mot sitt slut

allting har ett slut,även denna semester, känns sådär men man får gära det bästa av det och avsluta semestern på ett sånt bra sätt som möjligt.Och det ska vi! idag blir det en hel dag på universalstudios och advantureisland:)
jiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa som våran ridlärare skulle sagt:)

dom senaste dagrana har vi solat och badat och spelat yatzy:)vi har  även varit på en nascar bana och tittat också. danne tvingade dit mig. Det var inte så kul men det tyckte han. igår testade vi på wafflehouse.. det var goott som fan.
ja, nästa gång  ni hör från mig är det nog i sverige.


mm intressant

danne visar sina dolda skills i poolen. wooow



ursäkta våra tillgjorde leenden men vi har blekt tänderna:) haha och det funkar!! efter bara två dagar blev det såhär. man ska göra 14.

daytona beach

ännu en dag i florida avklarad. Idag har vi bilat  ca 1.5 timme till daytona beach. Fick ett riktigt mysigt hotell med havsutsikt och en egen liten altan:) Efter vi checkat in sprang vi ner tillstranden och badade, efter några dopp och lek i vågorna utbrast danne: sara! jag såg en haj! Jag: haha vad rolig du är. Danne:jo jag svär jag såg fenan guppa.  Jag börjar garva och säger att hans skämt aldrig är roliga. Då säger han  :men kolla då där är den igen! då vänder jag mig om och ser en fena kankse 20m bort. Jag springer upp på en gång och på stranden står vi och kollar ut på havet... vi hade inte sett i syne utan det var en fena som simmade runt. Vi står och spejar ett tg till och ser den komma närmare stranden. Sen borta. När vi är på väg mot handukarna igen vänder jag mig om och tittar igen, då ser jag fenan och en kroppp hoppa ännu närmre stranden- En DELFIN skriker jag. Och ja det var det! så nu har man sett en delfin också:)

Vi höll inte ut så länge på stranden för det var så jävla varmt. Typ en timme låg vi där sen gick vi och dushade och gjord eoss ordning för en prommis längs strandpromenaden in mot nåt slags centrum. Där käkade vi massa gott på bubba gump,danne köpte en öl som han tappade ut över hela sig efter första klunken. Ingen  såg det  och han sa inte till om nån ny, utan när servetrisen kom förbi 5 min efter vi hade fått in ölen frågade hon om han ville ha en till på en gång. Ja, sa han. (utan att säga  att han spillde ut den)Haha,hon måste trott han var törstig.

sen promenerade vi mot hotellet och tog bilen runt området och kollade lite, vi kom tilll nån hamn med massa fina båtar som vi stannade och tittade på . Sen gick vi in på en affär och köpte lite snacks och ett sexpack budlight lemon som vi skulle ha på hotellet.. eller just ja. kärringen som stod i kassan var 70 år och mongo och vägrade sälja ölen för att jag inte hade mitt pass med mig!!  vilket skämt. Danne visade sitt leg och förklarade att han var 28 och jag 24. Men hon vägrade. så vi fick stanna på en annan affär och köpa istället.


Innan vi åkte hem igen stannde vi på mysig minigolf och spelade lite. Det fanns massa aligatorer som man fick mata med korv också:)

I morn ska vi åka och titta på nån jäkla speedwaybana här omkring. jippi.

Och nu ska vi bleka tänderna:) natti


en sekund innan han hällde ut ölen

man fick köra bil på stranden

vid våran altan


klar med shoppingen



fet 1

fet 2(kalkonben) hehe


Hoho... denna dag har varit sköööööööön. Vi tog lång sovmorgon sen tog vi bilen hundra meter till IHOP(jag vet vi är feta), international house of panncakes... där åt vi choklap pannkakor bla till frukost. Våran servetris var typ 60 år och helt förvirrad. Först sa hon att jag inte kunde ta två olika pannkakor,men när hon kom ut med dom en timme senare had ejag fått det ändå, danne sa till om apelsinjuice  4 ggr innan han fick det. Och då fick jag också ett utan att jag hade beställt. Och han fick kaffe som han inte hade beställt... men det gjorde inte så mycket vi är så hungriga jämt så det gick i:)

Sen låg vi vid poolen och stekte några timmar. Sen vart det ett gympass, danne tog ut sig så mycket så han vart helt snurrig och illamående.. smart va?

Efter duch åkte vi till en outleet och shoppade loss igen(vi åt också en varsin lång subway:)..vi hittade mycket grejer och en ny resväska så allt får plats. vi börjar bli lite oroliga att allt inte ska få plats. Tror det är dyrt att betala övervikten.
vi avslutade shoppingen med en islatte på starbucks. mumsi
på vägen hem såg vi en biloclycka... brandbilar,poliser, ambulanser och massa folk  stod mitt ivägen...dom hade inte hunnit spätrrat av vägarna när vi kom.. vi tror att det var en bilist som hade kört på en gångare och det såg inte mysigt ut.

innan vi åkte hem till hotellet åkte vi förbi mcdonalds och köpte med oss lite hem:) nu har vi flottat och packat om alla grejer så man slipper skämmas när vi checkar in på ett nytt hotell i morgon. Tidigare har vi luffat in med två resväskor ,en ryggsäck, typ 25påsar och en back vatten. hehe

i morn drar vi vidare mot kusten.. ska bada lite dom sista dagarna. gud jag vill inte åka hem.

tänkte lägga upp lite bilder på min shopping nu.. håll i er..:)



fyra nya shorts,svarta,ljusrosa,ljusa jeans och mörkajeans med coola kjedjor

fyra skor, två converse,adidasspringskor,ett par skiiiiiitsnygga kilklackar:) plus tio trosor från victoria secret.

två jeans


tre vanliga linnen

två jätte vackra linnen

fyra jumpsuits,det är så jävla skönt attt ha på sig!

ett par finbyxor och en t-shirt


tre festklänningar.

bättre

Hello. vi överlevde natten på skabbet. Åkte vidare igår till ett annat hotell på samma gatan. Betalade 200 kr mer och fick bo på radisson... mycket bättre. Vi har en varsin stor dubbelsäng med inställningsbar säng...finns dosor till dom så man kan välja om man vill sova på mjuk eller hård madrass.  skit nice.
Igår var vi på disneys epcot. Det var mycket bättre än magic kingdom. Det var ascoolt. Åkte en karusell där man fick känna hur det känns att åka till rymden. Sån hääftig känsla... fattar inte hur dom kan få det så.
Idag ska vi slappa vid poolen på hotellet. Vi blir kvar en natt till här. För vi ikväll ska det shoppas igen:)  ska köpa en  ny resväska till alla nya grejer också. det är liksom ganska mycket.
Skriver mer senare idag. Hej

suck

Idag har vi haft en konstig dag. Vi bokade sent igår ett nytt hotel i orlado från datorn. Wow tänkte vi, 300 spänn/natten,nära disneyworld. Mmm,där fick vi. Rummet stinker och det går runt massa stirriga människor som ser ut som mördare här. Internet finns inte på rummen heller så nu sitter vi i frukostrummet och har redan bokat ett nytt hotell tills i morn. Man får verkligen vad man betalar för. Men en natt kan man väl kankse stå ut men det är fan inte kul !!

Ialf, när vi kom hit så fick vi ett impulsryck och begav oss till disneys magic kingdom redan idag! Det var en flopp. Det var BARA massa barnvagnar och skrikande barn överallt. Och karusellerna var ju självklart gjorda för dem också. Att Det var typ 35 grader varmt och fullt med folk gjorde ju itne saken bättre heller.
Vi höll ut i 6 timmar och i morgon ska vi ge epcot  en chans.. om den parken inte är bättre struntar vi i de andra två och går på universal studios igen istället.:)

Dagens miss: Vi var jätte glasssugna i parken och gick till ett stånd.. jag tog en frozen banana och danne tog nåt annat. Jag trodde jag skulle få bananglass med choklad och nötter. Vet ni vad jag fick? En djupfryst hel banan med chokladöverdrag. haha

nu ska vi sussa om vi vågar. Orkar ej lägga upp några bilder.förlåt


..

dumm som vi var tog vi en ranglig berochdalbana på HAITi. Ja ni kan  ju tänka er hur det var.. man fick bromsa själv och vi trodde vi skulle dö.

helt slut

hejsvejs!
Danne är helt lyrisk överhans gästbloggande. haha varje timme frågar han:tror du de är nån som har läst mitt inlägg?? kan du kolla om nån har komenterat. Så nu får alla skriva en komentar till hans inlägg så blir han glad:)

Nu ligger vi helt utslagna på hotellrummet. Vi har shoppat och varit på bush idag. Alltså,jag vill flytta till det här landet. Jag kommer shoppa ihjäl mig här. Efter två dagar har jag handlat, två skor,en finklänning,en tröja, två jumpsuits,två jeans,och två partytoppar. Hur kommer det här sluta..och så billigt allt är.

Nu ikväll har vi bara varit och käkat på fridays, fan vad fet man blir här. Frullen idag bestog av scones med marmelad,baglar och varma kanelbullar. jag är tokig i sötsaker s¨jag måste prova allt. Det är ju mycket godare än typ fil och flingor som man kan välja istället. Till lunch åt vi fajitas och pommes. sen åt vi en funnel cake. Jag visst inte vad det var så jag tog en och chansade på att den skulle  va god. Ja, det var ju som en hel tårta som en hel familj kan dela på. Tror det var nån donat deg med florsocker,plus massa glass till det. det var så jäkla gott...tror danne la upp bild på den. Sen nnu har vi ätit som sagt på fridays,vi började med en "förrätt",det var också så mycket så man skulle kunna ta en sån att dela på till middag. Sen åt vi ribs på det. Vi åt inte upp allt så vi fick hem det i en box hem. Lite ziggis varning va.

Nu ska vi slappa lite här och kolla på hotell,i morgon drar vi från tampa troligtvis till orlando och disney.
lägger upp lite fler bilder..
godnatt!!:)





på fridays

våran doggybag

tar en drink med våra bordsgrannar



danne brände skallen

innan middag på båten

peronalen gjorde olika djur av handukarna när dom städade rummen..här är en sötis
jag och min fina ridhjälmjag
jag och min häst tiino hehe


mexico


Gäst blogg: Av Mannen myten legenden!

Hej alla blogg vänner och ovänner.....!

Idag har jag (Daniel) & Saris bannanis varit på Bush Gardens. Andra gången för mig faktisk jag var här för ett år sedan med mina vänner Öberg o Persson, Men fan lika roligt igen!! Kanske lite bättre sällskap denna gång *smile*....
Vi åkte fan allt som gick att åka och det är några bannor det! Är ganska sliten efter en dag med lek, sara försökte nyss tvinga med mig till ett gym som inte är ett gym, Gymmet består av TRE st maskiner på detta hotell, och alla vet ju att jag kör ju bara med vikter, Det är lyfta skrot och drick sprit och öl som har format denna tränade kropp!! Så jag tog ett beslut att gästblogga lite istället.
Just nu ligger jag i sängen och äter lite beef jerky.. (torkat kött för alla amatörer) med en juvlig smak av Teriyaki. JACK LINK,S är märket på min kvälls mat för stunden, funderar på att lägga till en öl eller läsk får se vad det blir om ett tag.

Idag regnade det när vi vaknade :( 
Men grym som jag är på engelska så frågade jag om det skulle regan hela dagen eller inte, Vi fick svaret att det skulle regna hela dagen, så vi bestämmde oss för attåka o shoppa iställe, efter 2tim shopping var jag så utråkade så jag hade kunnat dödat någon på detta Mall vi var på.! En av TIMMARNA så var Sara i samma butik Då brast det för mig, tog mina cigg slängde upp en 100$ sedel till sara o sa nu skiter jag i det här och går ut o röker! Letade mig ut genom ett virrvarv av butiker....   Döm om min förvåning när ja kommer ut och vädret är bra! Drog i mig ciggen på 2min sprang in och letat upp Sara (som fortfarande var kvar i samma skit butik) och sa att det var fint väder. Vi betalade Saras kläder (98$) och sprang ut till bilen. Mot Bush!!!  Och inser ju att kärringen som hade sagt att det skulle regna hade ljugit för mig, Tur för henne att hon hade gått av sitt skift annars hade hon fått höra nu när vi kom hem!! Tänkte säga nått i stil med " EEE  You fucking HO you sad it was gona regn all day long whats wrong whit you!  och kanske lägga till ett idiot på slutet..

Nu ska ja försöka ladda upp lite bilder från dagen :=) 


En cool kille med en underbar kall öl i handen


Coola Florida fåglar :==) 


Våran fika paus på Bush idag, Tror det är samma deg som det är i munkar
som dom spritsar ut på nått sätt :=)


Cool bergodalbanan


Samma bergodalbana på ett annat ställe..


Samma bergodalbana fast med en tuff kille :=)

  
Söta Saris Bananis på en bänk som hon tyckte var vacker :=)

Men tack för mig och mina ord..  nästa gång är det nog Saris som skriver .. men man vet aldrig!

Kramzzz  från osss

lite bilder


på haiti

på jamaica.fin blomma va:)



rid tur i mexikos djungel... HAHAHAHA kolla danne..stelast i stan. och hans häst var mongo

i tampa

hejhej! Har inte haft nåt internet på båten men nu är jag redo för lite uppdatering. Veckan har gått hur fort sm helst, vi har haft det helt jävla underbart!! Båten var lika bra som sist och maten kan man typ dö för. Igenomsnitt på en veckas kryssning går man upp 11 pounds. Bara så ni vet.
Nu 'r vi i tampa oc har just checkat in på ett holiday inn.Ska dra till en outlet i våran feta bil nu. I morgon blire bushgardens för hela slanten. vi bor granne med parken:) Slänger upp massa bilder ikväll. Och rosanna..kan du skriva edvins storlekar igen! har glömt mobben hemma. Skriv på blogen eller messa till danne. Puss och kram till alla!

underbart

Hello hello från usa. Här är det underbart!! Vi kom fram igår kväll efter en jävla lång resa som aldrig tog slut typ. Allt gick som det skulle ialf och inga förseningar eller så. ) timmar från arlanda till newyourk, vart lite trubbel när vi skule komma in i usa. Var nån grinnig gubbe som trodde jag skulle göra nåt olagligt i usa. Ställde massa frågor om mitt jobb hemma i sverige osså trodde han inte att jag jobbade på en bensinstation. haha sen frågade han hur mycket pengar jag hade med mig. så sa jag, i dont know he has the money. hahaha danne är min pimp trodde han väl . Sen var vi tvungna att visa biljetten hem till sverige. han ställde massa kuggfrågor också.. när jag var här sist och vad vi skulle göra här och blabla.. jag trodde nästan för en stund att jag skulle få åka hem igen. Men jag kom in tillslut. Sen när vi kom fram till vårat hotell och äppnade väskorna så låg det en lapp  där det stod att som hade sökt igenom mitt bagage. Då trodde dom att jag smugglade nått också!!

När vi kom till hotellet hade vi varit vakna i 24 timmar. Vi var nästan döda. Vi tog en dusch,Så vi gickoch köpte subway och massa flott,färdiga cheescakes cola,glass och sånt. Danne köpte sitt äckliga torkade  renkött som han alltis köperhär .Så nu försöker han tvångsmata mig med det hela tiden. det är vidrigt.

Vi slockande vid halvtio och vaknade utvilade vid 6.30,tog en prommis i vårat område ,gick och strosade och köpte kaffe på donken ,sen har vi käkat frullis på hotellet och slappat. kl är ca 10 på morgonen här, vi ska checka ut snart och bege oss mot hamnen till våran båt.  Ohh yeaaaaaaaaaaaaaaaaa

Detta kommer bli världens bästa semester.
Det är 30 grader och sol sol sol sol också:)

just ja.. vi åkte förbi islands vulkan också, vi såg den från flyget. det var tufft. Men nu hatar jg inte island längre eftersom vulkanen var snäll och sparde sin lava i sig ett tag till.

Ska försöka uppdatera ganska ofta så ni får se lite..:)
Bajbaj


inte långt kvar...

hejsvejs!Snart är det dax för oss att åka mot varmare väder! på lördag kl 9 gåt förhoppningsvis vårat flyg till florida. Om inte bajsvulkanen ställer till det för oss. Den hade ju tydligen fått ett till utbrott igår,och på irland skulle dom överväga att stänga flygtrafiken. Jag dör om askan kommer hit!!

Dom senaste dagrna har jag bara jobbat. Var iofs ledig i söndags men då gjorde jag bara massa ärenden,lämna tillbaka en cykelkorg och fick en ny,lämnade tillbaka mina hörlurar på icamaxi sm hade gått sönder för andra gången på 3 mån. Men jag fick nya ialf fså det var bra. sen var jag till hemlingby och invigde sexan.Det gick riktigt bra.

igår hade grabbarna utomhuspremier i korpen,fotboll alltså. Jag rosanna emmy och hilda var och kikade. Vi tog två flugor i en smäll eftersom några tjejkompisar också har startat ett fotbollslag och dom spelade matchen före killarna. Alla grabbsen åkte tidigare för att se tjejerna bli förnedrade av tjejkorpens bästa lag! Men nejdå så vart det inte,trots att många aldrig hade spelat fotboll förr blev det oavgjort. imponerande. där fick dom..sen förlorade dom sin egen match. haha

Nu ska jag cykla upp till hemlingby och bränna lite fläsk. Sen blire tvättstuga och sen 4 timmar jobb.

Godmorgon!!

Nu ska jag cykla iväg tilll jobbet på min racercykel,ända problemet är att danne lånade den hela dagen då jag krashade hans bil.så han har höjt sadeln så att jag inte når ner till tramporna ! det är fett drygt!! jäkla långben! nu ligger han och snarkar också så han kan inte hjälpa mig att fixa det. Jag får rota i verktygslådan själv och försöka sänka sadeln. Får se hur det går.

Föresten,fan vad skönt det är att inte vara bakis idag:) är glad att jag stannade hemma igår. Det verkar bli en solig dag också! Hej på er!


RSS 2.0