. Sen fotboll me fallfrukten fillippa ,och johanna. Jag har skrattat så jag har tränningsvärk i magen... vi och våran humor.
Nu sitter jag och smäller i mig en godispåse, får lite ångest när jag tänker på allt jag har tryckt i mig idag. inte vart det bättre heller när danne tar mobilen och zoomar in min mage som hängdde över byxan...KLICK  sa det ,sen hör man världens garv...tack för den!


Här kommer lite Godbitar från helgen.. natti natti










Våran taxischaffis ville va me på bild..:)
Våran taxischaffis ville va me på kort :)



Linda och jag är normala


RSS 2.0