mår som jag förtjänar

Ush vad jag mår dåligt idag, har legat i soffan och sovit till och från tills nu, åt just lite mat,fåt vänta och se hur min mage reagerar. har inte vågat äta nåt för jag har trott att det skulle komma upp igen.  mysigt va?

Igår vart det trevligt ialf. Susanne och lotta kom hit vid 6-tiden,susanne hade brännt alla statoilkort på en cd, och vi satt och garvade som tusan när vi tittad epå dem.

Sen satt vi här och åt ost och kex, jag tror jag inte åt ett enda kex,jag åt bara några chilinötter... osså hade jag ätit lunch vid ett...var nog därför jag har mått så dåligt idag. Festa på tom mage är ingen hit direkt.
Sen kom elin,linda,och malin... vi lekte lite lekar och dansade. Sen kunde vi inte bestämma oss för vad vi skulle göra så det slutade med att alla gick hem. typ vid 1 tiden.  guud jag har lite ågren idag..

nu ringde min baby och frågad eom jag ville ha mcdonalds, det vill jag!! mums. sen ska jag ta reda på världens största diskberg. sen ikväll blir det bingolottomys hos mamsen.

ååh va skönt att jag är ledig i morn också!!


helg helg helg

mornmorn. Sitter i vardagsrummet och tittar på danne när han ligger och sussar på¨soffan..(hans nya sovrum är vardagsrummet)Han ser så fridfull ut. Han ligger på rygg med händerna knäppta på magen,munnen stängd och ser allmänt söt ut. Så sover han jämt. Själv ligger man med munnnen öppen och dreglar...

det är så skönt att sova själv i sovrummet, vi har ju satt dit en dörr nu,från v-rum till sovrum. Förr har katterna fått sprungit hur dom vill. Men nu är det slut med det:)  inga kattlekar på nätterna,inga bitmärken på fötterna på mornarna...och ingen daniel som snarkar på nätterna heller. Nu kankse ni undrar varför daniel också är utslängd från sovrummet,joo det är så här,när vi stängde dörren till sovrummet första natten stod snorkel och klöste i en halvtimme,hon ger sig inte, hon är besatt av danne. Så han prövade att sova på soffan,och det gick hon med på. Så nu ligger jag ensam i våran 160 säng och myser,och danne foten och snorkel delar soffan:) hahaha

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen blir det träning!  Ska försöka hinna med och se grabbarnas match kl 12 också,det är en speciell match eftersom min brors lag möter dom. Vem ska jag hejja på??

Och ikväll blire partyparty:) kulkul

igår var vi bara hemma och åt mat och tittade på film,jag köpte även en stoor godispoåse såklart:) vi såg den nyaste wallander,den var sådär, men de filmerna är så konstiga,samma varje gång, man tror först att man vet vem mördaren är,sen mot filmens slut byter den helt riktning och då är det nån helt annan som dom inte ens har filmat ungefär.
ja men ..dåså.Hejdå

fredag!!

godmorgon... ska strax gå till gymmet.  jag tror det har slutat snöat äntligen. Då kankse det inte tar en timme att gå dit som det gjorde i förrgår.

Vet ni vad jag drömde i natt. Jag drömde att jag fick barn, fast jag fick inget människobarn utan en minialligator. Men jag var glad endå...

Skönt med helg nu, ska ner på stan idag och gå på systemet och kankse fynda nåt nytt tills i morn. Vi ska ju ha personalfest, det kommer bli så kul:) vi ska inte ha nåt tema nu,utan mongotjejerna på jobbet har kommit på att vi ska göra en kalender.(jag återkommer med information) Hahaha jag dör.
Lite lekar blir det också,lappleken,en annan lapplek och ölpingis:)
ha en bra fredag för det ska jag ha!


sovmorgon

Hej bloggen!
Har sutttit och käkat frullis framför the voice nu en timme, så skönt att kliva upp tidigt. Det funkar bra att gå upp halv 8 varje dag fast man börjar jobba senare. Dygnsrytmen blir bättre på nåt vis. Man blir mystrött på kvällen och somnar på en minut. Igår gick jag och la mig kl 10,ställde kl på 8, ( jag börjar 4 idag därför tänkte jag ta lite sovmorgon) ,har gått uppp halv 7 hela vekcan eftersom jag har börjat 8. Men vad tror ni händer? Jag vaknar såklart halv sju av mig själv och är superpigg. Då låg jag kvar i sängen till halv8 endå=) skön

t



Idag ska jag nog inte göra så mycket, funderar på att gå till korpen och träna lite. Sen jobbar jag 16-20 bara. sen långledig:)

I helgen ska vi ha personalfest hos mig. Ska bli sååå roligt:) dom brukar alltid bli så roliga..vi ska försöka hitta på ett tema som vi ska ha,men det är så svårt, det ska vara nåt ganska enkelt så man slipper gå och köpa massa grejer..men det ska vara nåt roligt,som syns. men inter pinsamt utifall vi går ut. Förra gången hade vi pinkparty,och det gick hem:)


var tog solen vägen?

Godmorgon!! Ska strax kuta till jobbet,jobbar 11-20 idag.
Jag har varit ute och hurtat i morse, joggade ca 5 km före frukost, vid 8 tiden, gissa om man känner sig duktig.

Igår hängde jag hos rosanna hela dagen, med emmy och edvin. Rosanna matade oss som vanligt så man var illamående när man gick hem. Vill ni ha bullar?? vill ni ha chokld?? vll ni ha frukt?? vill ni ha mat???
hehe hon är rolig.

Sen cyklade jag till willys och handlade massa mat,det är ett jäkla projekt att handla när man har cykel. Det krävs planering! man får inte handla för mycket,man måste köpa två påsar ovh lägga lika mycket varor i båda annars blir det övervikt på ena sidan.. ja,det e drygt helt enkelt.

Överaskede min sambo med middag vid 6, vitlöksbröd,fläskfile,potatisgratäng,rödvinsås och bea och sallad! det var super god. Jag är en gudinna i köket:) sen festade vi loss på en fet godispåse och de var fint! mumsi

ikväll blir det nog häng hos rosanna igen... trevlig helg!!

det finns en dag då man kan andas ut....

man slipper chefens tjat och kommer hem till sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut....
nej för jag är ledig idag.

Det är ju skönt att gå upp tidigt, klockan är bara halvtio och jag har ätit frukost,gjort mig ordning ovh diskat. Nu ska jag gå ut på en långpromenad. Ska gå upp till jobbet tänkte jag och fråga min boss om man kan förklara min lönespecifikaiton,för jag fattar nada. Det kommer nog han också göra. Vi har börjar fått månadslön så allt står helt anorlunda nu. Ska dubbelkolla om allt stämmer,jag vill ju inte bli blåst på pengar liksom...annars får jag ringa lönekontoret.

Igår jobbade jag 8-16,sen blev det kvällspromenad sen lagade jag mat och kollade på film...danne var hos gladh så jag passade på att ha lite ensamtid, det är alltid skön                    t.
:)

Nu ska jag ut och röra på fläsket...sen ska jag ner på stan och ikväll blir det mat och mys:)
Sen jobb hela helgen...och det behövs för min plånboks skull.
Hej

nya tag

mornmorn,har varit vaken drygt en timme,jag ska börja gå upp tidigare på dagarna, jag sover bort hela dagen annars, jag kan sova tilll 12 när jag lägger mig 11,utan problem. Men nu e de slut på det..nu är det alla bullar som gäller:) ska ner på friskis och köpa ett gymkort nu,och ta mig ett pass. Det går rykten om att det bara kostan 175kr/mpn om man köper årskort.Nån som vill börja med mig? Jag vill inte gå på pass själv..

Senare idag ska jag på kurs med några från jobbet, Om hot,våld och rån. Intressant.
yesyes,det var min dag det.

Just de, vill gratulera emelie på mitt jobb och hennes kille till världens sötaste lilla klara:) Hon var så söt.

hurtigast i stan

vilket dåligt flås jag har, joggade lite  runt sörby urfjjäll,förbi geflestrand,jag höll på att dö av andfåddhet. Hjälp...
Sen gick jag sista biten ner på stan, och vet ni, min cykel stod kvar.Den stod till och med upp,det såg inte ut som den hade fått några skador alls.kors i taket... tack alla cykelmisshandlare för att  ni lät min fula cykel leva ett tag till.
Nu kan jag ju börja cykla till jobbet istället för att gå eller snika skjuts varje dag. Fast det är fan farligt att cykla, hölll på o ramla flera gånger på väg hem från stan..osså var det en gubbe som försökte cykla om mig på fel sida. Så jag visste inte hur jag skulle göra så jag cyklade typ sicksack, hehe, han måste trott jag var galen. Men hallå!! man kan väl använda plinga om man ska cykla om nån...funderar starkt på att skaffa hjälm.

Tog en lång varm dusch när jag kom hem. Kunde inte bestämma mig sen om jag skulle äta blodpudding eller yoggi,funderade säkert en halvtimme,men kom ingen vart, sen läste jag på blodpuddingen då var det inte lika svårt att bestämma sig... det blev yoggi.

Nu sitter vi och myser i soffan... mysamysamysamysa är mysigt.

Godnatt.


jag och anna i våra snygga hjälmar.. vad tycks ska man investera i en cykelhjälm:)
Nej

mmm

Måndag igen. Inte mycket  gjort idag. Jobbat 5 timmar i morse. Promenixade hem,gick förbi willys och handlade lite. Kom hem vid tre och har ätit och kollat på tv tills nu...just de, jag har ätit upp en läkerolask också...ny smak-licorice persimon,riktigt god..den blir extra god om man tar en sån och en salmiak och blandar i munnen...då smakar det typ som dom där stora sega döskallarna...fast med persimon nistället för hallon.. ehh.. ja

Funderar p om jag ska gå och hämta min cykel på stan, som jag fortfarnade inte har hämtat,och som förmodligen inte står kvar..
men de e så trist väder ute.. det regnar ju... fast de e inte så kallt. ja man kankse ksulle göra ett ryck.
ska koka lite kaffe först  bara så man piggnar till.

Sen ikväöll blir det soffmys med paradise hotel. oh yes

Igår hade vi storkok föresten, kkasslergryta,strogge och ugnsfalukorv. tio matlådor vart det.undertiden stack danne ,johan och hasse och köpte en dörr till sovrummet,(efter mycket gnäll från mig),när han hade satt upp den hemma så insåg han att han hade köpt för liten dörr,så det var en decimeter glipa längst upp, då fick vi pula in dörren i dannes corsa,som är minimal,vi fick åka med bakluckan öppen och jag fick sitt aoch hålla i dörren från framsätet så den inte skulle trilla ut..men det gick bra iallafall,och vi fick byta dörren till en längre,så nu kan vi äntligen stänga ut katterna på nätternra,jag kan j säga att första natten vart sådär.. vi fick utstå ett oändligt klösande på dörren av våran kära snork,hon brukar alltid sova med danneoch blev förmodligen skit sur på mig för att jag har satt dit en dörr, det slutade iallafall med att danne kände sig taskig mot snorkel så han la sig i soffan i vardagsrummet med henne och sov. och jag fick hela sängen för mig själv,men hon klöste inget mer..

Efter dörrköpet tog jag en jogg på eftermiddag/kvällen,gick tungt som fan. Sen bingolotto hos mamsen, sen mötte jag danne hemma vid 9 så såg vi avatar. Riktigt bra var den! brukar hata såna filmer  men den var verkligen jätte bra.  Över förväntan...näe ska man göra de där kaffet nudå kankse..

jag och johanna leker


nybadad

Tjo bre

Idag har jag hunnit med endel,städat,tvättat,promenerat,badat,rensat garderoben och ätit.
Nu sitter jag i soffan och försöker smälta maten, foten ligger i mit knä,han ser jäte rolig ut för han sover med ögonen öppna,så tror jag han drömmer,hans tassar srpringer liksom i  luften,och han rycker till hela tiden... han ser läskig ut.

Nu ska jag gå och göra mig vacker. Ska träffa Linda och lisa ikväll. Pallekulit.

bjuder på lite gamla bilder sen typ.....2006? plus lite midsommarbilder



Ölpingis kul som fan


efter några drinkar

lindas föräldrars vardagsrum blev  dansgolv..anna satte på "mother lover" om & om & om & om igen...:)

detta skulle ju blivit en heldag

Igår blev det inte mycket gjort, hängde hos lindabinda hela dagen. Vi kollade på massa kort sen våran fjortistid. FYFAN hur man såg ut, förstår inte hur min mamma lät mig gå ut och visa mig bland folk. Alla måste trott att jag skulle på maskerad varje dag. Jag snodde massa bilder av linda iallafall, kul att ha. Sen kom min baby och hämtade mig, vi åkte till citygross och storhandlade. Sen gjorde vi tacos och kollade¨på film. Danne deckade vid 12 och jag kunde inte sova.
Tror jag soomnade vid 4 eller nåt. Och då vaknade man ju inte förns 12...eller danne väckte mig och sa att han hade tvättat 6 maskiner,yes jag slapp!! Nähe, jag fick visst vika allt, para ihop strumpor och sånt. Det tråkigaste. Sen drog han på bandy. Han kommer nog hem snart och förväntar sig att jag ska vara klar med allt. men jag har inte ens börjat. Jag har suttit här och ätit frukost i en timme istället. Det är mycket roligare.

Jag och linda skulle egentligen gå upp tidigt, gå och köpa fika och gå och våldgästa nån. Men hon har inte ringt än så hon kankse också sover hon me..

Så vad ska man göra idag då..? Jag vill ut och röra på fläsket... tror jag ska ta en jogg.


typisk t

Det har varit sol ute i en vecka i streck,och nu när man är ledig och frisk är det mulet! Då vill man ju inte gå ut...
Har just avnjutit en lång frukost,och läst alla bloggar man måste läsa. Jag vaknade halvtolv idag by the way,jag gick å la mig halv elva. Och ändå var jag bajstrött när jag tillslut drog mig ur sängen.

Men man får sova länga när man är ledig.. det är ju därför man e ledig för att vila eller hur:)
Igår var jag på stan med linda och rosanna, vi fikade på mingel och sedan följde vi med linda när hon skulle skälla ut tre-personalen, det var kul. Jäkla grinskallar...ska aldrig handla nåt där. Alla försäljare ska alltid lura en,det är sällan man kännner sig riktigt nöjd,och tänker att man har gjort en himla bra affär när man köper en telefon eller nytt abonemang. Man tror det till en början men alltid kryper det fram saker som dom inte har berättat om. Uppkopplingsavgifter,bindningstid,startavgifter mm. I slutenden känner man sig alltid grundlurad!!

Linda köpte en iphone för några veckor sen, 499 i 24 månader,då fick hon ringa för hela beloppet också, så tvingade dom på henne ett bredband också,som hon hade två veckor på sig att bestämma om hon ville behålla det.
På avtalet stod det att bindningstiden var 29 månader. Hon gick och frågade och det stämde ju såklart,den killen som hade sagt till henne att dom skulle baka in de 5 månader hon hade kvar på sitt gamla abonemang i det nya abonemanget så det totalt skulle bli 24 månader hade sagt fel. Ojdå,bra jobbat. Då blir man ju lite småsur,men hon tänkte äh jag tar det endå. Och bredbandet, det har fortfarande inte kommit. Så gick hon och frågade igår, då sa dom :ja men det har ju legat på posten,varför har du inte hämtat ut det? Ja för jag har inte fått nån avi!! Nähe,men det har ju legat där ju,du måste ju hämta det. ehhhh ,va lätt och hämta ut nåt som man inte har nån avi på... hon sa iallafall att hon inte ville ha bredbandet längre, sen gick vi.

Efter staden åkte jag och jobbade 4 timmar, sen blev det hockeykväll hos johan och rosanna.

Idag vettefan vad som händer, ska trffa linda om ett tag. Sen ska jag och danne handla. Ikväll blire nog lungt. Käner på mig att min kära sambo kommer däcka vid cirka 22.00, han har gått upp 05.45 hela veckan. Stackarn.Den som lever får se...

här kommer en supersexig bild på mig i spegeln..och på mina nya jeans som råkade följa med mig hem igår





























börjar bli människa igen

Hola, nu är jag påväg tillbaka till mitt vanliga jag, har varit en riktig bitterf**** de senaste dagarna,stackars min sambo. Jag har tyckt så synd om mig själv så jag blev sur på alla andra för att dom kan göra massa saker,,,shit hur gammal är jag?? Igår kväll bestämde jag mig för att bli frisk,och woola,i morse kände jag mig pigg. Så idag blir det lite jobb. Skön                     t.


jag vill börja träna nu... köpa ett gymkort och bli svettig.. hela julbordet har fastnat runt min mage...och det försvinner liksom inte...
Men det får vänta ett par dagar till tills jag är helt kry.

Funderar på att gå och hämta min cykel på stan som förmodligen inte finns kvar längre, men man kan ju hoppas. Jag låste fast den där för typ två veckor sen kankse,för jag fick skjuts hem... jag ångrar mig kraftigt nu alltså.
Tror jag ska investera ien ny cykel till våren,om plånboken tillåter.

Nu ska jag städa badrummet..bara så ni vet.

blä

jag har så sjukt tråkigt. Har varit ledig i två dagar och bara suttit hemma och snorat..jag tycker så synd om mig själv.
Har varit hängig fram och tillbaka i mer än en vecka,men jag har jobbat endå. Sen vaknade jag upp igår med feber och värre förkylning ...typiskt när man är ledig och man kan slappna av,då bryter det ut. Jag skulle ha varit hemma från början när jag kände mig dålig istället för att bara köra på...då skulle det ha gått över nu.
blir så irreterad för jag behöver verkligen ´jobba.. jag har inte ett korvöre kvar....
De e så tråkigt också att vara hemma...ligger i soffan hela dagarna...(andra dagen idag,så de e  inte så synd om mig). Jag går bara fram och tillbaka til kylskåpet...och till soporna för att slänga snorpapperet...intressant va??

Igår låg jag i soffan och kollade på paradise hotel avsnitt 1-24. Det var ganska underhållande faktikst. Jag skulle ha flytt utomlands om jag vaer en av dom som var med.. fyfan vilken ångest alltså.
vad ska man göra idag då? kolla på nåt annat roligt program på datan... jippi jag vill vara frisk.

Tyck synd om  mig...


jag har inte dött

Hej hopp jag lever! Har bara inte haft nån ork att skriva här. Det ända jag har gjort är jobbat,ätit och sovit och vatir sjuk samtidigt. Kul va?
Tror jag har varit ledig en dag sen juldagen. Jag måste ju gå till och från jobbet eftersom att de inte går att cykla så jag är astrött när jag kommer hem...så måste man laga mat och matlåda,så vips är klockan 9 och då börjar man bli trött. mmm..livet är hårt

Igår var jag iallafall ledig. Men självklart hade jag tid hos tandläkaren då..det var ju typ snökaos här i går morse och jag gick till andersberg,jag såg ut som en snögumma när jag kom fram. Men jag hade inga hål iallafall... min tandläkare frågade om jag drack mycket läsk, då sa jag " ja det gör jag, vi fick en sodastreem för ett tag sen,dom är jätte bra." hon kollade lite på mig då och sa att det inte är bra för tänderna att dricka läsk. Nej jag vet jag är inte tre år... hon kankse såg att mina tänder håller på at frätas sönder.. ?? fast då borde ju hon sagt att jag skulle sluta dricka läsk,eller börja användra flour eller nåt...äh om man tappar tänderna kan man säkert skaffa fejk tänder endå... alltså inte löständer utan nåt annat...som sitter fast.,:)
efter tandläkar besöket hade jag storkok igen, gjorde kycklinggryta,strogge,och kallops. Så nu har vi matlådor ett tag till.

Nu ska jag promenixa till jobbet,jobbar 13-20,de  e skit nice väder ute ju, kommer bli skönt att gå.
bajbaj

bättre sent än aldrig...

ojdå,var visst ett tag sen jag skrev. Har bara jobbat massa och inte orkat skrivit helt enkelt.
Nytt åt nu också,2010. Och det kommer bli ett kanonår!! :) har massor att se fram emot...

Nyårsafton firade vi i engeltofta. Vi var först hemma hos mig med trerätters middag,jag py,lisa linda och johanna...när klockan var 8 min över tio sprang vi till bhussen,det kom ingen buss. Antingen missade vi den eller så hade vi kollat fel. Bussen skulle gå 8 över så.. hehe

vi fick tillslut tag i en taxi, 200 spänn ut till engeltofta...yes
Det var världens kö när vi kom dit.. massor med folk där inne, nästan lite drygt. Det var trångt och varmt och blött på golvet... några av mitt sällskap blev lite överförfriskade så jag hängde med några från jobbet istället... vilket var kulit.
Vid tvånär alla skulle hem be det kaos. Dom hade två st i garderoben och alla skulle ha jackorna samtidigt. Lite oorganiserat. Tog ju typ en timme att få allting... sen skulle alla ha taxi också... samtidigt. och man fick inte förbeställa. Efter många om och men fick vi tag på smama bil vi åkte dit med.. lite drygare den här gången..våran chaffis fick telefonsamtal hela tiden....och hon var tvungen att stanna varje gång för att antäckna.. mmm det var skitkul när man var hungrig ,trött och bara ville hem. Sen åkte hon en omväg och hämtade upp två st i strömsbro som fick sitta i bakluckan. Skit skumt. Sen somnade linda i framsätet....hon kommer inte ens ihåg var hon hoppade av nånstans. Heheh

Gårdagen spenderades i soffan, rörde mig inte ur fläcken,eller jo, fram och tillbaka till kylskåpet. Vid halv fem åkte vi och fick mat hos dannes mamma,sen hyrde vi film och mös,gick å la oss ganska tidigt. Vaknde kl 11...utsövd. Idag ska jag faktiskt jobba extra. kors i taket...undra hur lång tid det tar att gå till jobbet idag.. de e liksom tre meter snö ute typ.. 

RSS 2.0