Sverige-finland

Mornmorn..vilket härligt väder!! vill bara slänga på mig täckbyxorna och springa ut och göra snöänglar eller nåt... eller just ja, mina täckbyxor är för små i år. typiskt.

Ställde klockan på 6 i morse för att jag ville kolla på hockeyn, trckte på snooze en gång sen var det kört...hadesåklart tryckt på stäng av knappen så jag vaknde vid halv nio ,lagomt till matchen varslut. Yes.
Men dom vann iallafall....fast jag ville mest kolla på lundqvist...

Idag börjar jag inte förns två. Vad ska man göra innan då? funderar på att träna men hade huvudvärk när jag vaknade,får se om de går över,annars blir de en promenix i solen tror jag.
Föresten, lillefot har damp. Han går och skriker hela tiden så min huvudvärk blir värre,det låter som han ropar på jhälp eller nåt. Men han är inte direkt i nöd..han sitter bara och glor och skriker...han brukar göra det när han är skit"nödig"(humoristen i mig talar...)så jag tror jag ska sätta han på lådan.
ja men ha en bra måndag då!


blogg torka va

Ja ni, jag har jobbat hela veckan,har inte haft lust/ork att skriva. Nu är jag inne på  min sista dag på den här mardrömsveckan. Nästa vecka blir det lite mindre jobb. Helgen har varit lugn,jobbade igår och ska som sagt jobba idag. I fredagskväll var vi bara hemma och i går var vi bara hemma. Ja, jag är en tant!!

Föresten vill jag inte gå ut i det här vädret,fan man blir ju insnöad snart...tur att vi har en resa att se fram emot.

just de kolla vilken underbar bror jag har..
Från eriks blogg:
Har suttit i nästan två timmar och glott på massa kort från när jag var liten, allt ifrån bilder på min bästis på dagis Chro, utaldes iallafall Chero. Nu mer känd som Linda Samen. Det visste ni inte va? Att vi spela donkykong och busa omkring på sörbydagiset för 14-15 sedan. Sen vare otroligt snygga bilder på Josef, alla kärlek till Josef men som tur är har din pottfrilla utvecklas till något mer poppigare. Sedan var det otroligt fula bilder på min kära syster när hon befann sig i I love Hansson and Back Street Boys, magtröja är sexigt, mycket smink, vackrast i världen fasen. Fruktansvärt fula kort på Pär-Åke, 24 st naken bilder på mig när jag var liten och slutligen massa sexiga bilder på Mamma när hon var 30 bast.


Svar nej, jag har inte en handikappad syster med en bokstavssjukdom, svar nej hon får inte en orgasm (tror och hoppas jag) och nej hon ser inte så där ut i verkligheten. Ren otur, men väldigt, väldigt roligt tycker jag.

Hoppas inte min stora syster läser min blogg längre för då kanske hon blir arg på mig, så om du läser detta Sara, förlåt.

Och nej, Mammas halsband är inte från en vikingagrav i östra Polen utan det är nåt slags rop på hjälp tror jag. Typ: Hjälp jag tror att det är innne att ha en stenplatta runt halsen.

Älskar dig ändå Mamma.


oh helg

Godmorgon! Sitter och äter frukost som vanligt till the voice. Man blir på sånt glatt humör :) är ledig idag men jag gick upp 06.20 med danne...han började kl 7,men vi deckade tidigt igår så kände mig pigg när jag vaknade.

I veckan har  inte gjort så mycket. Jobbat och tränat typ. Ska bli skönt med lite ledighet nu, två dagar. Sen blire jobb på söndag förmiddag. Klirrklirr. Behöver verkligen spara  och inte bränna några pengar nu, så manslipper tänka på att inte slösa för mycket på semestern, de e ju inte så himla lång tid kvar nu. 2.5 månad. Sen drar vi till karibien:) Ska ner och betala de resterande 4000 kr till ticket när lönen kommer. Sen ska jag börja spara fickpengar. hehe bra va?? Nej men tänkte jag kan nog spara 5000/månad fram tills vi åker. Så det blir ju 11000 ialf.Sen får jag semesterersättning i maj så det löser sig.

Idag hoppas jag på finväder! Som det var igår, men såklart hade jag oturen att jobba heeeela dagen då. Ska ner på gymet snart och sen när jag kommer hem sak jag ner på staden hade jag tänkt. Det visar sig helt enkelt. Och ikväll kommer Johanna hem.  Ska bli kul att trffa henne det var länge sen. Så får vi se var kvällen tar oss:)

Ska berätta om en rolig grej jag var med om i ons/tors.
Efter jobbet när jag skulle cykla hem stannde jag till på krysset och skulle köpa nåt enkelt att laga i ordning till middag, s jag köpte sallad och grejer med bla fetaost.Apetina "Två för trettio" stod det klart ovh tydligt på skylten. ja det var ju billigt det  tar vi. När jag stod i kassan var det en tjej i min ålder som stod framför mig i kön. Hon hade köpt ganska myckt grejer,bla apelsener. När kassörskan vägde apelsinerna och slog in det stod det 40 kr på displayen,:Hallå kostar apelsinerna 40 kr!!! Det är bara fem stycken ju! Det stod 12.90 /kg??(sa tjejen)

Kassörskan sa då: Ja dom kostar så mycket,det är bara om man har medmerakort som dom kostar 12.90/kg..har du det?

- Ja fdast jag har inte med mig det!

-nähe men då kanksse du inte vill köpa apelsinerna frågar kassörskan,men kom ihåg att ta med kortet nästa gång,och vet du mer vad du ska tänkja på? att handla här på tisdagar för då är det 6%rabatt för mellemmar.

det jag vill komam fram till är ialf att jag stod och tänkte ikön att hon var så himla trevlig, hon fick verkligen kunden att tycka att det inte var så farligt med apelsinerna, ja visst det var dyrt men nte hela världen. Så hon gick därifrån utan apelsinerna men inte sur.

Ja och när det var min tur så var hon lika trevlig,när jag fick kvittot så tänkte jag jag måste kolla om apetina rabatten drogs av... på kvittot stod det 16.50
                                  16.50
                                 rabatt 3kr

På nåt jävla sätt fick jag  16,50 plus 16,50 till 37. Och jag skulle ha 4 kr tillbaka!! Hon var lika trevlig nu och sa liksom men gud rätt ska vara rätt självklart ska du ha 4 kr tillbaka. vad bra at du sa till  jag ska gå och ändra lappen på en gång!! hon var verkligen supertrevlig, man ville bara krama henne typ,a med henne hem:) haha verkligen gjord för sitt jobb!

Sen fick jag 4 kr och gick hem, tänkte inte mer på det. Sen dagen efter  när jag skulle cykla hem åker jag förbi krysset och ska köpa ett gratulationskort och rom. Jag hade en femtiolapp och dom fyra kronorna jag hade fått av henne dagen innan. Romen och kortet vart 54 kr precis. När jag kommer till kassan är det såklart samma tjej som står där, och hon känner igen mig och säger- Visst var det du och jag som stod och diskuterade apetina igår?
-ehh ja?

-ja du vet om du lägger ihop 16,50+16,50  och drar bort 3 kr blir ju det 30!! Jag kunde inte räkta igår. haha
-jag blev knallröd i ansiktet och täntek fyfan vad dumm jag är det blir ju det!! försökte förklara mig och be om ursäkt osså kollade hon på mina pengar.. och sa : ja men vi glömmer det där nu, vi var ju virriga båda två...nu vet vi ju att det var rätt pris. ..jag höll på att dö!! jag hade ju inte fyra kronor som jag ge tillbaka,annarsskulle jag gjort det...

ja det var kul ialf. En ros till  henne för at hon var så trevlig, alla andra brukar vara riktiga bitter..... på konsum lkrysset.
Nu ska jag ladda min mp3 med feeet träningsmusik:) puss

mys

Godmorgon!! Gud vilken härlig och mysig helg jag har haft. I fredags(ok det var inte så mysigt) var vi hos familjen andersson/walman,kollade på en kass film med steven segal(?),dom sköt konstant i filmen,skit dålig!! det slutade med att jag satt vid datorn,rosanna och johan somnade i soffan och danne satt helt inne i filmen och tyckte de var de bäsa han sett typ. I går jobbade jag 8-16,det var roligt och jätte lungt på jobbet,hade dock halsbränna eller nåt. Jag har aldri haft det så jag vet inte hur det känns men det kändes som det kunde vart det.. hmm ja vet inte.. så jag cyklade hem efter jobbet låg i soffan från 16.30 till 22.00,(förutom när jag åkte och köpte pizza och ben&jerry),jag deckade väl nån gång 21.30, vaknade vid elva igen,gick till sängen och sov till 10. Såå skönt. Det behövdes nog.

Nu har vi käkat äggmackor och ska snart starta denna dag! ska börja med en prommis, sen ska jag till ica maxi och reklamera ett par hörlurar som jag köpte för et halvår sen som har gått sönder, det var ett under att jag sparat kvittot.
Så jag hoppas på att jag får nya eller att jag får dom lagad. Ena luren har slutat funkat,det sprakar bara i den. Skit drygt.

Sen idag blir det städning kankse lite rensning av saker som vi behöver bli av med...ska lägga ut lite grejer på blocket också. Föresten, la ut mina gamla skolböcker på kurssliteratur.se och det var nån som ville köpa en av mina böcker. Skit bra ju. Kommer den till användning igen.
Jaha, ha en bra dag då allihopa!!

helg igen

Hello! ska snart sticka till gymmet. Är ledig idag, så skönt. Har suttit och ätit frukost  och läst bloggar nu i snart två timmar. Det är så mysigt när man kansitta hur länge som helst, inge stress.

Igår hade jag och min gullis myskväll. Vi lagade god mat och tittade på film. "the road",jag vet inte vad jag tyckte om filmen, var den bra? Nej, var den dålig? nej.. var det sorglig? njeeeaa...
Det var ingen uppåt film direkt,men klart sevärd.

Sen deckade jag halv elva tror jag.. skit skönt.

Idag ska jag som sagt träna lite snart, sen ska jag ringa linda och fråga vad hon gör,kankse kan ta en fika eller nåt.
Ikväll blir det nog lets dance hos rosanna och johan.

I morn äre jobb som gäller... men det funkar.
jag tror jag ska äta lite ostkrokar ikväll

måndag

jaha, då var det här sista lediga dagen då, och vad har jag gjort? ingenting, slösat bort en hel dag till att vara bakis också.

Igår kväll var jag hos mamma och spelade bingo, vi vann inget som vanligt. Mamma tror jämt att hon ska vinna och igår var det extremt, hon skrek hela tiden " åååh gud jag har bara ett nummer kvar på jackpotthjulet" ..ja mamma, det har nog hela sverige.

sen somnade jag i soffan vid tio,vaknad evid elva när danne kom hem. Sen kunde jag såklart inte sova. Har legat och vridit på mig herla natten.

Nu sja hag g till gymmet, jag tror det är jjätte kallt ute idag, det var 20 minus igår kväll.
Senare idag ska jag träffa bindis.

bajbaj

RSS 2.0